Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Interjero „Oskarai“ prasidėjo – išrinkite geriausią metų projektą!

Jau keturioliktus metus iš eilės portalo Interjeras.lt organizuojamas konkursas „Metų interjeras / Auksinė paletė'18“ ir konkurso partneris portalas 15min kviečia išreikšti savo nepriklausomą nuomonę renkant vieną iš konkurso nominacijų – „Tautos interjerą“. Šiemet Jūsų vertinimui yra pateikti 242 privačių, visuomeninių ir biuro interjerų!
„Metų interjeras / Auksinė paletė’18“
„Metų interjeras / Auksinė paletė’18“ / Organizatorių nuotr.

„Konkursas turi du tikslus – kelti interjero kultūrą Lietuvoje ir kasmet išaiškinti geriausius architektus ir interjero dizainerius, besivaržančius biuro, visuomeninio ir privataus interjero kategorijose. Be to, kiekvienais metais konkurse paskelbiami specialių nominacijų laimėtojai. Šiemet renkame: geriausią virtuvės, miegamojo, vonios kambario ir apšvietimo projektą, inovatyviausią bei profesionaliausią interjerą, taip pat išskiriame medienos naudojimą interjere.

Skatinsime lietuviško dizaino baldų ar gaminių naudojimą projektuose, įvertinsime geriausią fotografo darbą. Na ir, žinoma, mūsų portalo interjeras.lt ir 15min skaitytojai rinks „Tautos interjerą.“ – teigia konkurso sumanytojas, žurnalo „Centras“ vyr. Redaktorius ir interjero dizaineris Vytautas Gurevičius.

A.Borijanos nuotr./Vytautas Gurevičius
A.Borijanos nuotr./Vytautas Gurevičius

„Auksinės paletės“ tapo savotiškais interjerų „Oskarais“, kurių kasmet nusipelno 12 autorių. Tai yra dažų paletės su auksuotais viršeliais. Šiuo prizu apdovanoti interjerai išsiskiria originalumu ir itin profesionalia atlikimo technika. Dažnai interjero kūrėjui tenka dirbti su daugybe savo srities meistrų: statybininkais, baldininkais, metalo specialistais, akmens, medžio, stiklo, keramikos kitų medžiagų tiekėjais.

Interjeras – sudėtinga kompleksinė visų inžinerinių dalių: elektros, santechnikos, išmaniųjų technologijų ir apdailos, baldų, dekoro elementų, visuma. „Auksinės paletės“ nusipelno tie darbai, kur tai visuma suskamba stilingai, kokybiškai ir solidžiai.

Balsuoti už patikusį interjerą galite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius