Kaune atsidarė įspūdingo dydžio „Domus Lumina“ salonas

Kaune atsidaro įspūdingo dydžio – virš 300 kv. metrų – DOMUS LUMINA langų uždengimo salonas, kuriame klientai ras didžiausią namų, biuro ar komercinės paskirties pastatų langų uždengimui skirtų gaminių asortimentą.
„Domus Lumina“
„Domus Lumina“

Salonas atvėrė duris rugsėjo 10 d., pirmadienį, adresu Savanorių pr. 147A., o naujojo salono atidarymas sutapo su 11-uoju įmonės gimtadieniu. Šia džiugia proga „Domus Lumina“ kolektyvas paruošė ypatingą loteriją, kurios metu klientai, įsigiję bent vieną įmonės gaminį, turės galimybę laimėti net 11 kelialapių į Druskininkų „SPA Vilnius“, 11 „Domus Lumina“ dovanų čekių, bei 11 pagalvėlių komplektų! Daugiau apie šią loteriją skaitykite čia.

Tik aukščiausios kokybės medžiagos

Naujame salone klientai turės galimybę susipažinti su visais langų uždengimo gaminiais vienoje vietoje – tiek vidaus, tiek fasado, tiek tekstilės produktais, kurie gaminami ir siuvami iš aukščiausios kokybės audinių. Profesionalūs „Domus Lumina“ konsultantai pristatys daugiau nei 1000 audinių atspalvių ritinines užuolaidas, įvairių raštų ir medžiagų plisuotas žaliuzes bei romanetes, daugybę dieninių, tarpinių ir naktinių užuolaidų variantų, rankiniu arba elektriniu būdu valdomų įvairų audinių širmų. „Domus Lumina“ siūlo siuvimo paslaugas ne tik pasirinktoms užuolaidų ar romanečių medžiagoms – profesionalūs darbuotojai siuva ir lovatieses, pagalvėles bei kitus derančius aksesuarus harmoningam interjerui.

Klientus salone konsultuos profesionalūs dizaineriai, o apsilankymo metu „Domus Lumina“ atstovai padės išsirinkti tinkamiausią gaminį, valdymo tipą, audinių spalvą bei suteiks visą reikalingą informaciją apie gaminių montavimą bei priežiūrą.

Gamyboje „Domus Lumina“ naudoja pažangiausias technologijas, kokybiškas medžiagas ir vartotojui pateikia šiuolaikines interjero tendencijas atitinkančius langų uždengimo produktus. Kompetentingi įmonės darbuotojai su klientais dalinasi patirtimi ir žiniomis apie gaminius, todėl kiekviename „Domus Lumina“ salone visi klientai gauna kokybiškiausias ir operatyviausias konsultacijas.

Projekto partnerio nuotr./„Domus Lumina“ asortimentas
Projekto partnerio nuotr./„Domus Lumina“ asortimentas

Sprendimai jaukiems namams ar biurui

Kiekvienas žmogus trokšta gyventi ir dirbti jaukioje aplinkoje. „Domus Lumina“ langų uždengimo produktai buvo sukurti tam, kad padėtų klientams įgyvendinti šį troškimą. Visi šio prekės ženklo produktai puikiausiai atitinka kiekvieno pirkėjo reikalavimus. Impregnuoti roletų audiniai nerenka dulkių, todėl puikiai tinka alergiškiems žmonėms. Tuo tarpu platus plisuotų žaliuzių audinių spektras atveria dar didesnes pasirinkimo galimybes – nuo švelnių pastelinių atspalvių iki modernių sodrių spalvų ir linijų. „Domus Lumina“ gaminiai dar kartą patvirtina, kad lango dekoras yra vienas svarbiausių interjero ir eksterjero elementų, padedančių išryškinti arba paslėpti erdvės ypatumus ir suteikiančių namų dizainui reikiamos emocijos.

Be aukščiau išvardintų produktų „Domus Lumina“ šiuolaikiniam vartotojui siūlo daugybę kitų gaminių langų uždengimui. Žaliuzės, markizės, pergolos, bei kitos itin efektyvios fasado saulės kontrolės sistemos, įvairūs aksesuarai – visa tai ir dar daugiau Jūsų laukia naujajame „Domus Lumina“ salone.

Įmonės atstovai visus maloniai kviečia nepraleisti progos ir apsilankyti naujame įspūdingo dydžio salone. Klientai turės ne tik galimybę sudalyvauti gimtadieninėje loterijoje, bet ir išgirsti apie protingus sprendimus stilingiems langams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius