Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįprastoje santechnikos inovacijų ekspozicijoje sužinosite, kas gali bėgti iš jūsų čiaupo

Ar iš čiaupo pagal pageidavimą gali tekėti ir karštas verdantis vanduo arbatai ar kavai? Kaip įsidiegus šiuolaikines technologijas apsaugoti namus ne tik nuo gaisro, bet ir nuo vandens nuotėkio? Gegužės 8-9 dienomis į Vilnių atvykstantis vieno žinomiausių pasaulyje prekės ženklo „GROHE“ santechnikos inovacijų vilkikas atsakys į šiuos ir kitus klausimus.
„GROHE RED“ maišytuvo sistema
„GROHE RED“ maišytuvo sistema / „GROHE“ nuotr.

Vienas iš keturių pasaulyje tokio tipo vilkikų Vingio parke prie estrados kelioms dienoms neatpažįstamai transformuosis į įspūdingą 160 kvadratinių metrų ploto mobilią ekspoziciją, kurioje bus galima susipažinti su santechnikos inovacijomis ir ką tik pristatytomis premjeromis.

Technologijos leidžia išvengti pagrindinės pykčių su kaimynais priežasties

Santechnikos inovacijų sunkvežimyje bus pademonstruota, kaip veikia išmani vandens valdymo ir kontrolės sistema „GROHE Sense Guard“. „The ConsumerView“ pernai atliktas tyrimas rodo, kad 54 proc. Europos namų ūkių yra bent kartą susidūrę su vandens išsiliejimu patalpose trūkus vamzdžiams ir dėl to yra patyrę didesnę ar mažesnę žalą. Ir nors vandens sukelti nuostoliai laikomi vienais didžiausių, prevencijai skiriama per mažai dėmesio – draudimo kompanijos „ACE-Group“ ataskaita rodo, kad net 93 proc. vandens užliejimo atvejų buvo galima išvengti.

„GROHE“ nuotr. /„GROHE“ „Sense Guard“ apsaugos nuo vandens nutekėjimo sistema
„GROHE“ nuotr. /„GROHE“ „Sense Guard“ apsaugos nuo vandens nutekėjimo sistema

„GROHE Sense Guard“ sistema, montuojama ant vamzdyno per specialius jutiklius fiksuoja net ir mažiausią vandens nuotekį bei automatiškai išjungia tiekimą vandeniui nespėjus padaryti žalos. Visa informacija apie vandens nutekėjimą perduodama išmaniąją programėlę. Kad išsiliejęs vanduo netaptų nemaloniu siurprizu, šeimininkas vandens tiekimą išvykdamas gali išjungti vienu mygtuko paspaudimu telefone, o grįžus – vėl įjungti.

Tiesiai iš čiaupo – ir filtruotas, ir verdantis vanduo

Santechnikos inovacijų ekspozicijoje bus pristatytos ir unikalios maišytuvų sistemos „GROHE RED“ ir „GROHE Blue Home“.

„GROHE Red“ maišytuvo išskirtinumas – verdančio vandens funkcija. Nuolatinė aukšta vandens temperatūra palaikoma specialiame 4 arba 8 litrų titano boileryje, o karštas verdantis vanduo bėga tiesiai iš čiaupo paspaudus specialų mygtuką.

„GROHE“ nuotr. /„GROHE RED“ maišytuvo sistema
„GROHE“ nuotr. /„GROHE RED“ maišytuvo sistema


Šeimoms, auginančioms mažamečius vaikus, baimintis nereikėtų – ekspozicijoje bus pademonstruota, kodėl atsitiktinis apsiplikimas verdančiu vandeniu yra tiesiog neįmanomas dėl specialaus užrakto.

Panašiu principu veikia ir „GROHE Blue Home“, tik iš čiaupo bėga ne verdantis, bet filtruotas ir tyras, lengvai arba stipriau gazuotas vanduo. Sunku patikėti? Visi norintys galės įvertinti filtruoto vandens skonį arba čia pat užsiplikyti puodelį arbatos.

Santechnikos inovacijų sunkvežimyje lankytojai taip pat galės apžiūrėti išmanius unitazus „Grohe Sensia Arena“, įvertinti skaitmenizuotos dušo sistemos „GROHE SPA F-digital Deluxe“ galimybes, išbandyti, kaip veikia mygtukais valdoma dušo sistema „Smart Control“, apžiūrėti dušo galvučių ekspoziciją.

GROHE SANTECHNIKOS INOVACIJŲ SUNKVEŽIMIS Vingio parke gegužės 8 d. veiks 12-18 val., gegužės 9 d. – 8-20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius