-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Senos statybos butą Vilniaus centre pavertė stilingais apartamentais

Šiek tiek fantazijos, pinigų, šiek tiek stiliaus pojūčio ir padedant specialistams butas virsta prabangiais apartamentais. Tokia metamorfozė įvyko su Vilniaus Senamiestyje, Švenčionių gatvėje esančiu būstu. Pasižvalgykime, kuo pavirto dar 1897 m. pastatytame name esantis būstas.
Butas Vilniaus Senamiestyje, Švenčionių gatvėje
Butas Vilniaus Senamiestyje, Švenčionių gatvėje / Aruodas.lt

Per tris aukštus išsidėstęs įspūdingas, net 145 kv. m butas atnaujintas visai

neseniai – rekonstrukcija prasidėjo prieš šešerius ir užtruko dvejus metus. Namas įrengtas pagal architektės Jurgitos Liubartaitės planą ir orientuotas į šeimos poreikius.

Kad pastatas atkeliavęs iš XIX a., mena aukštos patalpų lubos. Pirmame aukšte, kuriame yra erdvi – vieno kambario dydžio – svetainė, sujungta su valgomuoju-virtuve, grindys dengtos rankų darbo parketu. Svetainei jaukumo suteikia ir židinys. Visame name įrengti italų dizainerio Massimo Castagna šviestuvai, baldai taip pat užsakyti specialiai šiam butui.

Apartamentų kainą ir daugiau nuotraukų pamatysite, paspaudę šią nuorodą.

Iš virtuvės su kavos puodeliu galite patekti tiesiai į vidinio kiemelio terasą, kur galėsite prisėsti prie laukostalo. Butas protingai išplanuotas, tad pirmame aukšte yra visos pagalbinės patalpos: sandėliukas, skirtas susidėti daiktams, skalbykla, katilinė (butas šildomas dujomis), atskirai įrengtas dušas ir tualetas, taip pat pirtis.

Antrame aukšte yra du miegamieji kambariai, kurie atskirti drabužine. Iš vieno jų galima patekti į terasą-balkoną, kur vietos užteks ir gultams. Kad gyventojams būtų patogu, antrame aukšte įrengtas ir vonios kambarys. Trečias aukštas-palėpė skirtas vaikams: čia jiems įrengti du kambariai bei dušo patalpa.

Numatytos ir dvi automobilio statymo vietos šalia namo, kas aktualu Senamiestyje, bet mašinos gali dažnai ir neprireikti, nes Senamiestyje viskas ranka ir taip pasiekiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius