-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tai ne Barbės namai: škotė kiekvieną savo namų kambarį pripildė rožinių atspalvių

Heather Craig mėgo rožinę spalvą jau seniai. Taip stipriai, kad prieš penkerius metus ji pradėjo kelionę, kurios metu kiekvieną savo keturių miegamųjų namo kambarį pakeitė rožiniu atspalviu.
Škotė savo namų sienoms panaudojo rožinius atspalvius
Škotė savo namų sienoms panaudojo rožinius atspalvius / Heather Craig / SWNS / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo Metro.co.uk, 35 metų Heather negailėdama laiko pasitelkė dažus, norėdama atsikratyti smėlio ir baltos spalvos sienų, kai tik ji ir jos 42 metų vyras Brianas apsigyveno šiuose namuose.

Tačiau pirmiausia ji turėjo įtikinti Brianą, nes jis nėra didžiausias šios spalvos gerbėjas.

Laimei, Heather vyras suprato jos viziją. O kai ji pradėjo dažyti virtuvės spinteles rožine spalva, mielai sutiko su tokiu planu.

Matydamas, kaip puikiai atrodo virtuvė ir apačioje esantis tualetas su rožiniu atspalviu, ir įtikintas „Pinterest“ paveikslėlių, jis leido Heather atlikti visą namo pertvarką.

Per kelerius ateinančius metus ji spalvomis papuošė kiekvieną kambarį.

Virtuvėje įrengtos rožinės spintelės, jos svetainė yra ryškaus Barbės atspalvio, dukters Rosie miegamasis – šviesaus, duslaus atspalvio, o nors valgomasis gali būti geltonas, jame taip pat yra – atspėjote – rožinės spalvos atspalvių.

Ankstyvojo ugdymo specialistė Heather iš Dunfermlino (Škotija) sako, kad taip nusprendė tiesiog todėl, kad rožinė yra jos mėgstamiausia spalva, o ji nemėgsta nuobodžių atspalvių.

Dviejų vaikų mama savo interjero stilių vadina „dopaminiu dekoru“, kuris, laimei, patinka ir jos dukroms, septynmetei Rosie ir penkiametei Olive.

Heather sakė: „Man tai patinka – jaučiuosi gražiai ir linksmai. Savo namuose visada jaučiuosi laiminga ir atsipalaidavusi. Nuo vaikystės man visada patiko rožinė spalva. Kiekviename kambaryje pradedu nuo rožinės spalvos, o paskui ją papildau kitomis spalvomis. Iš pradžių mano vyras nebuvo dėl to tikras, bet aš jam pasakiau: „Tai tik šviesiai raudona spalva“, ir jis daugiau jos net nepastebi“, – sako ji.

Namų dekoras iš tikrųjų yra šiek tiek grįžimas į praeitį – Heather buvo pasakyta, kad prieš tai, kai namas buvo pertvarkytas į neryškiai smėlio spalvos, jis buvo rožinis.

Kai ji pradėjo dažyti, po visa balta spalva pamatė atspalvio likučius.

Heather ir kitiems pataria nebijoti ir nepagailėti savo namuose mėgstamos spalvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius