Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tai paprasta: 6 būdai atnaujinti virtuvę pagal interjero dizainerių išmintį

Virtuvę teisėtai laikyti galima namų širdimi. Čia susirenka visa šeima ir praleidžiama daug laiko ruošiant maistą sau bei draugams. Todėl nesikuklinkite ir atnaujinkite virtuvė taip, kad šį galėtų atspindėti jus – šių namų šeimininkus. Interjero dizaineriai iš vogue.com pataria, kaip atnaujinti virtuvę, kad nebūtų gėda pasikviesti svečių.
Virtuvės interjeras
Virtuvės interjeras / 123rf.com nuotr.

Atnaujinkite virtuvinį stalą

Virtuvinis stalas – pirmas baldas, kuris krenta į akį užėjus į valgomąjį. Nepirkite naujų baldų, užtenka iš stalčiaus ištraukti ryškesnę staltiesę ir ją patiesti, o per vidurį pastatyti lėkštę su vaisiais. Svarbiausia, išnaudokite turimus daiktus, o ne pirkite naujus.

Dekoruokite baldus

Seni virtuviniai baldai – puiki galimybė parodyti savo kūrybiškumą ir atskleisti asmenybę. Pamėginkite paeksperimentuoti su raštais ir spalvomis – perdažykite stalą, aptraukite kėdes nauja medžiaga ir vualia! Rezultatas tikrai jus nustebins.

Lubos – penktoji siena

Nepamirškite pažiūrėti aukštyn! Lubos yra puiki vieta eksperimentuoti – čia galite išbandyti ryškias spalvas ir net išklijuoti jas specialiais tapetais. Be to, nudažę lubas ryškesnėmis spalvomis sukursite didesnės erdvės įspūdį.

Išnaudokite barą

Nors daugelis bare eksponuoja vynų kolekcijas, tai taip pat puiki vieta unikaliems daiktams. Pavyzdžiui, čia itin žaviai atrodys stiklinės, bokalai ir žalvario elementai.

123rf.com nuotr./Virtuvės interjeras
123rf.com nuotr./Virtuvės interjeras

„Nustatykite“ nuotaiką

Niekas taip negadina nuotaikos kaip ryškūs spinduliai, todėl nebijokite ir kampuose įrenkite blankios šviesos šaltinius. Tam taip pat puikiai pasitarnaus žvakės, kurios sušvelnins bet kokį interjerą.

Tegyvuoja veidrodis

Visur, kur tik nėra gaila, naudokite veidrodžius. Jie ne tik pagyviną ir padidina erdvę, bet ir suteikia prabangos pojūtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius