-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Televizorius kaip namų interjero detalė – mitas ar tiesa?

Dar prieš kelis dešimtmečius dauguma mūsų būtų nusišypsoję išgirdę, kad televizorius gali tapti namų interjero detale. Šiandien situacija pasikeitusi – televizoriaus išvaizda tapo vienu svarbiausių kriterijų prieš renkantis šį įrenginį.

Faktą, kad televizorius gali būti daugiau nei daiktas, statomas kambario kampe, patvirtina naujausi kompanijos „Samsung QLED“ serijos televizoriai. Rafinuotas šių prietaisų dizainas buvo sukurtas, sujungus aukščiausią kokybę bei pažangiausias technologines inovacijas.

Berėmis ekranas

Kadangi „QLED“ serijos televizoriai neturi kraštų, jų žiūrovai gali atsidurti pačiame įvykių sūkuryje ir tapti tikrų tikriausiais degustatoriais kulinarijos šou arba futbolo žaidėjais svarbiose finalinėse rungtynėse. Atsisakydami storų kraštų, televizorių dizaineriai pasiekė, kad kambaryje nebebūtų juntama apkrautos ir griozdiškos aplinkos atmosfera – tokį įspūdį neretai sukurdavo senesni televizorių modeliai.

Užsakovo nuotr./Berėmis ekranas
Užsakovo nuotr./Berėmis ekranas

Metalinis korpusas

Metalinis televizorių korpusas puikiai dera prie asketiško namų interjero, kuriame dominuoja stiklas. Lygiai taip pat, jis puikiai tiks ir prie daugiau apstatyto kambario, kuriame jaukumo ir šilumos jausmą kuria medis ir jo tekstūros. Taigi, šie televizoriai puikiai derės ir moderniame bute mieste, ir name kaime.

Užsakovo nuotr./Metalinis korpusas
Užsakovo nuotr./Metalinis korpusas

Jokių laidų

Iki šiol, viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl televizorių statydavote kambario kampe, buvo laidai, kuriuos paslėpti interjere neretai tapdavo sudėtinga ir tai pareikalaudavo itin kūrybiškų sprendimų. Naujieji „QLED“ televizoriai yra pirmieji, kuriuos be jokių vargų ir rūpesčių galėsite statyti kambario viduryje. Naujųjų televizorių laikiklis specialiai sukurtas tam, kad paslėptų jų optinį laidą. O šis beveik nematomas optinis laidas sujungia televizorių su kitais įrenginiais, pavyzdžiui, namų kino kolonėlėmis, žaidimų konsole ar panašiai, bei leidžia juos pastatyti bet kuriame kambario kampe, nepriklausomai nuo to, kur yra pats televizorius. Taigi, ši speciali technologija leidžia įrengti kambarį, kaip širdis geidžia, ką jau kalbėti apie sutaupytą vietą.

Užsakovo nuotr./Jokių laidų
Užsakovo nuotr./Jokių laidų

Apgalvotas 360 laipsnių dizainas užtikrina, kad būtent televizorius pildys visus savininko poreikius, bet ne atvirkščiai.

Specialūs stovai leis išsiskirti

Specialūs televizorių stovai suteiks dar daugiau galimybių norintiems šį prietaisą paversti kambario akcentu. Tolygus, minimalistinis dizainas išryškės labiau, kai jis puikuosis ant specialaus „Studio“ stovo – tokiu būdu televizorius atrodys lyg paveikslas, pastatytas ant dailininko studijoje esančio molberto. Tuo tarpu naudojant „Gravity“ stovą, televizorius puikiai atrodys ir ant stalo ar komodos. Naudojant šį stovą, televizorių galima lengvai pasukti ir žiūrėti iš bet kurio kambario kampo.

Užsakovo nuotr./„Gravity“ stovas
Užsakovo nuotr./„Gravity“ stovas

Daugiau informacijos www.samsung.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius