-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus oro uoste keleiviai gali išbandyti moderniausius baldus

Nuo šiol Vilniaus oro uoste keleiviams bus dar patogiau – bendrovė „Narbutas“ sukūrė poilsio ir darbo erdvę oro uosto laukimo salėje. Išskirtinio dizaino ir unikalios formos baldai leis užtikrinti, kad laukiantys skrydžio žmonės jaustų kuo daugiau komforto ir mažiau streso.
Poilsio ir darbo erdvė Vilniaus oro uoste
Poilsio ir darbo erdvė Vilniaus oro uoste / Užsakovo nuotr.

Lietuvos oro uostų komunikacijos ir rinkodaros vadovė Indrė Baltrušaitienė teigė, kad tokie projektai yra puikus pavyzdys, kaip oro uosto ir verslo subjektų bendradarbiavimas gali kurti pridėtinę vertę keleiviams.

„Kiekviena kelionė pirmiausia prasideda nuo oro uosto, todėl siekiame, kad mūsų keleiviai atvykę į Vilniaus oro uostą jaustųsi komfortiškai ir patogiai. Suprantame, kad kai kuriems keleiviams skrydis lėktuvu kelia nerimą ir įtampą, todėl džiaugiamės, kad nuo šiol galėsime pasiūlyti erdvę, kurioje keleiviai prieš skrydį galės pailsėti, atsipalaiduoti ar užbaigti skubius ir neatidėliotinus darbus“, – teigė I. Baltrušaitienė.

Bendrovės „Narbutas“ direktorė Ingrida Paužienė džiaugėsi, kad Vilniaus oro uoste pavyko sukurti laukimo erdvę, kuri daugelio žmonių keliones darys dar patogesnes.

„Stengėmės sukurti jaukią, ramių spalvų, minkštųjų baldų zoną, skirtą tiek norintiems pailsėti, tiek dirbantiems. Pagrindinis tikslas – patogi erdvė, suteikianti bent šiek tiek privatumo keleiviams, laukiantiems skrydžio. Kiekvienoje sėdimoje vietoje integruotos elektros komunikacijos, kurios užtikrina patogų keleivių darbą kompiuteriu ar telefonu“, – sakė ji.

Išskirtinę baldų ekspoziciją galima rasti Vilniaus oro uoste prie A5 išvykimo vartų.

Užsakovo nuotr./Poilsio ir darbo erdvė Vilniaus oro uoste
Užsakovo nuotr./Poilsio ir darbo erdvė Vilniaus oro uoste

Apie įmonių grupę „Narbutas“

Įmonių grupė „Narbutas“ yra sukaupusi 25-erių metų biuro baldų gamybos ir pardavimo patirtį. Bendrovė savo gaminius eksportuoja į 38 valstybes. Biuro baldai, kėdės, minkštasuoliai, akustiniai baldai ir aksesuarai gaminami ir eksportuojami į visą pasaulį iš Ukmergėje 2008 m. pastatytos 29 tūkst. kv. m gamyklos.

Apie Vilniaus oro uostą

Vilniaus oro uostas priklauso tris oro vartus Vilniuje, Kaune ir Palangoje jungiančiam Lietuvos oro uostų tinklui. Per 2015 m. jie aptarnavo 4,2 mln. keleivių ir 50 tūkst. skrydžių. Žiemos sezono metu iš Lietuvos oro uostų 17 aviakompanijų skraido 59 kryptimis į 50 miestų 26 šalyse Europoje ir už jos ribų, o šalies pasiekiamumą dar labiau didina 7 užsakomųjų skrydžių bendrovės. Tarptautinės oro uostų tarybos (ACI Europe) duomenimis, Lietuvos oro uostai prie Lietuvos BVP prisideda 2,5 proc.

Užsakovo nuotr./Poilsio ir darbo erdvė Vilniaus oro uoste
Užsakovo nuotr./Poilsio ir darbo erdvė Vilniaus oro uoste

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius