Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min portale – žvilgsnis į prabangų NT naujoje laidoje „Viktorija perka“

Pirmasis šių metų ketvirtis rodo neregėtus NT pardavimų rezultatus. Karantino laikotarpiu pirkėjus domina ne tik sodybos, namai ar erdvesni butai. Kaip sako rinkos ekspertai, šluojamas ir šimtus tūkstančių ar net milijonus kainuojantis būstas.

„Kas jį perka? Mes nežinome. Kaip jis atrodo? Parodysime. Pasižvalgyti ten, kur užeiti gali ne visi – į prabangiausius parduodamus būstus Lietuvoje, tikrai įdomu ir labai džiaugiamės galėdami suteikti šią galimybę savo skaitytojams ir žiūrovams“, – sako naujos 15min laidos „Viktorija perka“ prodiuseris Tadas Grabys.

Tadas Grabys
Tadas Grabys

Pirmojoje laidoje – įspūdingas butas Vilniaus centre, pastate, kuris žinomas „Vilniaus vartų“ vardu ir yra laikomas vienu prabangiausių visoje šalyje. Jame prestižinio nekilnojamojo turto agentūra „Baltic Sotheby's International Realty Lithuania“ parduoda apartamentus (dviejų kambarių butą) už 420 tūkst. eurų, kuriuose vaizdas vertas dar daugiau – milijono!

Už ką tiek mokėti?

„Nekilnojamasis turtas yra ne tik kvadratiniai metrai ar jo kaina, tai kartu ir prabangos simbolis. Vieniems užtenka nedidelio buto sostinės Pilaitės rajone, kitiems reikia apartamentų su Vilniaus vaizdu ar ištaigingo namo, kurį prižiūri nuosavas sodininkas, o ramybe rūpinasi saugos tarnyba“, – tikina 15min žurnalistė ir laidos vedėja Viktorija Karsokaitė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Karsokaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Karsokaitė

Ji priduria, jog ši proga tikrai neeilinė, patekti į premium kategorijai priklausantį parduodamą turtą buvo iššūkis visai kūrybinei komandai. Nepraleiskite progos pasižvalgyti ten, kur paprastai nepateksite, o viską pasakos geriausi šalies NT brokeriai.

Laidoje „Viktorija perka“ apžiūrėsime būstus pirkėjo akimis bei pasakosime, kas iš tiesų padeda parduoti bet kokį nekilnojamąjį turtą. Brokeriai pasidalins patarimais, kurių iki šiol viešai nepasakodavo.

Laida „Viktorija perka“ 15min portale kiekvieną trečiadienį 19:30 val.

VIDEO: „Viktorija perka“: vieno miegamojo butas „Vilniaus vartuose“ už 420 tūkst. eurų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius