Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Airbnb“ visam laikui uždraudė rengti vakarėlius platformai priklausančiuose būstuose

„Airbnb“ visam laikui uždraudė rengti vakarėlius ir renginius savo platformoje esančiuose būstuose po to, kai pandemijos metu taikyta laikina priemonė pasirodė esanti populiari tarp šeimininkų, rašo BBC.
„Airbnb“ nuomojami prabangūs apartamentai
„Airbnb“ nuomojami prabangūs apartamentai / „Airbnb“ nuotr.
Temos: 2 Airbnb būstas

Įmonė teigia, kad nuo 2020 m. rugpjūčio mėn., kai ši taisyklė buvo įvesta, ji tapo „daug daugiau nei visuomenės sveikatos priemone“.

„Ji virto pamatine bendruomenės politika, kuri patraukli ir būstų šeimininkams ir jų kaimynams“, – teigė San Franciske įsikūrusi įmonė.

„Airbnb“ pareiškime teigė, kad nuo tada, kai ši priemonė buvo įvesta pirmą kartą, skundų dėl vakarėlių skaičius sumažėjo 44 proc.

Ji pridūrė, kad ateityje visuotinio draudimo išimtys gali būti taikomos „specializuotoms ir tradicinėms svetingumo vietoms“.

„Airbnb“ taip pat pareiškė, kad panaikins apribojimą, kiek žmonių vienu metu galima apgyvendinti jos skelbiamuose būstuose. Anksčiau dėl Covid-19 plitimo ji buvo nustačiusi 16 asmenų limitą.

Įmonė teigė, kad „kelių tipų didesniuose namuose galima patogiai ir saugiai apgyvendinti daugiau nei 16 žmonių – nuo pilių Europoje iki vynuogynų JAV ir didelių paplūdimio vilų Karibuose“.

„Šios ribos panaikinimu siekiama leisti šiems šeimininkams atsakingai išnaudoti savo namų erdvę, bet kartu laikytis mūsų draudimo rengti triukšmingus vakarėlius“, – sakoma platformos pranešime.

Bendrovė vakarėliams apribojimus pradėjo taikyti 2019 m. Ji uždraudė „atvirų kvietimų“ vakarėlius ir vadinamuosius „chroniškų vakarėlių namus“, kurie trukdė kaimynams.

Pandemijos metu „Airbnb“ įvedė neterminuotą vakarėlių draudimą „visuomenės sveikatos labui“.

Praėjusiais metais daugiau nei 6 600 žmonių apskritai buvo laikinai nušalinti nuo naudojimosi platforma už taisyklių pažeidimus.

„Ši nauja ir ilgalaikė politika buvo įvesta siekiant paskatinti ir palaikyti bendruomenės saugumą“, – apibendrino „Airbnb“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius