Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant Vilniaus Šeškinės kalno bus statomas modernus verslo centras

Vienos didžiausių statybos įmonių „Panevėžio statybos trestas“ antrinė bendrovė „Šeškinės projektai“ ant Vilniaus Šeškinės kalno statys 22 mln. eurų vertės biurų pastatą. Jau žinoma ir kaip atrodys statinys – paskelbtą architektūrinį konkursą laimėjo įmonė „Cloud architektai“, rašoma pranešime spaudai.
„Panevėžio statybos tresto“ įmonė Šeškinėje statys verslo centrą
„Panevėžio statybos tresto“ įmonė Šeškinėje statys verslo centrą / „Cloud architektai“ vizualizacija

Iš viso praėjusių metų spalį paskelbtam konkursui buvo pateikti aštuoni projektiniai pasiūlymai. Pirmą vietą ir 3 tūkst. eurų piniginį prizą laimėjo bendrovė „Cloud architektai“. Jo autoriai – Jovilė Porvaneckaitė, Antanas Dagelis, Adomas Žindulis, Andrius Vilčinskas, Simonas Čalnaras, Gabrielė Nešukaitytė.

Antroji vieta paskirta įmonės „Arches“ pasiūlymui, kurio autoriai – Edgaras Neniškis, Arūnas Liola, Rolandas Liola, Enrika Geštautaitė, Rūta Vitonytė, Vilius Kazlauskas, Arūnas Kazickas, Akvilė Brazauskaitė.

Trečioji vieta – „Panevėžio statybos tresto“ projektavimo biuro projektui, kurio autoriai Kristina Žalytė ir Andrius Gečys.

Antros ir trečios vietos laimėtojams atitinkamai buvo įteikti 2 tūkst. ir 1 tūkst. eurų piniginiai prizai.

„Pirmiausia derėsimės su pirmos vietos nugalėtoju, bet tai nereiškia, kad su juo tikrai pasirašysime. Dabar vyks derybos dėl projektavimo“, – 15min teigė bendrovės „Šeškinės projektai“ vadovas Adomas Jokubaitis.

„Cloud architektai“ vizualizacija/„Panevėžio statybos tresto“ įmonė Šeškinėje statys verslo centrą
„Cloud architektai“ vizualizacija/„Panevėžio statybos tresto“ įmonė Šeškinėje statys verslo centrą

Verslo centras bus plėtojamas 72 arų ploto komercinės paskirties sklype besiribojančiame su Ukmergės gatve ant Šeškinės kalno. Būsimo verslo centro bendras plotas – apie 16 tūkst. kv. metrų.

Statybos darbus numatoma pradėti dar šiais metais gavus statybos leidimą, o verslo centro atidarymas numatytas 2018 metais. Planuojamos preliminarios investicijos į šį projektą apie 22 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius