-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: „Atvirų durų dienoje“ moderniausius sostinės objektus apžvelkite anksčiau už naujakurius

Nuo mažaaukštės – iki daugiaaukštės statybos, nuo gėlyno laistymo privačiame kotedžo kiemelyje – iki ant televizijos bokšto krentančių žvaigždžių gaudymo daugiabučio namo viršutinio aukšto terasoje, nuo pėdų, mirkomų Neries upėje, iki siautulingo naktinio sostinės gyvenimo.
„Atvirų durų dienoje“ šįkart pristatomi šeši naujos statybos projektai
„Atvirų durų dienoje“ šeštadienį bus pristatyti šeši įspūdingi naujos statybos projektai / Aruodas.lt nuotr.

Arba kitaip – nauji ir modernūs Vilniuje vykstančių statybų projektai – vienoje vietoje. Sakote, neįmanoma? Įmanoma, ir dar kaip: jau trečius metus iš eilės Aruodas.lt organizuojama „Atvirų durų diena“ skelbia naujos statybos projektų apžiūrą, kurioje šįkart – šeši stiprūs konkurentai.

Kiekvieną projektą bus galima apžiūrėti ir jame apsilankyti šį šeštadienį, spalio 26 dieną, nuo 11 valandos.

Ateina ir suinteresuoti, ir iš smalsumo

Didelio susidomėjimo sulaukiančią „Atvirų durų dieną“ rengia lankomiausias šalies nekilnojamojo turto (NT) portalas „Aruodas.lt“.

Naujausių NT rinkos objektų sostinėje apžiūroje dalyvauja ir vilniečiai, ir svečiai iš kitų šalies miestų. Vieni atvyksta tiksliai žinodami, ko ieškantys, apsvarstę individualius poreikius ir prioritetus, kiti dairosi naujų namų savo šeimai, treti svarsto viengungiško būsto įsigijimo galimybes ir, pasinaudodami „Atvirų durų dienomis“, priima galutinį sprendimą.

Sprendimo priėmimas tampa kur kas paprastesniu uždaviniu, kuomet pirkėjams siūloma tokia pasiūla, kokia laukia šį savaitgalį. Būkite pirmieji, praversiantys naujos statybos būstų šešiuose sostinės mikrorajonuose duris. Apžiūrėkite mažaaukštės ir daugiaaukštės statybos daugiabučius, kotedžus ir privačius namus, įvertinkite galimybę įsikurti Neries pakrantėje, ant Gėlužės ežero kranto arba Šeškinėje, kur virš jūsų namų tebus mėlynas dangus.

Susidomėjote? Rezervuokite savo laiką šiam šeštadieniui, spalio 26 dienai.

Analogų rinkoje neturintis Pavilnys

Vienas iš naujos statybos objektų, su kuriuo susipažinti galite lankomiausio šalies nekilnojamojo turto portalo Aruodas.lt „Atvirų durų dienoje“, yra „Pavilnio Aura“. Kiekvienas ypatinga aura apgaubtas 70, 80, 100 ir 105 kv. m ploto mažaaukštis blokuotas gyvenamasis namas turi nuosavą žaliuojantį kiemą su erdvia medine terasa.

Absoliučiai unikalus ir neturintis analogų gyvenamojo būsto rinkoje – taip trumpai būtų galima apibūdinti Pavilnyje, Džiaugsmo gatvėje, vos 8 km arba 15 minučių automobiliu nuo miesto centro kylančią modernios architektūros ir gamtos grožio harmoniją.

„Namai suprojektuoti maksimaliai išsaugant gyventojų privatumą, patogią, saugią aplinką bei užtikrinant visišką ramybę. Objektai išsidėstę unikalioje vietoje, kurią supa nuostabus Pavilnių regioninis parkas. Šalia esantys privatūs bei valstybiniai darželiai, mokyklos bei visuomeninis transportas sukuria šiai vietai dar daugiau pridėtines vertės ir patogumo, ypatingai – šeimoms su įvairaus amžiaus vaikais“, – 15min pasakoja projektą „Pavilnio Aura“, kurio statytojai gyvenamųjų namų projektus vysto jau dešimtmetį, atstovaujantis NT brokeris Žilvinas Steiblys.

Užsiregistruoti į šio projekto „Atvirų durų dieną“ galima pagal šią nuorodą.

Aruodas.lt nuotr./„Pavilnio Aura“
Aruodas.lt nuotr./„Pavilnio Aura“

Po aukštomis lubomis – tinkama terpė improvizacijai

Anot Ž.Steiblio, kiekvienas „Pavilnio Auros“ namas turi ne tik 2 vietas automobiliams, bet ir po atskirą įėjimą: „Atskiri įėjimai suteikia daugiau privatumo, o nuosavas kiemas leidžia mėgautis puikiu laiku su šeima, draugais. Jauki svetainės ir valgomojo zona, miegamieji bei vonios kambariai suprojektuoti maksimaliai patogiam šeimos gyvenimui. Išskirtinai aukštos miegamųjų lubos leidžia turėti papildomą plotą – mansardą, kurioje galima įsirengti dar vieną kambarį, darbo zoną, erdvę poilsiui ar pramogoms.“

„Pavilnio Auros“ projekto namai statomi pagal energinio naudingumo A+ klasės pastatams keliamus reikalavimus su menkomis šildymo ir kitomis eksploatacinėmis sąnaudomis.

Tiesa, pirmieji, kuriais tapti galite ir jūs, renkasi geriausius kvartalo namus – kraštinį, su patinkančia orientacija pasaulio šalių atžvilgiu, didesniu sklypu, kvartalo pradžioje ar gale, prie miško.

Uždaras kotedžų kvartalas Neries slėnyje

Virš galvos mindžikuojančių kaimynų nepageidaujantiems Aruodo „Atvirų durų dienoje“ yra galimybė iš arčiau susipažinti su uždaru kotedžų kvartalu sostinės Balsių mikrorajone. Naujų kotedžų gyvenvietė gamtoje – „Neries slėnis“ – dovanoja įspūdingą kraštovaizdį šalia Neries upės.

Apžiūrėti projektą, derinantį ramų gyvenimą gamtoje su triukšmingu sostinės siautuliu, galima jau šį šeštadienį, užsiregistravus pagal šią nuorodą.

Naujame kvartale siūlomi dviejų tipų – 94–130 kv. m kotedžai su pilna daline apdaila, įrengtomis terasomis ir vidiniais kiemeliais, apsupti 1,5–4,5 arų žemės sklypu.

Tvarkinga aplinka, gatvės apšvietimas, privažiavimai su šaligatviais, patogus transporto parkavimas, išvystyta infrastruktūra, visos komunikacijos ir kokybiška A klasės statyba, kurią įprasminančio raudono kaspino kirpimas numatomas dar šių metų pabaigoje.

Aruodas.lt nuotr./„Neries slėnis“
Aruodas.lt nuotr./„Neries slėnis“

Lazdynėliuose į svečius ateina gamta

„Atvirų durų dienos“ renginio dalyviams bus pristatomi du jaukūs „Lazdynėlių vingio“ antrojo etapo statybos keturaukščiai pastatai. Juose esantys butai – su erdviais balkonais arba net 20 kv. m ploto terasomis, pro kurias atsiveria vaizdai į šalia esantį, gaivia žaluma alsuojantį Bukčių mišką, Neries upės vagą arba ramią vidinę teritoriją, takelius, augalus ir suoliukus poilsiui.

Pro didelius, medinių profilių vitrininius langus regimi peizažai ne vien džiugins akis pasisėdėjimų su šeima ar bičiuliais metu, bet ir puikiai tiks aktyviam laisvalaikiui, kadangi „Lazdynėlių vingis“ yra tikrame gamtos prieglobstyje.

Kita vertus, infrastruktūra, būtina aktyvaus sostinės gyventojo kasdienybei – ranka pasiekiama, o vaikų darželiai, mokyklos, gydymo įstaigos ir prekybos centrai – visai šalia.

Mažaaukštė statyba – kokybei, ramybei ir saugumui

„Lazdynėlių vingio“ gyvenvietėje dygstančiuose dviejuose antrojo etapo statybos keturaukščiuose namuose – 2 ir 3 kambarių butai, kurių plotai – nuo 39 iki 69 kv. m. Yra galimybė sujungti kelis butus, kurių bendra kvadratūra būtų nuo 78 kv. m.

Būstai Lazdynėlių mikrorajone atitinka A energinės klasės reikalavimus ir šildymo sąnaudas iki mažina iki minimalių. Juose taip pat suprojektuota rekuperacinė vėdinimo sistema, kuri gyvenamąją erdvę aprūpins šviežiu ir gaiviu oru kasdien.

„Lazdynėlių vingio“ statytojai pasirūpino ir pastatų fasadų apdaila, kurioje dominuos natūralios žemės spalvos, ilgaamžio klinkerio apdaila.

Užsiregistruoti į „Atviras duris“ galėsite, paspaudę šią nuorodą.

Aruodas.lt nuotr./„Lazdynėlių vingis“
Aruodas.lt nuotr./„Lazdynėlių vingis“

Darni architektūra ežero pakrantėje

Mažaaukštės statybos gyvenvietė kyla ir Pilaitėje, ant Gėlužės ežero kranto. Nedidukai, triaukščiai „Gilužio Rivjeros“ daugiabučiai tiesiogiai ribojasi su ežero pakrante, priminsiančia jaukų parkelį ramiam bei aktyviam poilsiui. Čia – dviračių ir pasivaikščiojimo takai, suoliukai, apšvietimas, augalija, žaidimų aikštelės, lieptas maudynėms ir dar daugiau.

Poilsiui su knyga prie Gėlužės bus įrengti suoliukai bei apšvietimas, kad net ir sutemus būtų smagu pralėkti su riedučiais ir net sužaisti krepšinio partiją.

Ilgesniais, šaltesniais vakarais knygos skaitymu mėgautis bus galima šviesiame 1, 2 arba 3 kambarių bute su erdviu balkonu (iki 17 kv. m) arba ant kiemelyje esančio minkštasuolio.

Apžiūrėti projektą Pilaitėje galima spalio 26 dieną, užsiregistravus pagal šią nuorodą.

Triaukščių „Gilužio Rivjeros“ daugiabučių kaimynystė primena kurortinį miestelį: aplink – jokių didelių objektų, vien tik ramuma alsuojantis Gėlužės ežeras ir vos nuo 3 iki 5 kaimynų jūsų aukšte.

Patekti į „Gilužio Rivjeros“ teritoriją galima tik pro elektrinę užtvarą, o gyventojų patogumui – antžeminės ir stoginės parkavimo vietos prie pat daugiabučių, kurių fasade dominuoja žemės atspalviai, medžio elementai ir dekoratyvinio tinko apdaila, derinama su patvaria klinkerio apdaila.

Aruodas.lt nuotr./„Gilužio Rivjera“
Aruodas.lt nuotr./„Gilužio Rivjera“

„Paukščių takas“: kai aukščiau – tik debesys

Nuo Šeškinės kalvų žvaigždžių link stiebiasi daugiabutis, primenantis Niujorko dangoraižius: šalia – jokių kaimyninių daugiabučių, todėl iš balkonų kasnakt atsivers panorama į plačiuosius žvaigždynus, o unikali sostinės gamta, šimtmečiais lipdyta architektūra ir netgi televizijos bokštas lyg ant delno bus bendroje stogo terasoje su 360° vaizdu.

Nors dėl gamtos artumo „Paukščių take“ jausitės tarsi gyvendami priemiestyje, pagrindiniai miesto objektai – čia pat. Daugumą jų pasieksite pėsčiomis, dviračiu ar... elektriniu paspirtuku.

Tarp Šeškinės mikrorajone besistiebiančio daugiabučio privalumų – ne vien galimybė erdviame balkone gerti rytinę kavą žvelgiant į Vilniaus panoramą, bet ir vakare sugrįžti į jaukius namus, kadangi A energinio naudingumo klasė „Paukščių take“ garantuoja itin mažas šildymo sąnaudas. Turėsite visuomet šiltus namus ir teisę pamiršti, kokio dydžio sąskaitos už šildymą šaltuoju metų laiku jus kamavo ankstesniuose namuose.

Apsilankykite projekte šeštadienį, užsiregistravę pagal šią nuorodą.

Kaimynai – sporto klubas ir baseinas

„Paukščių takas“ patogus ir daug laiko šiltuose namuose leidžiantiems, ir tiems, kurie mėgsta aktyvų gyvenimo būdą – sporto klubas su baseinu yra artimiausias kaimynas, tad pas jį nueiti galėsite įsispyrę į šlepetes. Apsiavę sportbačius galėsite leistis į pasivaikščiojimo takus, nuo namų vedančius link Žvėryno.

Už dešimčių ar vos kelių šimtų metrų – SEB sporto arena, pamėgta teniso žaidėjų, futbolo ir badmintono aikštės bei ledo arenos.

Bene patogiausioje miesto vietoje įsikūręs „Paukščių takas“ transportu per 10 minučių pasiekiamas iš miesto pakraščių, o kelionė iki centro tetruks 5 minutes. Didieji prekybos centrai – „Akropolis“, „Ozas“, „Panorama“ – dar arčiau: už 2-4 minučių, o automobilį palikus saugiai dengtoje stovėjimo aikštelėje po pastatu nužingsniuoti pėsčiomis bus dar greičiau.

Aruodas.lt nuotr./„Paukščių takas“
Aruodas.lt nuotr./„Paukščių takas“

Galimybė tapti pirmaisiais naujakuriais Markučiuose

Vilniaus savivaldybės inicijuoto projekto „Architektūros parkas“ teritorijoje dygsta naujas šešių gyvenamųjų namų Merko kvartalas „Vilnelės slėnis“, kylantis tarp dabartinių Pakraščio ir Manufaktūrų gatvių.

Darnus gyvenamasis rajonas, kuriame naujai statytuose namuose bus įrengtas 221 butas (nuo 35 iki 107 kv. m ploto).

Netrukus savo socialinę infrastruktūrą, kultūrą ir aktyvią daugiasluoksnę vietos bendruomenę turėsiančio „Vilnelės slėnio“ dalimi bent trumpam šeštadienį pasijusti galite ir jūs, jeigu užsiregistruosite spustelėję šią nuorodą.

Unikalus ir kvartalas, ir pati vieta, mat teritorija driekiasi nuo Užupio iki Belmonto miško, ribojasi su šalia vingiuojančios Vilnios krantais ir darniai įsikomponuoja tarp senamiesčio ir Užupio.

Projekto idėja paremta modernios architektūros ir gamtos integracija: daugiau dėmesio buvo skiriama gamtinei aplinkai, vaizdams, kurie atsiveria į Belmonto kalvas ar upės slėnį, esantį kitoje Vilnios pusėje, o pro langus atsiveria vaizdai į Belmonto kalvas ir Vilnios slėnį.

„Vilnelės slėnio“ projekto autoriai – UAB „Vilniaus architektūros studija“ architektai. Jų teigimu, didžiausią įtaką architektūriniams projekto sprendimams turėjo Belmonto vaizdai, šalia tekanti Vilnelė ir jos slėnis, o pats projektas skirtas žmonės, kurie ieško daugiau nei standartinis daugiabutis mieste, vertina pastatų išskirtinumą ir šiuolaikiškumą, architektūros kokybę ir ilgaamžiškumą.

Aruodas.lt nuotr./„Vilnelės slėnis“
Aruodas.lt nuotr./„Vilnelės slėnis“

Kokybiški pastatai ir stotelės elektromobiliams

Po visais šešiais „Vilnelės slėnio“ gyvenamaisiais namais bus įrengtos požeminės automobilių saugojimo aikštelės, kuriose suprojektuotos 222 automobilių parkavimo vietos.

Dalis jų, su šalia įrengtomis pakrovimo stotelėmis, skirtos elektromobiliams. Taip pat požeminėje pastato dalyje suplanuotos net 5 bendro naudojimo dviračių saugyklų zonos, kuriose tilps per 100 dviračių. Numatytos ir patalpos sandėliukams.

Daugiabučiai gyvenamieji namai pastatyti iš surenkamojo gelžbetonio gaminių yra šilti, ilgaamžiai ir estetiški, atitinkantys energinio naudingumo A+ klasės pastatams keliamus reikalavimus.

„Vilnelės slėnyje“ driekiasi didelės terasos ir balkonai, stiebiasi aukšti vitrininiai langai, tiesiasi šildomos grindys, vystosi uždara vidinių kiemų sistema, naudojamos kokybiškos apdailos medžiagos, išlieka geras erdvių santykis tarp pastatų, ir, žinoma, veriasi vaizdingos panoramos.

Nepraleiskite: jau šį šeštadienį

Lankomiausio šalies nekilnojamojo turto portalo Aruodas.lt organizuojama „Atvirų durų diena“ vyks šį šeštadienį, spalio 26 dieną, nuo 11 iki 15 valandos.

Daugiau informacijos ir registracijos formą rasite pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius