Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt „Atvirų durų dienos“: įsigykite butą, apie kurį svajojote gulėdami prie jūros

Nekilnojamojo turto ekspertai pastebi, kad baigiantis vasarai būstų pardavimai vėl suaktyvėja: pirkėjai nusprendžia įgyvendinti viziją, kurią galbūt nusipiešė atostogų metu. Aruodas.lt rugpjūčio 22-ąją organizuoja jau šeštąsias „Atvirų durų dienas“, kurių metu per vieną darbo dienos pavakarę galėsite apžiūrėti 9 naujos statybos projektus Vilniuje.
Nekilnojamojo turto projektai Aruodas.lt atvirų durų dienose
Nekilnojamojo turto projektai Aruodas.lt atvirų durų dienose / Aruodas.lt

„Pasimatuoti“ butą galima vieniems

NT bendrovės „Rebank“ brokeris Mindaugas Vaitkūnas pastebi, kad NT rinkoje gegužės, birželio ir liepos mėnesiais susidomėjimas projektais būna šiek tiek sumažėjęs dėl natūralių priežasčių, mat daug kas atostogauja, vyksta daug įmonių renginių. Rugpjūčio mėnesį grįžtantys po atostogų žmonės galvoja apie permainas ir kaip realizuoti tai, ką gero sugalvojo per atostogas. Tad jau kelintą kartą Aruodas.lt „Atvirų durų dienose“ dalyvaujantis pašnekovas net neabejoja renginio nauda: projektų pardavimai tikrai padidės.

„Praeitame renginyje susidomėjimas buvo tikrai didelis ir iš tikrųjų tai yra labai gera proga žmonėms vienu metu palyginti daug skirtingų projektų. Žmonės registruojasi iš anksto ir dažniausiai lankosi jau tie, kurie žino, ko nori iš principo ir kokio segmento turto ieško“, – akivaizdžią renginio naudą įžvelgė "Verkių parko aveniu" projektą pristatantis M.Vaitkūnas.

„Atvirų durų dienose žmonės gali vaikščioti be palydos, o tai irgi yra pliusas.“

Projektus „Kauno-Algirdo kvartalas", „P9" pristatantis brokeris Jurgis Paulauskas kaip vieną iš renginio privalumų išskyrė galimybę būstus apžiūrėti vieniems. „Žmonės gali viską rasti patys internete, bet jie pasiskiria vieną dieną, kad galėtų aplankyti 4-5 projektus ir žino, kad „Atvirų durų dienomis“ gali bet kuriuo metu atvažiuoti ir apžiūrėti. Tai yra labai patogu. Be to, šiuo laiku daug kas leidžia po pastatą vaikščioti be palydos. Tai irgi yra pliusas, nes kartais žmonės nenori, kad jiems kažkas į nugarą kvėpuotų ir pasakotų“, – nepraleisti progos apsilankyti renginyje ragino J.Paulauskas.

Būstai įvairiam skoniui

Šeštajame Aruodas.lt „Atvirų durų dienos“ renginyje pristatomi projektai patrauklūs ir vienišiams, ieškantiems nedidelio butuko, ir šeimoms, auginančioms ne vieną vaiką ir besidairančioms daugiau nei 100 kvadratų turinčio būsto.

J.Paulauskas neslepia: populiariausi „Kauno – Algirdo“ projekte yra maži butai, kurie buvo išpirkti pirmiausia. „Likę yra 2-3 kambarių butai ir nuo 45 iki 80 kvadratų, tad dabar labiau koncentruojamės į šeimas. Nors poreikis mažiems butams yra, nesinori jų pridaryti labai daug, nes tada namas taps panašus į bendrabutį. Būtų ne 300, o 600-700 butų, iš karto atsirastų parkingo problema. Laiptinėje būtų ne 5-6, o 20 butų“, – klientų poreikiui aklai nepataikauja pašnekovas.

Anot brokerio, „Kauno – Algirdo“ projektas išsiskiria bene pačiu brangiausiu per pastaruosius metus kuriamu parku, įdomesne vaikų žaidimo aikštele bei ryškiomis namų spalvomis. Ir, žinoma, pirmajame aukšte įsikūrusiu turgumi „Uptown bazaar“, kurio idėja parsivežta net iš Barselonos, kur tokių turgų yra labai daug.

Markučiuose vystomas projektas „Paplaujos 9”, brokerio teigimu, prisideda prie sparčių šio rajono pokyčių ir tikėtina, kad po penkerių metų Markučių veidas bus visiškai naujas.

„Markučiai ir Užupis yra toje pačioje vietoje, vos ne kitoje gatvės pusėje. Bet Užupis yra labai apkrautas, o Markučiuose yra ir stadionas, ir gamta, ir senamiestis. Be to, jie yra ant kalno, tai ir gražesni vaizdai atsiveria. Užupis visas yra duobėje, o Markučiai ant kalno, tad jau pirmas aukštas mato Užupio namų stogus“, – rajoną nesustodamas gyrė pašnekovas.

Renginyje pristatomas šalia Verkių parko išvystytas projektas „Verkių parko aveniu” išsiskiria savo lokacija ir, anot brokerio Mindaugo Vaitkūno, analogų jam sostinėje labai daug nėra.

„Šis projektas daugiau orientuojasi į prabangesnį ir išsiskiria tuo, kad yra A klasės. O šalia esantis Verkių parkas yra didelis išskirtinimas tiems žmonėms, kurie nori gyventi netoli centro ir būti šalia gamtos. Tie, kas jau įsigijo būstus mūsų projekte, mėgsta tylų laisvalaikį, važinėti dviračiais, tam puikias sąlygas suteikia šalia esanti Neries pakrantė. Matom, kad didžioji dalis, kurie įsigijo, vertina tai, kad turi galimybę gyventi mieste ir tuo pačiu gamtos pašonėje“, – savo klientus apibūdina pašnekovas.

„Žmonėms, kurie įsigyja būstus, labai svarbu pažinoti, kas gyvens kaimynystėje."

Tačiau kaip didžiausią projekto išskirtinumą M.Vaitkūnas pabrėžia susikūrusios bendruomenės svarbą, kadangi tai paskutinis projektas tame kvartale ir daugiau galimybės plėstis nelabai kur yra.

„Mūsų kaip pardavėjų labai dažnai klausia, kokia ta bendruomenė yra ir kaip ji plėsis toliau. Todėl mes įvairiuose projektuose orientuojamės į vakarietišką stilių, kad žmonės turėtų saugią kaimynystę, aptvertą kvartalą, pažinotų vieni kitus“, – svarbiausius kriterijus vardijo brokeris.

M.Vaitkūnas pastebi, kad daugėja žmonių, kuriems reikia didesnio ploto būsto – 200 ir daugiau kvadratų, ko jie negali surasti dabar rinkoje esančiuose projektuose. „Tokiu atveju žmonės turi rinktis nestandartinius sprendimus arba juos sujunginėti. Tada išplanavimas tampa labai neracionalus ir neefektyvus. „Verkių parko aveniu” projekte mes siūlome mažiausiai 125 kvadratų ir matome susidomėjimą iš tų šeimų, kurios kraustosi iš trijų kambarių ir turi ne vieną vaiką, o du ar net tris. Jiems didesnis plotas yra labai aktualus, nes kai vaikai paauga, jiems yra svarbu turėti atskirus kambarius“, – rinkos poreikius analizavo brokeris.

Rugpjūčio 22-ąją kviečiame aplankyti šiuos objektus:

1. „Laisvės 78B“ – tai Justiniškėse pastatytas daugiabutis, kuriame daugiausiai 2-3 kambarių butai. Pagrindiniai šio projekto privalumai – arti esantys vaikų darželis bei mokykla, dviejų aukštų požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, patogūs sandėliukai visiems sezoniniams įrenginiams ir rakandams. „Atvirų durų dienų“ metu pirkėjų lauks specialūs pasiūlymai. Jei susidomėjote šio projekto privalumais, registruokitės ČIA.

Aruodas.lt/Daugiabutis „Laisvės 78B“
Aruodas.lt/Daugiabutis „Laisvės 78B“

2. „Kauno-Algirdo kvartalas“šiame Naujamiesčio daugiabučių masyve pastatyta beveik 300 naujų butų. Iš jų beliko 70. Projektas patrauks tuos, kurie siekia būti arti miesto centro, greitai pasiekti darbovietę, Senamiestį. Naujojo kvartalo pirmajame aukšte jau įsikūrė paslaugų teikėjai: kavinės, restoranai, kirpyklos, modernus turgus „Uptown Bazaar“. Į šį objektą registruokitės ČIA.

Aruodas.lt/„Kauno-Algirdo kvartalas“ Vilniaus miesto centre, Naujamiestyje, Kauno ir Algirdo gatvių sankirtoje
Aruodas.lt/„Kauno-Algirdo kvartalas“ Vilniaus miesto centre, Naujamiestyje, Kauno ir Algirdo gatvių sankirtoje

3. Bitėnų oazė“ – projektas, įsikūręs tarp Pilaitės, Raišių ir Dvarykščių rajonų, arti Pilaitės miško masyvo bei Salotės ežero. Tai naujas mažaaukščių namų bei kotedžų kvartalas. Projekte – 2 kambarių (39-59 m2) bei 3 kambarių (53-84 m2) butai. Pabrėžiama, kad būstai parduodami tiesiai iš vystytojo be jokių tarpininkų. Ateityje tame pačiame rajone planuojama pastatyti vaikų darželį bei sporto klubą. Susidomėjote? Registruokitės.

aruodas.lt nuotr. /Nekilnojamojo turto objektas „Bitėnų oazė“
aruodas.lt nuotr. /Nekilnojamojo turto objektas „Bitėnų oazė“

4. „Rinktinės URBAN“ – tai trijų daugiabučių namų kompleksas miesto centre. Netoliese – Neries krantinė, o darbus lengva pasiekti Konstitucijos prospektu. Pirmųjų aukštų gyventojai turės galimybę ilsėtis terasose, paskutinių aukštų – turės būstus aukštesnėmis lubomis. Po kompleksu bus įrengta automobilių stovėjimo aikštelė. Jei norite apžiūrėti projekto statybas, užsiregistruokite spustelėję ŠIĄ NUORODĄ.

Aruodas.lt /„Rinktinės URBAN“ – miestas Tavo ritmu
Aruodas.lt /„Rinktinės URBAN“ – miestas Tavo ritmu

5. „Vilnelės namai“tai projektas, statomas netoli Pavilnių regioninio parko ir Vilnios upelio. Perėjus gatvę projekto gyventojus pasitiks Gerovės parkas, o pačiame kieme bus įrengtos vaikų žaidimo aikštelės, pasivaikščiojimui skirti takai, lauko treniruokliai. Šis objektas taip pat gerai apsaugotas – į laiptines ar požeminę aikštelę gali patekti tik namo gyventojai, kiemo teritorija stebima vaizdo kameromis. Registruokitės ČIA.

Aruodas.lt/ „Vilnelės namai“ – aukšta kokybė už gerą kainą
Aruodas.lt/ „Vilnelės namai“ – aukšta kokybė už gerą kainą

6. „Verkių parko aveniu“ – didesnio ploto (nuo 125 kv. metrų) namai šalia Verkių regioninio parko bei Neries. Aplink gausu pasivaikščiojimui ir važinėjimui dviračiu skirtų takų, įrengta žalia zona bei vaikų žaidimų aikštelė, namai turės geoterminį šildymą. Norėdami juos apžiūrėti registruokitės ČIA.

aruodas.lt/Objektas „Verkių parko aveniu“
aruodas.lt/Objektas „Verkių parko aveniu“

7. „Šilo ežero apartamentai“ – tai uždara gyvenvietė atokiau nuo Vilniaus centro, tačiau vis dar miesto ribose. Gyvenvietė pasižymi mažaaukšte statyba, darniai įsiliejančia į aplinką, netoliese tyvuliuoja Šilo ežeras. Naujakuriai galės mėgautis erdviais uždarais kiemeliais bei terasomis. Įrengtas privatus angliško stiliaus parkas su gėlynais, pasivaikščiojimo takeliais. Projekte parduodami apartamentai nuo 64 iki 150-ies kvadratinių metrų. Norėdami apžiūrėti gamtos apsuptyje statomą kvartalą registruokitės ČIA.

Aruodas.lt/Projektas „Šilo ežero apartamentai“
Aruodas.lt/Projektas „Šilo ežero apartamentai“

8. Projektas M26 – šalia Vilnelės Manfaktūrų g. esančiame A+ klasės 4-5 aukštų namas. Jame įrengti 43 butai, kurių plotas nuo 35 iki 77 kv.m. Projekto M 26 vieta strategiškai labai palanki susisiekimui su visais Vilniaus mikrorajonais. Visai čia pat Pavilnių regioninis parkas su nuostabiuoju Belmontu, pažintinis Pūčkorių takas, unikalusis Užupis ir Vilniaus senamiestis. Jeigu norite gyventi tokioje unikalioje vietoje – registruokitės žvalgytuvėms.

Projekto partnerio nuotr./„Vilmestos projektai“ projektas M26
Projekto partnerio nuotr./„Vilmestos projektai“ projektas M26

9. Vilmestos butai Pilaitėje – puikus pasirinkimas šeimoms, branginančioms ramybę bei ieškančioms saugaus gamtos prieglobsčio, nepabėgant toli nuo miesto. Vertinantiems GAMTOS teikiamas pramogas – puikiai tiks vietos prie Salotės ar Gilužio ežerų su įrengtais paplūdimiais ir žaidimų zonomis, miškai su įrengtomis vaikų žaidimų aikštelėmis bei pasivaikščiojimo takais, žiemą – puikios slidinėjimo trasos ir smagūs kalneliai. Ramaus poilsio ieškančiųjų akis Pilaitė džiugins vaizdingais gamtos plotais, ausis malonins čiurlenančio upelio melodijos, o naujų jėgų įkvėps švariausias oras Vilniuje. Šiame projekte siūlomi 1-4 kambarių butai, kurių plotas nuo 34 iki 91 kv.m. Susidomėjote? Registruokitės ir apžiūrėkite!

Aruodas.lt/Vilmestos butai Pilaitėje
Aruodas.lt/Vilmestos butai Pilaitėje

Ar žinojote? Kiekvienas parduodantis ar nuomojantis būstą asmuo gali užsisakyti „atvirų durų“ paslaugą portale Aruodas.lt ir taip savo būstą parodyti susidomėjusiems.

Aruodas.lt/Atvirų durų diena
Aruodas.lt/Atvirų durų diena
Aruodas.lt/Atvirų durų diena
Aruodas.lt/Atvirų durų diena

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius