Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: bajoriškas gyvenimas viengungiui ar porai – pušyne Vilniuje

Erdvus ir šviesus dvibutis Bajoruose, stovintis pačioje miško apsuptyje – retai pasitaikantis dvariškos prabangos ir miestietiško gyvenimo derinys. Buvusių šeimininkų kurtame interjere tvyro šviesios ir natūralios apdailos medžiagos, kurias puošia paauksuotos ornamentikos elementai. Nenuostabu, jog užėjus į namo vidų gali pasijausti tarsi dvare...
Butas Bajoruose
Butas Bajoruose / Aruodas.lt
Temos: 1 Aruodas.lt

Bajoruose įsikūręs kvartalas, esantis visai netoli Molėtų plento, jungiančio gyvenvietę su sostinės centru, pasižymi išskirtine žaluma.

„Didžiausias šios lokacijos privalumas – pušyno slėnis. Kvartalą supa brandžios pušys, visa aplinka – ypatingai sutvarkyta“, – taip apie kvartalo teritoriją atsiliepia nekilnojamojo turto brokerė Ivona Sadovničaja, portale Aruodas.lt įdėjusi skelbimą apie šį parduodamą NT.

Gyvenvietė ribojasi su Vanaginės geomorfologiniu draustiniu, o 15 minučių pavažiavus automobiliu galima pasiekti Gulbino ir Balsio ežerus, kuriuos vasarą yra pamėgę vietiniai gyventojai.

Be to, šalimais esančiame draustinyje yra ne tik daug augmenijos, bet ir gyvūnijos. „Aplink gyvena voveraitės, kurios ateina ir į gyvenvietę. Viena gyventoja pasakojo, jog sykį atidariusi lauko duris išvydo stirną, atėjusią prie pat namų“, – pasakoja I.Sadovničaja.

Tiesa, nors kvartalą ir supa gamta, tačiau susisiekimas su gyvenviete yra toks pat patogus, kaip ir mieste: „Keliai yra išasfaltuoti, privažiavimas prieš nepilnus metus buvo pilnai sutvarkytas, yra užtektinai vietos pastatyti automobilį“, – teigia pašnekovė.

Už kokią kainą butą norima parduoti, sužinosite, pagal šią nuorodą atsidarę skelbimą nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

Aruodas.lt/Butas Bajoruose
Aruodas.lt/Butas Bajoruose

Kurta su meile

Anot I.Sadovničajos, 2015 metų statybos namų kvartalas išsiskiria įdomesne architektūrine stilistika. Čia sudėti dideli langai iki pat žemės, yra stoglangis ne tik miegamuosiuose, bet ir vonioje, ką retai galime išvysti panašaus tipo projektuose.

Tiesa, butas, kurį ankstesnieji gyventojai įsigijo su daline apdaila, buvo pilnai įrengtas vos prieš metus. „Namo šeimininkė pati yra dizainerė, ji čia viską ir sukūrė. Kiekviena detalė yra apgalvota, kuriant būstą įdėta daug pastangų ir fantazijos“, – pasakoja objektą pardavinėjanti NT brokerė.

Trijų kambarių dvibutis su erdvia svetaine, sujungta su virtuve, atskiru darbo kambariu, miegamuoju, drabužine bei įspūdingu vonios kambariu parduodama su visais čia esančiais baldais bei interjero detalėmis.

„Šeimininkai palieka viską, nes čia stovintys baldai buvo specialiai gaminti šiam projektui“, – priduria pašnekovė. Taigi, jeigu naujakuriams, kurie įsigis šį būstą, tiks tiek erdvių išplanavimas, tiek ir interjero sprendimai, nereikės net kosmetinio remonto.

Mėgstantiems ramybę ir prabangą

„Tokį butą mielai įsigytų tiek pora, kuri mėgsta prabangą, tiek ir vienas žmogus, kuris nori ramiai gyventi gamtoje“, – įsitikinusi NT brokerė. Būtent tokie pirkėjai, jos pastebėjimu, kol kas daugiausiai domėjosi kvartale esančia būstų pasiūla.

Tačiau ji neatmeta galimybės būstą įsigyti ir jaunai šeimai su vaikais. „Darbo kambarį sujungus su drabužine galima padaryti vaiko kambarį. Jokių apribojimų nėra – jeigu patinka vieta ir aplinka, būstą gali įsirengti pagal savo poreikius“, – teigia I.Sadovničaja.

Daugiau informacijos apie objektą rasite pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius