Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: butas Gedimino pilies pašonėje – vertinantiems stilių, patogumą ir modernumą

Gyventi sostinės centre, iš kurio kiemo matosi Gedimino pilis – apie tokius namus veikiausiai svajoja daugelis. Vos kelios minutės pėstute iki Katedros aikštės, tačiau išvengiant centrinių gatvių šurmulio... ramybė ir patogumas Vilniaus širdyje – suderinama!
Butas Rinktinės g. Vilniuje
Butas Rinktinės g. Vilniuje / Aruodas.lt

Šnipiškės metams bėgant tampa vis prestižiškesne vieta, o jei dar būstas naujas, modernus ir prabangiai įrengtas – ko daugiau norėti? Lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt ieškantiems šiuolaikiškų namų siūlomas 2 kambarių butas Rinktinės gatvėje – prabangiai įrengti apartamentai patiks miesto žmogui, 48 kv. metrų bute yra viskas, ko reikia patogiam gyvenimui.

„Butas skirtas tiems, kurie mėgsta išskirtinumą – tiems, kurie vertina kokybę ir lokaciją, kurie taupo savo brangų laiką“, – 15min sakė portale Aruodas.lt būstą parduodantis nekilnojamojo turto brokeris Vaidas Mickus.

Aruodas.lt/Butas Rinktinės g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Rinktinės g. Vilniuje

Šalia Neries pakrantės esanti Rinktinės gatvė dabar išgyvena tikrą renesansą – buvusio „Žalgirio“ stadiono vietoje esantys namai pastatyti itin patrauklioje vietoje, aplink kuriuos kuriasi nauji verslo centrai, viešbučiai. „Ši teritorija atgyja, todėl butas – puikus pirkinys ne tik norintiems patiems gyventi Vilniaus centre, tai ir puiki investicija į ateitį“, – sakė V.Mickus.

Nuo šių svajonių namų iki senamiesčio – vos kilometras, todėl patraukliausius Vilniaus objektus pasiekti pavyks vos per keletą minučių.

Parduodamas 2 kambarių butas – estetiškas, stilingai ir prabangiai įrengtas, čia naudotos tik aukščiausios kokybės medžiagos.

Aruodas.lt/Butas Rinktinės g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Rinktinės g. Vilniuje

Buto interjero stilius kurtas atsižvelgiant į modernų architektūrinį pastato vaizdą, todėl architektūra ir interjeras tampa bendra visuma. Pagrindinė stilistinė interjero idėja – miesto ritmas.

Modernų būsto stilių kuria švarios, lakoniškos linijos, jos išryškėja kontrastuodamos su smulkiomis juodos spalvos detalėmis, viską „sustato“ į vietas. Butas parduodamas su visais baldais, buitine technika – šaldytuvu, virykle, indaplove, skalbimo mašina ir džiovykle.

„Vienas pagrindinių interjero puošybos elementų čia – korpusiniai baldai virtuvėje, svetainėje bei koridoriuje. Baldai buvo kurti taip, kad būtų vietos daiktams susidėti“, – 15min sakė butui interjerą kūrusi dizainerė Vaida Žemaitytė.

Pasak jos, techninius buto sprendimus pagyvina ir jaukumo suteikia prabangūs portugališki šviestuvai su „Swarovski“ kristalais. „Visus būsto baldus, valgomojo kėdes, stalus, sofą, miegamojo lovą, projektavome ir gaminome Portugalijoje, tad jų kokybė ir vaizdas lepiną akį. Šis interjeras kurtas iki smulkiausių detalių patogiam gyvenimui“, – kalbėjo interjero dizainerė.

Aruodas.lt/Butas Rinktinės g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Rinktinės g. Vilniuje

48 kv.metrų bute erdvi svetainė sujungta kartu su virtuve, yra atskiras miegamasis. Butas turi balkoną, pro kurį matosi istorinis Sporto rūmų pastatas, požeminiame garaže yra galimybė įsigyti vietą automobiliui, sandėliuką. Namo kiemas uždaras, prižiūrimas ir tvarkingas, kaimynystė – saugi.

„Suteikite sau galimybę pasimėgauti kokybe“, – tokiais žodžiais Aruodas.lt portale pristatomas „Centro rezidencijos“ projektui priklausantis butas. Ir nenuostabu, kodėl – išskirtinę vietą mieste, kokybę ir estetiką vertinantys naujakuriai įvertins buto privalumus.

Daugiau buto nuotraukų rasite, paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius