Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: išmaniai funkcionalus namas Tarandėje – ieškantiems kokybės ir išskirtinio dizaino

Modernus, šiuolaikiškas, stilingas ir superfunkcionalus – toks namas Tarandėje laukia naujų šeimininkų. Vertinantiems patogumą ir išskirtinę kokybę lankomiausias nekilnojamojo turto portalas Aruodas.lt siūlo nepraleisti pro akis originalaus dizaino ir inžinerinių sprendimų gausaus būsto – erdvus 5 kambarių namas patiks tiems, kurie svajoja apie išskirtinumą sostinės pašonėje.
Namas Tarandėje
Namas Tarandėje / Aruodas.lt nuotr.

„Tarandė – šeimyninis individualių namų ir kotedžų rajonas, čia ramu, gražu, tvarkinga. A+ klasės namą įvertins tie, kuriems svarbiausia ne kaina, o kokybė ir patogumas, tiems, kurie supranta inžinerinių sprendimų vertę“, – 15min sakė namą parduodantis nekilnojamojo turto brokeris Paulius Banevičius.

Pasak jo, būtent inžineriniams sprendimams dabartiniai šeimininkai skyrė itin daug dėmesio – savininkas dirba šioje srityje, todėl įrengiant būstą kiekviena detalė buvo apgalvota iki menkiausių smulkmenų.

„190 kv. metrų namas turi išmaniojo namo elementų – daugelį funkcijų galima valdyti nuotoliniu būdu, telefonu per mobiliąją programėlę. Net židinyje įmontuoti davikliai, yra centrinis siurblys – nereikia tampyti žarnos po visus namus. Taip pat name šildomos grindys, kurios vasarą atlieka vėsinimo funkciją ir taip atstoja kondicionierius“, – pasakojo P.Banevičius.

Aruodas.lt nuotr./Namas Tarandėje
Aruodas.lt nuotr./Namas Tarandėje

5 kambarių namas išsiskiria aukštomis lubomis. Ir nors visi kambariai – viename ir tame pačiame aukšte, svetainės lubos kone dvigubai aukštesnės nei kitų kambarių, virš virtuvės įrengta 22 kv. metrų ploto antresolė, joje – patogus darbo kambarys, iš kurio atsiveria vaizdas į erdvią svetainę.

„Antresolei panaudota monolitinė plokštė, o tai – nepigus sprendimas. Įdomiai atrodo ir originalūs, vizualiai kanatys atrodantys laiptai“, – pasakojo brokeris. Įsitikinkite apžiūrėję daugiau namo nuotraukų portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Aruodas.lt nuotr./Namas Tarandėje
Aruodas.lt nuotr./Namas Tarandėje
Aruodas.lt nuotr./Namas Tarandėje
Aruodas.lt nuotr./Namas Tarandėje

Kokybiškos medžiagos panaudotos kuriant visą būsto interjerą – juo esą rūpinosi patys šeimininkai. Stilinga, modernu, tačiau taip pat – jauku ir patogu gyventi, - toks buvo pagrindinis užmojis įrengiant namą. Šilumos, erdvės, šviesos ir jaukumo namui suteikia dideli vitrininiai langai.

Aruodas.lt skelbime namas parduodamas su 8,35 arų sklypu, namo kieme – išpuoselėtas alpinariumas, kurį dabartiniai šeimininkai kruopščiai kūrė savo pačių rankomis.

Aruodas.lt nuotr./Namas Tarandėje
Aruodas.lt nuotr./Namas Tarandėje

„Namą praktiškai galima vadinti pasyviu – energijos nuostoliai čia minimalūs. Norintys gali papildomai ant 200 kv. metrų stogo įsirengti saulės kolektorius. Taip pat name yra 3 sanitariniai mazgai, į kiemą išvestas karštas vanduo, kur galima įrengti baseiną; yra vieta garažui ar stoginei dviem automobiliams“, – pasakojo brokeris.

Namas Tarandėje parduodamas su dalimi baldų ir buitinės technikos, namo teritorija – aptverta, nors kaimynai čia – tvarkingi, ramūs ir puoselėjantys namų aplinką. Įsikūrus čia Vilniaus centrą pasiekti užtruks vos keliolika minučių – iki jo vos 9,5 km kelio.

Rajone puikiai išvystyta ir infrastruktūra, važiuoja viešasis transportas, netoliese yra parduotuvės, mokykla. Tačiau svarbiausia čia – ramybė, privatumas, gamtos grožis ir savitumas, ruduo Tarandėje – puikus laikas įkurtuvėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius