Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt kviečia į paskutines „Atviras duris“ naujuose projektuose šiemet

Uždarose, vaizdo kamerų saugomose teritorijose visoje Lietuvoje kyla modernūs naujos statybos nekilnojamojo turto (NT) objektai, kuriuose naujakurių jau laukia kokybiškai įrengti būstai su rekuperacine vėdinimo sistema, autonominiu šildymu ir galimybėmis iš pagrindų pakeisti išplanavimą pagal savo poreikius.
Naujos statybos projektai duris lankytojams atveria paskutinį kartą šiemet
Naujos statybos projektai duris lankytojams atveria paskutinį kartą šiemet / Aruodas.lt nuotr.

Didelės terasos ir balkonai, kurių nedengia šešėliai, krentantys nuo dangoraižių, kadangi kaimynystėje jų tiesiog nėra. Dargi priešingai – aukšti vitrininiai langai atveria vaizdingas panoramas į paupius ir parkus. Tuo tarpu automobilių parkavimo problemą sprendžia požeminės transporto stovėjimo aikštelės su įkrovimo stotelėmis elektromobiliams ir erdviais sandėliukais dviračiams.

„Katės maiše“ pirkti nebereikia

Dairotės kažko panašaus? Puiki proga naujos statybos NT objektus apžiūrėti, įvertinti patiems ir netgi lūkesčius viršijantį būstą Vilniuje arba Kaune išsirinkti – jau šį šeštadienį, lapkričio 30 dieną, vyksiančios „Atvirų durų dienos“ metu.

Šiais laikais namai turi tarnauti žmogui, ne atvirkščiai.

Didelio susidomėjimo sulaukiantį renginį, kuriam tądien nuo 11 iki 15 valandos plačiai duris apžiūrai atvers visa dešimtis objektų, organizuoja lankomiausias šalies NT portalas Aruodas.lt.

Tarp projektų, kuriuos aplankyti galite ir jūs, užsiregistravę pagal šią nuorodą – ir „išmanieji“ būstai vos kelios minutės nuo didmiesčio širdies, ir ramų atokvėpį siūlantys kvartalai tolėliau centro.

Žvėryno vakaruose – jaukūs net ir pirmadieniai

„Tobulam gyvenimui“ – taip pristatomas vieno iš prestižinių sostinės mikrorajonų – Žvėryno – Saltoniškių gatvėje iškilęs dešimties aukštų 69 butų projektas „Žvėryno vakarai“.

Ne vien vakarus, bet ir rytus leisti jame bus kaip niekur kitur jauku, kadangi kiekvienas būstas įrengtas „išmaniai“ ir turi individualią „Smart house“ sistemą. Ryte, suskambus žadintuvui, nepajudinus nė piršto, pakyla žaliuzės, pasigirsta mėgstamiausia daina, o kavos aparatas ima ruošti garuojantį rytinės kavos puodelį – taip gali atrodyti kiekvieno „Žvėryno vakarų“ gyventojo rytas.

Aruodas.lt nuotr./„Žvėryno vakarai“
Aruodas.lt nuotr./„Žvėryno vakarai“

„Siūlome vieno–keturių kambarių butus su galimybe pastaruosius perplanuoti į penkių kambarių. Būstus bus galima valdyti telefonu iš bet kurios pasaulio vietos. Šiais laikais namai turi tarnauti žmogui, ne atvirkščiai. „Žvėryno vakarus“ drąsiai galima vadinti ateities namais“, – 15min akcentuoja šio naujos statybos projekto marketingo ir pardavimų vadovė Emilija Marcinkevičiūtė.

Iš arčiau apžiūrėti „ateities namus“ Žvėryne galite jau lapkričio 30 dieną, o registracijos formą rasite spustelėję šią nuorodą.

Didelės kvadratūros būstai nelieka paraštėje

E.Marcinkevičiūtė patikina, kad nors Vilniuje mažuosius butus parduoti paprasčiau, paklausa nesiskundžia ir didesnės kvadratūros būstai:

„Didelių plotų būstų poreikis juntamas objektuose, esančiuose arba nuošalesnėse, gerokai nuo centro nutolusiose vietose, arba priešingai – tokioje strategiškai patogioje vietoje kaip miesto centras. O Žvėryne, kuris turi savitą aurą ir yra mažiau komercinis už kitus mikrorajonus – ypač. Be to, būtent šis rajonas sujungia minėtą kontrastą – buvimą centre, bet kartu ir tam tikrą atotrūkį nuo jo, suteikdamas galimybę privatumui ir buvimui gamtoje. Erdvius butus perka aukštesnes pajamas gaunantys žmonės, kuriems pagrindiniu pasirinkimo argumentu tampa brangiausias dalykas gyvenime – laikas. Miesto centre dirbantys vilniečiai nori apsigyventi arčiau darbovietės, kad kuo daugiau laiko leistų su brangiausiais žmonėmis, o ne automobilių spūstyse. Kadangi numatomas pėsčiųjų tilto statymas nuo Žvėryno į A.Goštauto gatvę, senamiestis priartės dar labiau, o gyvenimą miesto širdyje besirenkančius žmones galima charakterizuoti kaip modernius, racionalius ir aiškiai žinančius, ko nori.“

Asmeninio albumo nuotr./„Žvėryno vakarų“ statybos projekto marketingo ir pardavimų vadovė Emilija Marcinkevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./„Žvėryno vakarų“ statybos projekto marketingo ir pardavimų vadovė Emilija Marcinkevičiūtė

Tiesiogiai stebės, kas su puokšte laukia prie vartelių

„Žvėryno vakarų“ projektas, kurio pabaiga planuojama pirmąjį 2020 metų ketvirtį, pasižymi ir kitais privalumais nei vien tik lokacija ar individuali „Smart house“ sistema.

„Ant dešimties aukštų daugiabučio namo stogo įrengta saulės jėgainė, kurioje pagaminta energija bus naudojama teritorijos ir laiptinių apšvietimui. Visa teritorija aptverta, apšviesta, filmuojama ištisą parą, rakinama ir saugoma. Beje, į svečius užsukusieji turės skambinti dar būdami prie vartelių, o būsto šeimininkai vaizdo transliacijoje telefone matys, kas surinko jų buto numerį. Atėjus vyrukui su gėlių puokšte, vaizdo transliacija gali „sugadinti“ romantišką staigmeną, tačiau užtikrins maksimalų saugumą“, – šypteli „Žvėryno vakarų“ projekto marketingo ir pardavimų vadovė E.Marcinkevičiūtė.

Automobiliams įrengiama požeminė stovėjimo aikštelė, iš kurios gyventojai liftu lengvai pasieks namus. Tiesa, patekti į juos paprasta nebus – namai sergimi padidinto saugumo šarvo tipo dvispynių durų.

„Horizon“: nauji horizontai už prieinamą kainą

Šeštadienį lankytojams duris atvers kitoje strategiškai patogioje vietoje esantis, 10 minučių nuo miesto centro nutolęs, Viršuliškių skersgatvyje, tokio paties pavadinimo mikrorajone statomas A+ energinės klasės daugiabučių namų projektas.

„Horizon“ projektą sudaro devynių ir šešiolikos aukštų daugiabučiai gyvenamieji namai, kuriuose įrengiami 27–87 kv. metrų dydžio racionaliai suplanuoti 1–4 kambarių butai.

Kiekvienas butas turės erdvų balkoną, o pro langus atsivers miesto panorama. Name veiks tylūs greitaeigiai liftai. Kieme numatytos poilsio zonos, vaikų žaidimo aikštelė, be to, visa namų teritorija bus apjuosta tvora, stebima ir saugoma.

Aruodas.lt nuotr./„Horizon“
Aruodas.lt nuotr./„Horizon“

„Horizon“ projekto namai kyla mažo intensyvumo gatvėje, kurią nuo šurmulio skiria žaliosios zonos, tačiau netoliese esančios arterijos – Laisvės ir Pilaitės prospektai, Justiniškių gatvė bei vakarinis aplinkkelis – ir jomis judantis viešasis transportas leis greitai pasiekti miesto centrą ar išvykti už sostinės ribų.

Devynių aukštų gyvenamasis namas jau pastatytas, šešiolikaaukščio objekto statybų pabaiga numatoma 2020 m. paskutinįjį ketvirtį, o į „Horizon“ horizontus pažvelgti galima jau šį šeštadienį „Atvirų durų dienoje“.

Užsiregistruokite pagal šią nuorodą.

Šalia Vilnelės – ranka pasiekiamas bruzdesys

Net trys naujos statybos projektai vystomi kitoje Vilniaus miesto pusėje, Vilnelės pakrantėje, tarp Belmonto ir Markučių miško parkų.

Kadaise pramonės objektų gožta nedidelė ir sparčiai atsinaujinanti Manufaktūrų gatvė atgimsta ir įgyja absoliučiai kitą veidą, pražysdama žaliąja zona ir naujais moderniais pastatais.

Šešiuose iš surenkamojo gelžbetonio gaminių statytuose gyvenamuosiuose namuose iš viso įsikurs 221 šeima.

Vienas iš tokių – saugusis gyvenamųjų namų projektas „P9“, kuriame prie Vilniaus centro privalumų įpratę, tačiau gamtos išsiilgę gyventojai, gali rinktis vieno–penkių kambarių butus ir apartamentus.

Nuo senamiesčio „P9“ namus skiria tik penkiolika minučių pėsčiomis, o taškus A ir B patogiai sujungia pėsčiųjų ir dviračių takas. „Pasivaikščioti“ po vaizdo kamerų stebimą, sutvarkytą, želdiniais apsodintą „P9“ teritoriją šiandien galite virtualiai, o jau šeštadienį – gyvai, prieš tai spustelėję šią nuorodą ir užsiregistravę.

Aruodas.lt nuotr./„P9“
Aruodas.lt nuotr./„P9“

Tiltas“ tarp senojo miesto ir gamtos

Tarp dabartinių Pakraščio ir Manufaktūrų gatvių kyla šešių gyvenamųjų namų kvartalas „Vilnelės slėnis“.

Šio projekto autorių – UAB „Vilniaus architektūros studija“ architektų – teigimu, didžiausią įtaką architektūriniams projekto sprendimams turėjo Belmonto kraštovaizdis, šalia tekanti Vilnelė ir jos slėnis, į kuriuos ir atveria vaizdus naujai statomų daugiabučių namų langai.

Pasak NT specialistų, ši teritorija, jau tapusi pereinamąja, darniai įsikomponavusia jungtimi tarp senamiesčio ir Užupio, netrukus virs ir išskirtiniu sostinės kvartalu.

Nedidelė, bet šilta ir jauki „Vilnelės slėnio“ bendruomenė apsigyvens šešiuose iš surenkamojo gelžbetonio gaminių statytuose gyvenamuosiuose namuose. Juose įrengtuose 35–107 kv. metrų ploto butuose iš viso įsikurs 221 šeima.

Puiki proga naujos statybos objektus apžiūrėti, įvertinti patiems ir netgi lūkesčius viršijantį būstą išsirinkti – jau šį šeštadienį vyksiančios „Atvirų durų dienos“ metu.

Po namais suprojektuotos požeminės automobilių saugojimo aikštelės, o dalis parkavimo vietų turės elektromobiliams skirtas įkrovimo stoteles. Požeminėje „Vilnelės slėnio“ pastatų dalyje taip pat suplanuotos bendro naudojimo dviračių saugyklų zonos, talpinsiančios per 100 dviračių.

Ar norite tapti būtent šio kvartalo socialinės infrastruktūros ir aktyvios daugiasluoksnės vietos bendruomenės dalimi, įsitikinti galite jau šį savaitgalį. Registracija į „Vilnelės slėnio“ apžiūrą vyksta čia.

Aruodas.lt nuotr./„Vilnelės slėnis“
Aruodas.lt nuotr./„Vilnelės slėnis“

Triukšmas ir šaltis liks už gelžbetonio sienų

Nesugundė nei „P9“, nei „Vilnelės slėnis“? Vietos dar yra Manufaktūrų gatvėje esančiame A klasės 4–5 aukštų name su 43 gyvenamosios paskirties butais, kurių plotas svyruoja nuo 36,4 iki 78,9 kv. metrų.

Šios naujos erdvės, tapsiančios vilniečių namais, kuriamos „M26“ vardu pakrikštytame projekte.

Didelis dėmesys skirtas šio projekto statybos darbų bei medžiagų kokybei: trisluoksnės išorinės gelžbetonės sienos apšiltintos 29 cm „neoporo“ sluoksniu, butuose įrengtos 10 cm storio vidaus pertvaros, sutapdintas ir apšiltintas pastato stogas.

Naujakurių automobiliams įrengiama požeminė stovėjimo aikštelė, iš kurios gyventojai liftu lengvai pasieks namus. Tiesa, patekti į juos paprasta nebus – namai sergimi padidinto saugumo šarvo tipo dvispynių durų, kurios šį šeštadienį bus atrakintos išskirtinai jums, prieš tai pagal šią nuorodą ​​​​​​užsiregistravusiems į „Atvirų durų dieną“.

Aruodas.lt nuotr./„M26“
Aruodas.lt nuotr./„M26“

Pilaitėje – kokybiškos medžiagos ir 546 stovėjimo vietos

Apžiūrai smalsuolius ir naujosios gyvenamosios vietos besidairančius vilniečius bei miesto svečius kviečia NT objektų statytojai ne vien Žvėryne ir Markučiuose.

Naujojoje Pilaitėje naujakurius jau priima „Vilmestos Pilaitės“ projekto daugiabutis namas.

Tolminkiemio gatvėje bendrovės „Vilmestos projektai“ pastatytas A+ energinio naudingumo daugiabutis išsiskiria didelėmis įvairių būstų plotų bei išplanavimo galimybėmis: dviejų kambarių buto plotas svyruoja tarp 41 ir 59, trijų – nuo 60 iki 80, keturių – tarp 88 iki 90 kv. metrų.

Aruodas.lt nuotr./„Vilmestos Pilaitė“
Aruodas.lt nuotr./„Vilmestos Pilaitė“

„Vilmestos Pilaitės“ gyvenamajame name įrengtas rotacinis rekuperatorius. Tokia vėdinimo sistema butuose užtikrina šviežią orą ir leidžia sumažinti šilumos sąnaudas ketvirtadaliu, o penkių aukštų automobilių saugojimo aikštelėje įrengtos net 546 stovėjimo vietos.

Greta – švietimo ir medicinos įstaigos, restoranai, didieji prekybos centrai, grožio salonai, vairavimo mokyklos, kultūriniai renginiai, biblioteka bei maldos namai. Vilniaus miesto centras ir kiti mikrorajonai netoliese, tačiau transporto spūstyse rytais bei po darbo stoviniuoti neteks, kadangi visai šalia – vakarinis miesto aplinkkelis, o iki namų veža dieniniai ir netgi naktinis autobusas, žymėtas 102N numeriu.

Ir tai – toli gražu ne visi privalumai, kuriuos siūlo „Vilmestos Pilaitė“. Daugiau išskirtinumų šio objekto atstovai atskleis „Atvirų durų dienoje“, į kurią registruotis galite paspaudę šią nuorodą.

Renginys patrauklus tuo, kad galima iš anksto suplanuoti laisvą pusdienį ir jo metu aplankyti kelis projektus, palyginti siūlomus variantus, galbūt net pasinaudoti išskirtiniais, tik tuo metu taikomais pasiūlymais.

Žalioji energija Baltupiuose

Pilaitės mikrorajonas puikiai tinka šeimoms, branginančioms ramybę bei ieškančioms saugaus gamtos ir joje čiurenančio upelio prieglobsčio, nepabėgant toli nuo miesto. Gyvenimą mažo triukšmingumo zonoje siūlo ir kitame mikrorajone – Baltupiuose – kylantys du modernūs projektai – „Veikmės Parko namai“ ir „Baltupio krantas“.

Pirmasis jungia 7 modernius daugiabučius namus prie Jomanto parko, Didlaukio gatvėje.

„Veikmės Parko namai“ – sveikesniam ir komfortiškesniam gyvenimui subalansuotas A+ energinio naudingumo klasės būstas. Daugiabučių namų grindiniam šildymui naudojama geoterminė energija, o pastatai pasižymi padidintu sandarumu, apie kurį padiskutuoti galėsite „Atvirų durų dienos“ metu, prieš tai užpildę pagal šią nuorodą esančią registracijos formą.

Aruodas.lt nuotr./„Veikmės Parko namai“
Aruodas.lt nuotr./„Veikmės Parko namai“

Pažangūs projektavimo sprendimai ant Cedrono kranto

Pasirinkimų turi ir šeimos, norinčios įsigyti naują namą arba kotedžą netoli miesto centro, tačiau tolėliau nuo jo šurmulio.

Naujakuriams durys atviros tik ką iškilusiame ir išsyk su gamta susiliejusiame „Baltupio krante“.

Aukštos kokybės sublokuotų A klasės 12 privačių namų kvartalas išdygo ant Baltupio, arba kitaip Cedrono, tvenkinio kranto.

„Baltupio kranto“ namai ir kotedžai yra 150–155 kv. metrų ploto, juose įrengta po 4 miegamuosius, garažą bei svetainę su virtuve.

Aruodas.lt nuotr./„Baltupio krantas“
Aruodas.lt nuotr./„Baltupio krantas“

Objekte įdiegta šildymo dujomis sistema, kai kuriuose būstuose – geoterminis šildymas, suteikiantis galimybę vienu metu patalpas ir šildyti, ir vėdinti jas, o namų statybai naudojamos aukštos kokybės medžiagos bei pažangūs projektavimo sprendimai.

Name įrengtas rotacinis rekuperatorius. Tokia vėdinimo sistema butuose užtikrina šviežią orą ir leidžia sumažinti šilumos sąnaudas ketvirtadaliu.

Naujakiemio gatvėje esančių privačių namų kvartalo gyventojai šalimais turės ežero pakrantę, erdvę pasivaikščiojimui ar pasivažinėjimui dviračiais.

Kiekvieno iš dvylikos namų kiemelis yra aptvertas, turi terasą su vaizdu į tvenkinį ar želdynus, ir jau dabar galite užsiregistruoti, kad šeštadienį galėtumėte ir patys pasižvalgyti po „Baltupio krantą“.

Uždaras stilingų kotedžų kvartalas

Kita gyvenvietė, siūlanti apsistoti privačiuose, stilinguose kotedžuose, projektuojama Balsiuose.

Uždaras, 94–130 kv. metrų ploto kotedžų su pilna daline apdaila ir sklypais, kurių dydis svyruoja tarp 1,5 ir 4,5 arų, kvartalas „Neries slėnis“ ramybe alsuoja gamtoje su privačiu parku, tvenkiniu, terasomis ir iš jų atsiveriančiu įspūdingu Neries upės kraštovaizdžiu.

Šioje magiškoje žalumos apsuptyje Želmenų gatvėje šeštadienį atsidurti galite ir jūs – tereikia užsiregistruoti į lankomiausio šalies NT portalo rengiamą „Atvirų durų dieną“.

Aruodas.lt nuotr./„Neries slėnis“
Aruodas.lt nuotr./„Neries slėnis“

Dėmesio vertas modernus „akligatvis“

Lapkričio 30-ąją prie Aruodas.lt rengiamos atvirų durų dienos vėl jungiasi kauniečiai. Lankytojai laukiami laikinojoje sostinėje, Žemutiniuose Kaniūkuose, besidriekiančiame „Lampėdžio take“.

Registracijos formą užpildyti ir jau po kelių dienų apžiūrėti ežero pašonėje statomą mažaaukščių daugiabučių namų kvartalą galite spustelėję šią nuorodą.

„Lampėdžio tako“ kvartalas turi uždarą kiemą, patekimas į laiptines ribojamas kodine spyna, į kiekvieną butą pro didžiulius langus, įstiklintus balkonus arba terasas gausiai skverbiasi natūrali dienos šviesa.

Be to, Įkalnės gatvės naujakuriai turės galimybę keisti namų išplanavimą ir interjere įgyvendinti individualius norus, kadangi šie butai taip pat yra parduodami su daline apdaila.

Aruodas.lt nuotr./„Lampėdžio takas“
Aruodas.lt nuotr./„Lampėdžio takas“

Galimybė įvertinti ir palyginti skirtingus variantus

Tradicija tapusią, didelio susidomėjimo sulaukiančią „Atvirų durų dieną“ jau trečius metus iš eilės organizuoja lankomiausias šalies NT portalas Aruodas.lt.

Naujausių NT rinkos objektų apžiūros padeda vilniečiams ir kauniečiams priimti galutinį sprendimą, prieš tai pasinaudojus išskirtine proga vos per pusdienį aplankyti bei įvertinti net keletą skirtingų pasiūlymų.

Pirmaisiais, praversiančiais naujos statybos būstų šešiuose sostinės mikrorajonuose ir vieno jų Kaune duris, galite tapti ir jūs. Užsiregistruoti į „Atvirų durų dieną“, kuri vyks jau šį šeštadienį, lapkričio 30 dieną, nuo 11 iki 15 val., galima spustelėjus šią nuorodą.

„Aruodas.lt „Atvirų durų dienos“ įprastai sulaukia nemažo besidairančių įsigyti būstą gyventojų dėmesio. Pats renginys patrauklus tuo, kad galima iš anksto suplanuoti laisvą pusdienį ir jo metu aplankyti kelis projektus, palyginti siūlomus variantus, galbūt net pasinaudoti išskirtiniais, tik tuo metu taikomais pasiūlymais“, – 15min sakė lankomiausio šalies NT portalo Aruodas.lt vadovė Viktorija Steponavičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius