Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: naujo šeimininko laukia modernus ir saulėtas butas populiariausiame sostinės rajone

Gyvenimas miesto centre turi daug privalumų ir vilioja jaunus žmones – patogu, kai kasdien į darbą nereikia važiuoti automobiliu, o grįžus namo ir nutilus gatvių šurmuliui galima mėgautis namų ramybe ir jaukumu. Naujo šeimininko laukiantis dviejų kambarių butas Lvovo gatvėje Šnipiškėse yra išskirtinis dar ir tuo, kad žinomos dizainerės Violetos Ėvaltienės sukurtas modernios klasikos interjeras kvepia naujumu – čia dar niekas negyveno.
Modernus butas Lvovo g. Vilniuje
Modernus butas Lvovo g. Vilniuje / Aruodas.lt

Šnipiškės yra vienas labiausiai besivystančių sostinės mikrorajonų, kuriame atsidaro nauji verslo centrai, todėl patrauklus apsigyventi netoliese dirbantiems žmonėms. Ieškant naujo būsto ypač svarbu ir tai, kad nereikia eikvoti papildomo laiko ir energijos jį įrengti. Šio buto interjeras skleidžia ypatingą jaukumą su subtilios prabangos pojūčiu.

Butas svetingai pasitinka būsimus šeimininkus: čia viskas apgalvota iki smulkmenų, rasite net visus virtuvės įrankius, o šaldytuve jūsų laukia įkurtuvių šampanas. Skelbimą apie parduodamą būstą rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Aruodas.lt nuotr./Modernus butas Lvovo g. Vilniuje
Aruodas.lt nuotr./Modernus butas Lvovo g. Vilniuje

Dominuoja žemės atspalviai, solidumas ir harmonija

Pasak dizainerės Violetos Ėvaltienės, erdvūs apartamentai pačiame miesto centre sukurti taip, kad grįžus iš miesto ir nutilus jo šurmuliui būtų jauku ir patogu gyventi. Modernios klasikos elementais praturtintas buto interjeras puikiai tinkamas ir jaunam skubančiam, ir solidesnio amžiaus žmogui.

„Su užsakovais iki smulkmenų suderinome detales, bet tuo pačiu man buvo suteikta kūrybos laisvė. Interjerus kuriu jau ketverius metus, šį labai mėgstamą darbą galiu pavadinti kartu ir hobiu. Nekuriu vienu stiliumi, man įdomu projektuoti individualiai, svarbu išsiaiškinti užsakovo poreikius ir norus, ieškoti geriausių sprendimų ir kurti jaukumą“, – pasakoja V.Ėvaltienė.

Dizainerė pabrėžia, kad apartamentuose nuo pirmų žingsnių jaučiama rami nuotaika, nes dominuoja šilto kolorito žemės atspalviai nuo rusvos iki sodrios miško žalios. Juodo metalo detalės bei aukso akcentai pagyvina ir prideda prabangos, o tamsaus bei šviesaus medžio elementų pusiausvyra, veidrodinių bei blizgių paviršių žaismas, juodos ir aukso spalvos metalo elementų visuma, suteikia interjerui solidumo bei harmonijos. Įsitikinkite pažiūrėję daugiau nuotraukų.

Aruodas.lt nuotr./Modernus butas Lvovo g. Vilniuje
Aruodas.lt nuotr./Modernus butas Lvovo g. Vilniuje

Užuolaidos ir menininkų darbai suteikia rafinuotos prabangos

„Svetainės zonoje specialiai šiam butui suprojektuoti šviestuvai, kurie sukuria jaukią atmosferą, veidrodiniai paviršiai suteikia subtilaus žavesio su erdvės atspindžiais. Minkštų baldų bei užuolaidų audiniai parinkti sendinto aukso spalvos, kuri suteikia interjerui rafinuotos prabangos“, – akcentuoja dizainerė.

V.Ėvaltienė interjerą papildė abstrakčios tapybos menininkų darbais, veidrodžiais ir modernius žmogaus siluetus atkartojančiais iš metalo pagamintais paveikslais.

Aruodas.lt nuotr./Modernus butas Lvovo g. Vilniuje
Aruodas.lt nuotr./Modernus butas Lvovo g. Vilniuje

Pusryčių stalas – ant plačios palangės, miegamajame – ramybės atmosfera

Bute virtuvė suprojektuota taip, kad būtų funkcionalu, tačiau liktų neutrali, fasadai parinkti šviesūs ir blizgūs, spintelės talpios ir slepia visus daiktus. „Labai svarbu sukurti pusryčių zoną, todėl suprojektuota plati palangė, kuri tarnauja kaip stalas – čia puikiai dera sodrios miško žalios spalvos aksomo pusbario kėdės“, – atkreipia dėmesį dizainerė.

Valgomojo zonoje pastatytas apvalus stalas, kurį galima padidinti – puikus pasirinkimas susirinkus didesnei kompanijai.

Miegamajame taip pat dominuoja ta pati spalvų paletė: sodri žalia lova, klasikinio rašto kilimas bei veidrodiniai spintos fasadai harmoningai vienas kitą papildo ir sukuria atpalaiduojančią atmosferą. „Čia pat galima įsitaisyti patogiame foteliuke su gera knyga ar puodeliu kavos“ – į buto jaukumą ir patogumą atkreipia dėmesį V.Ėvaltienė.

Aruodas.lt nuotr./Modernus butas Lvovo g. Vilniuje
Aruodas.lt nuotr./Modernus butas Lvovo g. Vilniuje

Buto privalumas – gyventi ir dirbti miesto centre

Nekilnojamojo turto ekspertas Aurimas Stankevičius pabrėžia, kad didžiausias šio buto privalumas yra tai, kad įkurtas Šnipiškių mikrorajone, kuris tapo populiariausiu Vilniaus rajonu, pagal plėtrą užima pirmą vietą – buvusios apleistos vietos virta gražiais gyvenamaisiais namais ir verslo centrais. „Apsigyventi netoli darbo patogu tiems, kurie nenori kasdien važinėti automobiliu“, – sako A.Stankevičius.

Keturių aukštų namas su mansarda kokybiškai ir naujai renovuotas: sutvarkytas fasadas, pakeista šildymo sistema, vamzdynai. Pavasarį bus sutvarkytas vidinis kiemas, įrengta užkarda, todėl aikštelėje statomi tik namo gyventojų automobiliai. Pasak A.Stankevičiaus, šiame name Lvovo gatvėje susikūrusi jaunatviška bendruomenė, gyvena šviesūs ir pozityvūs žmonės, kurie nori, kad viskas būtų vietoje – gyventi ir dirbti miesto centre.

Dviejų kambarių butą galima transformuoti į tris kambarius – tai aktualu jaunai porai, kurie ateityje planuoja turėti vaikų.

„Butas parduodama su visais baldais ir interjero detalėmis, kurias matote nuotraukoje. Virtuvėje rasite net stalo įrankius, o šaldytuve stovi butelis šampano įkurtuvėms. Galima iš karto pradėti gyventi“, – akcentuoja ekspertas. Skelbimą rasite portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius