-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aruodas.lt: stilingas namas toliau nuo miesto šurmulio

Jaunų ir draugiškų šeimų kaimynystėje, Zujūnuose, parduodamas patogiai suplanuotas namas. Stilingą interjerą kūrė dizainerė, todėl namas parduodamas su visais baldais.
Parduodamas jaukaus interjero namas Zujūnuose
Parduodamas jaukaus interjero namas Zujūnuose / Aruodas.lt

Patogus išplanavimas ir erdvė

„Didžiausias namo privalumas – vienas aukštas. Visi kambariai ir patalpos patogiai suplanuotos bei funkcionalios. Jaukus, šviesus ir kokybiškai įrengtas būstas parduodamas su visais baldais, buitine technika ir net paveikslais“, – sako Justinas Samas, nekilnojamojo turto agentūros „Centro kubas“ brokeris. Skelbimą ir daugiau namo nuotraukų rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

Prieš trejus metus pastatytas namas erdvus, jo virtuvės ir valgomojo zonos langai orientuoti į vakarinę pusę, todėl galima grožėtis romantiškais saulėlydžiais.
„Kai vakare dangus nusidažo raudonai, vaizdas tikrai įspūdingas“, – teigia brokeris.

Iš erdvios svetainės yra išėjimas į terasą. Name yra trys miegamieji, todėl būstas tinka šeimai su dviem vaikais arba vieną kambarį galima įkurdinti svečius.

Netoli yra brandus miškas, kuriame malonu pasivaikščioti, vedžioti šunį, važinėti dviračiu. Čia pat – Medžiakalnio geomorfologinis draustinis.

Tėvams skirtame jaukiame vonios kambaryje su integruotais baldais yra langas, todėl maudytis vonioje labai malonu. Vaikams skirta atskira šiuolaikinio stiliaus dušo patalpa su betono apdaila, kurioje priderinti natūralios medžio spalvos baldai. Vaikų kambariams jaukumo suteikia kilimai, paveiksliukai ir mielos smulkmenos. Name įrengtos kelios sieninės spintos, yra erdvi drabužinė.

Garažo patalpoje įrengta skalbykla – džiovykla, yra daug vietos daiktams susidėti. Šią zoną galima lengvai transformuoti ir pritaikyti savo pomėgiams bei poreikiams.

Stilingas interjeras ir kokybiškos medžiagos

Namo interjere vyrauja stilingas, ramus koloritas. Tarpusavyje dera pilka, balta, melsva, natūralaus medžio spalvos. Ypač puošniai ir prabangiai atrodo ąžuolinis parketas.

Baldai derinti tarpusavyje, apgalvotos interjero detalės, veidrodžiai, priderinti paveikslai. Svetainėje, virtuvėje ir vonioje ant langų sumontuotos žaliuzės, o miegamąjį ir vaikų kambarius puošia klasikinės užuolaidos.

Interjerą kūrusi dizainerė Gabija Pažarskytė naudojo tik kokybiškas medžiagas.

Didelis dėmesys skirtas lediniam apšvietimui, atskiros zonos skirtingai apšviestos, šviesos intensyvumą galima reguliuoti. Šviestuvai nupirkti ir atsiųsti iš JAV.

Virtuvės zoną nuo valgomojo ir svetainės atskiria baras. Grindys – šildomos, atskirai reguliuojamos septynios zonos.

Vanduo tiekiamas iš gręžinio, įrengti vandens valymo filtrai, vietinė nuotekų sistema.

Trinkelėmis išgrįstame kieme telpa keturi automobiliai. Sklypas aptvertas tvora, pastatyti automatiniai vartai. Iki pat namo yra asfaltuotas privažiavimas, įrengtas lauko apšvietimas, signalizacija, vaizdo kameros, įvestas šviesolaidinis internetas ir kabelinė televizija.

Sutvarkyta teritorija ir draugiški kaimynai

Zujūnų rajonas sutvarkytas, nutiestos naujos gatvės, įrengtas apšvietimas, teritorija saugoma.

Sklype žaliuoja veja, pasodinti medeliai, dekoratyviniai augalai, prie tvoros į viršų stiebiasi tujų eilė. Kaimynystėje įsikūrusios jaunos, draugiškos šeimos, veikia aktyvi ir iniciatyvi bendrija.

Už kelių kilometrų yra trys privatūs vaikų darželiai, Zujūnų gimnazija, Buivydiškių pradinė ir pagrindinė mokyklos. Kelis artimiausius prekybos centrus taip pat pasieksite už dviejų – trijų kilometrų.

Prieš trejus metus pastatytas namas erdvus, jo virtuvės ir valgomojo zonos langai orientuoti į vakarinę pusę, todėl galima grožėtis romantiškais saulėlydžiais.

Netoli yra brandus miškas, kuriame malonu pasivaikščioti, vedžioti šunį, važinėti dviračiu. Čia pat ir Medžiakalnio geomorfologinis draustinis.

Rajone yra apie 100 naujų namų. Teritorijoje numatyta laisvalaikio zona – krepšinio, teniso, vaikų žaidimų aikštelės.

„Didžiausias privalumas, kad namas visiškai įrengtas, parduodamas su visais baldais, net su paveikslais, aukštos kokybės buitine technika. Įsigijus namą iš karto galima gyventi, nereikia jokių papildomų investicijų“, – teigia brokeris Justinas Samas.

Daugiau informacijos apie parduodamą objektą rasite Aruodas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius