Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: svajonės pildosi – Vilniaus centre yra butas, galintis nukelti mintis į Paryžių

Svajonių būstų būna įvairių – kaip ir svajonių. Gali būti, kad kažkas svajoja apie menininko pačiam sau įrengtą butą? Su visais sprendimais ir meno kūriniais? Bet viskas turėtų būti taip subtilu, neperkrauta – palikta vietos ir jūsų fantazijai? Ar ne per daug svajojate? Ne – toks butas šiuo metu yra parduodamas ir jis yra pačioje Vilniaus širdyje, K.Sirvydo gatvėje.
Butas Sirvydo g. Vilniuje
Butas Sirvydo g. Vilniuje / Aruodas.lt

Skelbimą apie šį butą rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Su nekilnojamojo turto agentūros „Alterera“ įkūrėja Vera Dautartiene pokalbis apie gana retai pasitaikantį parduodamą butą prasideda pokštu, jog iš paliktų meno kūrinių naujasis šeimininkas dar ilgai galės mokėti mokesčius, o gal net ir visas butas atsipirks.

Aruodas.lt/Butas Sirvydo g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Sirvydo g. Vilniuje

Tai, žinoma, pokštas. Autentiškų meno vertybių paprastai niekas bute nepalieka, tačiau yra nemažai tokių meno kūrinių, kurie savo vertę įgauna, kuomet atsiduria ten, kur jiems ir vieta.

Šiame bute tokių sutapimų yra nemažai – viskas sukurta žmogaus, įsimylėjusio Paryžių. Tai reiškia, kad dauguma meno kūrinių yra vientiso būsto vaizdo akimirka, fragmentas. Viskas suderinta taip, kad nebūtų panašu į kolekcininko būstą ar muziejų. Tiesiog visa erdvė savo svarbiuose taškuose turi tai, kas sukuria jaukumą, darną.

Aruodas.lt/Butas Sirvydo g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Sirvydo g. Vilniuje

Būtent dėl to šis butas, anot agentūros vadovės, yra tas, kuris tarsi laukia to žmogaus, kuris nori gyventi pačiame Vilniaus centre ir dalyvauti pačiame įvairiausių kultūrinių ir kitų įvykių sūkuryje. Tuo pat metu – turėti ramybės oazę, į kurią taip gera ir lengva sugrįžti vos per keletą minučių.

Šis butas tarsi laukia to žmogaus, kuriam jis yra skirtas. Tai yra labai patogi vieta, kurios norėtų daugybė žmonių. Katedra, upė, Gedimino prospektas – viskas šalia. Namas yra 1940-ųjų statybos, aukštomis lubomis. Beveik 115 kvadratinių metrų plotas kaip butui nėra toks ir mažas. Įsitikinkite, Aruodas.lt apžiūrėję daugiau nuotraukų.

Rodos, strategiškai butas tiktų bet kokiai miesto šurmulio nevengiančiai šeimai. Čia viskas taip arti, kad gali ir automobilio neprireikti, nors galimybė jį pastatyti kieme taip pat yra.

Aruodas.lt/Butas Sirvydo g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Sirvydo g. Vilniuje

Tik šio būsto esmė slypi kiek kitur nei tik geografijoje ar eksploatacijos išlaidose. Šis butas skirtas gyventi paryžietišku stiliumi. Tai reiškia kasdien mėgautis senamiesčio dvasia. Tai galimybė būti apsuptam lengvai neperkrautos barokiškos klasikos.

Taip pat tai jaukūs vakarai prie rusenančio židinio pačioje Vilniaus širdyje, nors pagrindinis šildymas – centrinis. Aukštuose ir erdviuose kambariuose galima daugybę kartų pastebėti – štai naujoviška detalė, o štai ir klasikinė, tačiau viskas taip suderinta, jog atrodo ypatingai prabangu, solidu. Tai nėra gražių ir brangių daiktų sankaupa. Tai greičiau nedidukė privati visata, kur – kaip ir danguje – kiekviena žvaigždė turi savo vietą.

Už kokią kainą parduodamas šis būstas, matysite portale Aruodas.lt įdėtame skelbime pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius