-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: svajonių namai Vilniaus senamiestyje už du milijonus

Kokie yra jūsų svajonių namai? Kas juose svarbiausia? Kur jie turėtų būti? Vieną pasiūlymą šiandien mes turime. Tai butas Vilniuje, iš kurio terasos atsiveria raudoni senamiesčio stogai ir bažnyčių bokštai. Jame jaukiai kūrenasi židinys ir vidiniame namo kieme saugiai žaidžia vaikai. Dienos nuovargį galima palikti turkiškoje saunoje namuose ar SPA zonoje, įrengtoje bendrai viso namo gyventojams.
Butas Vilniuje, Šiaulių g.
Butas Vilniuje, Šiaulių g. / Aruodas.lt nuotr.

Aruodas.lt siūlomi Penthouse tipo apartamentai turi viską, ko reikia išsvajotam žurnalų viršelių gyvenimui. Už tai, kad jums beliks čia tik įsikraustyti ir gyventi tobulą gyvenimą, teks sumokėti 1 849 000 Eurų. Skelbimą rasite pagal šią nuorodą.

„Manau, kad šitą butą nusipirks šeima, kuri neturi nei laiko, nei noro užsiimti buto įrengimu. Kas jau darė tai, žino, apie ką reiškia metų – pusantrų persikvalifikavimas į statybininkus, dizainerius, kiek reikia turėti išmanymo apie viską, kai visi klausimai adresuojami tau. Ir kai tu neturėdamas patirties turi į viską įsigilinti ir kažkuo pasitikėti. Šis procesas egzotiškai atrodo gal tik tiems, kas su tuo dar nesusidūrė, bet įsirengti namus yra daug reikalų ir reikia daug sprendimų“,- sako butą pardavinėjanti NT agentūros SOLDS brokerė Agnė Navickienė.

Aruodas.lt nuotr./Butas Vilniuje, Šiaulių g.
Aruodas.lt nuotr./Butas Vilniuje, Šiaulių g.

Erdviuose namuose suplanuoti 3 miegamieji bei 3 vonios kambariai. Antrajame aukšte taip pat rasite drabužinę ir garinę pirtį. Pirmajame aukšte išsidėsčiusios svetainės, valgomojo bei virtuvės erdvės suplanuotos kruopščiai apgalvojant kiekvieną detalę. Čia įrengtas židinys bei tiesiogiai iš valgomojo ir virtuvės patekimas į namų terasą suteikia būstui ypatingą jausmą.

Butą įrengiant panaudotos aukščiausios kokybės medžiagos bei baldai. Dizainerė apgalvojo kiekvieną detalę, todėl kiekviena erdvė yra maksimaliai komfortiška. Interjeras prabangus, tačiau nuasmenintas, jame palikta vietos naujųjų šeimininkų akcentams, kad jie norimu dekoru galėtų susikurti sau mielą aplinką. Dar daugiau nuotraukų rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt įdėtame skelbime.

Aruodas.lt nuotr./Butas Vilniuje, Šiaulių g.
Aruodas.lt nuotr./Butas Vilniuje, Šiaulių g.

„Visas tas komfortas įėjus pro duris tiesiog paperka. Butas yra visiškai naujas, tai nėra jausmo, kad kažkas čia jau gyveno. Gal ne visi sau rinktųsi tokius brangius sprendimus, bet tai jau čia yra kaip duotybė, kaip ir vieta, kuri yra tiesiog ramybės oazė mieste. Nes miestas turi ir triukšmingąją dalį, kai iki nakties dirba kavinės, vyksta vakarėliai. Tokia kaimynystė truputį apkartina šeimos gyvenimą, o šiuo atveju viso šito labai gražiai išvengiama“,- privalumus vardijo brokerė.

Apartamentų vieta labai patraukli ir dėl savo logistikos, kadangi viskas pasiekiama pėsčiomis ir tėvams nereikia sukti galvos dėl šių klausimų. Anot A.Navickienės, pagrindines vietas galima pasiekti vos per kelias minutes. Didžiulis pliusas yra ir saugumo jausmas, kadangi namas yra su uždaru kiemu, kuriame gali žaisti vaikai. Įėjimas saugomas konsjeržo, tad į teritoriją nepateks nežinomi asmenys. Yra galimybė išsipirkti vietą erdvioje automobilių stovėjimo aikštelėje, kur statant automobilį nereikia skaičiuoti centimetrų.

Aruodas.lt nuotr./Butas Vilniuje, Šiaulių g.
Aruodas.lt nuotr./Butas Vilniuje, Šiaulių g.

Na, ir maloniausia dalis – nuosavas SPA centras, įrengtas bendrai visam namui, jeigu neužteks apartamentuose esančios turkiškos saunos ir norėsite atsipalaiduoti sūkurinėje vonioje. Ši zona, kaip visos kitos, esančios name, labai apgalvota, tad susitarę su kaimynais galėsite pasikviesti ir draugų bei smagiai švęsti šventes.

Kai tiek visko daug vienoje vietoje, tie du milijonai neatrodo daug, tiesa?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius