Aruodas.lt: TOP5 prabangūs butai nuomai – su vaizdu į Gedimino pilį ir MO muziejų

Didelės kvadratūros, prabangūs, stilingai įrengti, prestižinėse Vilniaus vietose – tokiuose butuose svajoja gyventi daugelis. Dabar ši svajonė gali tapti realybe net tiems, kurie naujo būsto pirkimą kol kas atideda ateities planams, išskirtinius butus galima išsinuomoti.
TOP5 prabangūs butai nuomai Vilniuje
TOP5 prabangūs butai nuomai Vilniuje / Aruodas.lt nuotr.

Juk pripažinkime, smagu, kai iki centro – vos kelios minutės kelio pėsčiomis, kai pro langus ir erdvias terasas atsiveria gamtos vaizdai ir senamiesčio panoramos, kai rytinės kavos išeini į visą parą saugomą privatų kiemą, o bičiulius pasikvieti vakarienės prie lauko židinio.

Portalas Aruodas.lt siūlo pasižvalgyti po išskirtinius sostinės butus, kurie šiandien gali tapti ir jūsų namais. Tiesa, už kai kurių nuomą reikėtų mokėti gal ir kelis tūkstančius eurų.

Žvėrynas, Malonioji g., 4 kambarių

Vienoje prestižiškiausių Vilniaus vietų išnuomojami naujai įrengti prabangūs apartamentai, Maloniojoje gatvėje gyventojų laukia prabangus 117 kv. metrų butas.

Itin erdvus, moderniai ir stilingai įrengtas, protingai išplanuotas butas įsikūręs uždarame, ištisą parą saugomame 12 apartamentų komplekse. Čia netrūksta žalumos – aplink ant Neries upės kranto esantį namą yra preciziškai apželdintas sklypas, o pro buto langus atsiveria ne tik žaliuojanti Žvėryno gamta, bet ir Gedimino prospektas, Seimo rūmai.

Bute du vienas nuo kito nutolusius miegamuosius kambarius su erdviais vonios kambariais nuo bendros svetainės-valgomojo erdvės skiria darbo kambarys ir erdvi drabužinė. Butas apstatytas prabangiais baldais, kokybiška buitine technika ir vaizdo aparatūra.

Po namu yra dvi požeminės vietos automobilio parkavimui, taip pat – erdvus sandėlis, kuriame galima statyti ir motociklą. Gyventojų patogumui įrengtas liftas, kuriuo naudojasi 6 butų gyventojai. Visiems jiems taip pat įrengtas ir bendras lauko židinys, vaikų žaidimų aikštelė.

Gyvenantiems aktyvų kultūrinį gyvenimą pėsčiomis lengvai pasiekiami visi lankytini kultūros, istorijos ir meno objektai, sportuojantiems – sporto klubai ir Vingio parkas, o mėgstantiems dviračius – šalia įrengti dviračių takai.

Daugiau nuotraukų matysite portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Šnipiškės, Olimpiečių g., 4 kambariai

Dar vienas išskirtinis butas naujų gyventojų laukia Olimpiečių gatvėje, Šnipiškių rajone. Erdvus, šviesus, 120 kv. metrų būstas ypač patiks norintiems gyventi pačiame miesto centre – pro 120 kv. metrų apartamentų langus atsiveria nuostabus vaizdas į Neries upę ir Gedimino pilį.

Namas labai tvarkingas, kiemas – prižiūrimas, solidi kaimynystė. 4 kambarių bute yra du miegamieji, kurių vienas turi ir atskirą vonios kambarį. Čia taip pat yra darbui skirtas kabinetas, kurį sulaukus svečių galima paversti jaukia erdve jiems apsistoti.

Bute įrengti du vonios kambariai, yra drabužinė, balkonas su neįkainojamais panoraminiais vaizdais. Kad jie – vienas didžiausių buto privalumų, sutinka ir dabartinis buto šeimininkas. „Žiemą čia ypač gražu“, – 15min tikina jis.

Nuomojamo buto gyventojai šalia namo turės ir dvi parkavimo vietas, todėl nereiks rūpintis, kur pastatyti automobilį. Nors ir gyventojų čia nedaug – name tėra vos keletas butų.

„Butas puikiai tinka tiek šeimoms, tiek poroms, taip pat – į Vilnių dirbti ar gyventi atvykusiems užsieniečiams, kurie Lietuvoje lankose darbo reikalais ir turi planų čia ilgėliau pasilikti“, – pasakojo dabartinio buto savininkas.

Skelbimas publikuojamas portale Aruodas.lt, jį matysite, paspaudę šią nuorodą.

Senamiestis, Vingrių g., 3 kambarių

Jaukus, šviesus, patogiam gyvenimui skirtas butas Vingrių gatvėje – puikus pasirinkimas ieškantiems apartamentų pačiame sostinės senamiestyje.

Stilingame, modernios klasikos stiliaus 3 kambarių bute virtuvė sujungta kartu su svetaine ir valgomuoju, čia yra ir du atskiri erdvūs miegamieji. 117 kv. metrų butas patiks ir tiems, kurie mėgsta turėti daug daiktų ir drabužių – čia gausų įvairių spintų viskam susidėti.

Ilgalaikei nuomai skirtame bute yra sudėtas ąžuolo parketas kambariuose, vonioje – šildomos grindys. Tiek vonioje, tiek virtuvėje yra ir visa reikalinga buities technika.

2001 metais statytame name iš buto miegamojo įrengta ir erdvi terasa, taip pat iš svetainės galima išeiti ir į balkoną.

„Vaizdai iš terasos atsiveria tiesiai į MO muziejų. Tačiau čia svarbiausia – vieta mieste, butas yra pačioje Vilniaus širdyje“, – sakė butą nuomojantis nekilnojamojo turto brokeris Andrius Čiužas.

Skelbimas publikuojamas portale Aruodas.lt, jį matysite, paspaudę šią nuorodą.

Verkiai, Verkių g., 3 kambariai

Vertinantiems jaukumą, stilių ir kokybę patiks gamtos apsuptame „Verkių slėnyje“ esantys apartamentai. Uždaroje devynių namų bendruomenėje esantis 3 kambarių, 101,58 kv. metrų butas viršutiniame 3-iame aukšte – visai šalia Neries upės vingio, Verkių regioniniame parke, aplink namą – daug žalumos ir ramybės, todėl jausmas gyvenant čia – tarsi jaukioje užuovėjoje, pridengiančioje nuo skubančios rutinos ir miesto šurmulio.

Bute – du miegamieji bei svetainė sujungta su atvira virtuve, vonios kambarys ir erdvus prieškambaris. Visose erdvėse – itin aukštos, 4,5 metrų aukščio siekiančios, lubos, šviesos suteikia dideli, kone į visas skirtingas puses atsiveriantys langai.

Apartamentuose instaliuoti oro kondicionieriai, išvedžiota audiosistema, vaizdo kameros – būstą visą parą prižiūri saugos darbuotojai.

„Tai nepriekaištingas 3 kambarių butas nuomai gamtos prieglobstyje. Apartamentai turi visus patogumus ir svarbiausia – kerintį miško vaizdą. Jie idealiai tinka porai ar šeimai su vaikais. Išpuoselėtas kvartalas yra saugomas visą parą, vaikai gali saugiai žaisti uždaroje teritorijoje. Visai šalia Neris su savo pakrante, kur galima važinėtis dviračiais, bėgioti ar išsimaudyti“, – 15min sako butą nuomojanti nekilnojamojo turto brokerė Kristina Marčiulevičienė.

Skelbimą rasite portale Aruodas.lt.

Naujamiestis, Savanorių pr., 2 kambariai

Dar vienas išskirtinis butas naujų gyventojų laukia sostinės Naujamiestyje, Savanorių prospekte. Butas patiks vertinantiems erdvės pojūtį, jo plotas – net 90 kv. metrų: svetainės ir valgomojo erdvei skirta net 64 kv. m, o miegamasis – 17 kv. m ploto.

Naujai įrengti aukštos klasės apartamentai įkurti moderniame komercinės ir gyvenamosios paskirties komplekse "Helios City" – viename iš Vilniaus dangoraižių. Iš čia miestas tampa kaip ant delno – atsiveria nuostabi panorama.

Nuomojamas kompleksas yra patrauklioje, gerai pasiekiamoje miesto dalyje, Senamiesčio pašonėje. Čia viskas po ranka – maisto prekių parduotuvė, komercinis bankas, vaistinė, restoranai, kavinės, kino teatras, Vingio parkas. Komplekso saugumu rūpinasi gyva apsauga. Į požeminę automobilių stovėjimo aikštelę pateksite tiesiai su liftu.

Butas įrengtas naudojant kokybiškas medžiagas, o interjero dizainerės pasirinkimai – pagirtini. Suprantama, būsimieji nuomininkai suras visą reikalingą buitinę techniką bei oro kondicionierius. Apartamentams priklauso viena automobilio stovėjimo vieta požeminiame garaže.

Daugiau nuotraukų matysite portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius