Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: unikalus butas, apie kokį svajoja kiekvienas kaunietis

Prestižinė miesto vieta, kokybiškas turtas bei gera kaimynystė – tai pagrindiniai kriterijai, atspindintys išskirtinio būsto apibrėžimą. Šiame dviejų aukštų, keturių kambarių bute pastelinės spalvos ir įmantrios formos dera išvien su moderniu ir praktišku funkcionalumu. Bet visų svarbiausia, šis butas turi įspūdingą, tik buto savininkui priklausysiančią terasą su vaizdu į pačią miesto arteriją – istorinę Laisvės alėją.
Butas Kaune / Aruodas.lt nuotr. koliažas
Butas Kaune / Baltic Sotheby‘s International Realty nuotr. koliažas

Vietos, kuriai geriau tiktų prestižinės apibūdinimas, Kaune turbūt nerasi. Laisvės alėją ne šiaip sau siūloma aplankyti kiekvienam miesto svečiui. Tai vieta, kurioje tarpukario modernistinės architektūros palikimas neįprastai gausus – iš tikrųjų, retas kitas miestas išlaikė tiek modernizmo ir Bauhaus stiliaus pastatų kaip Kaunas. O šiandien alėjoje, tarp daugybės kavinių, barų, restoranų ir parduotuvėlių, ir verda tikrasis Kauno gyvenimas.

Į šią liepomis įrėmintą panoramą ir atsiveria vaizdas iš erdvios, tik buto savininkui prieinamos terasos. Į ją iš erdvaus pirmojo aukšto holo veda net trys įėjimai. Tačiau geriausia dalis yra ta, kad tai net nėra vienintelė buto terasa – antroji įrengta per visą antrąjį aukštą, o iš jos matomas ne ką mažiau akį traukiantis Kauno Žaliakalnis.

Kiekviena detalė apgalvota iki galo

Šis butas yra unikalus ne tik savo vieta, bet ir interjero sprendimais. Šio buto tikrai nepavadinsi nuobodžiu, mat kontrastų čia tikrai netrūksta. Ir vis dėlto įgudusio architekto akis puikiai suderino minkštas pastelines spalvas su tamsios medienos detalėmis, o neįprastas ir įmantrias formas – su racionaliu funkcionalumu.

Skelbimą apie šį parduodamą butą rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Pirmajame aukšte rasite erdvią svetainės bei valgomojo zoną. Ji, kaip ir visas butas, apstatyta moderniais itališkais baldais, o pagrindiniai svetainės akcentai – „Focus“ židinys ir subtiliai sienoje įmontuotas vyno šaldytuvas. O virtuvės zona išsiskiria iš bendro interjero tamsiomis spalvomis bei itin moderniomis technologijomis – tokią galėtum tikėtis išvysti aukšto lygio restorane.

Butas Kaune / Baltic Sotheby‘s International Realty nuotr.
Butas Kaune / Baltic Sotheby‘s International Realty nuotr.

Antrasis apartamentų lygis – privati erdvė, skirta buto šeimininkams. Užlipę laiptais rasite šviesią ir erdvią drabužinę, pro kurią pateksite į didįjį miegamąjį ir vonios kambarį. Beje, skoningai įrengtoje vonioje rasite ir itin jaukią detalę – medinę vonią. O miegamajame akį džiugins ne tik didžiulė, prie lenktos sienos įmontuota lova, bet ir panoraminiai langai, kuriuos puošia elektra valdomos užuolaidos.

Patogumas

Žinoma, kaip ir galima tikėtis, tokio lygio apartamentuose patogumų tikrai netrūksta. Juose įrengta rekuperacinė vėdinimo ir oro kondicionavimo sistemos, visose patalpose išvedžiota audio sistema, o taip pat – viskas paruošta vaizdo kamerų sistemos įdiegimui. Be to, pasirūpinta ir ekologiškais sprendimais – vanduo yra šildomas ant stogo įrengtais saulės kolektoriais.

Butas Kaune / Baltic Sotheby‘s International Realty nuotr.
Butas Kaune / Baltic Sotheby‘s International Realty nuotr.

Nors būstas yra itin judrioje miesto vietoje, kaimynystė čia – itin rami ir saugi. Be abejonės, vidiniame kieme visada turėsite nuosavą vietą automobiliui, o į kokybiškai renovuotą rakinamą laiptinę pateks tik namo gyventojai. Kai gyveni pačiame miesto centre, apie susisiekimą daug kalbėti neverta – miesto centrą pasieksite per tiek laiko, kiek prireiks nusileisti laiptais.

Šie apartamentai neabejotinai atitinka išskirtinio turto sąvoką ir šiai dienai tai analogų neturintis privatus būstas Kauno nekilnojamoje turto rinkoje. Tai turbūt yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina gyvą ir dinamišką, bet kartu – saugų bei kokybišką gyvenimą pačioje miesto širdyje.

Norėdami pamatyti daugiau nuotraukų, peržiūrėkite skelbimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius