Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: Vilniaus senamiestyje parduodamas temperamentingos dailininkės kurtas būstas

Prabanga alsuojantis, stilingas, modernus ir erdvus – taip keliais žodžiais apibūdinti galima sostinės senamiesčio „Šaltinių namų“ kvartale parduodamą išskirtinio dizaino 3 kambarių butą, traukiantį vis daugiau juo besidominčių investuotojų žvilgsnių.
Butas sostinės Aguonų gatvėje
Būstas solidžioje „Šaltinių namų“ kvartalo kaimynystėje / Aruodas.lt nuotr.

Centrinėje Vilniaus dalyje, Aguonų gatvėje, esantis būstas, tiesa, vertas daug daugiau žodžių.

Ypač – įsitaisius šalimais medinio staliuko viename iš dviejų 90 kv. metrų ploto buto balkonų ir stebint vakarėjantį sostinės dangų.

Viršum bažnyčių bokštų raustančio dangaus panorama tiesiog atima žadą, tad belieka tik mėgautis šimtametes istorijas menančios architektūros ir gamtos peizažu.

Juo pasigrožėti galite ir jūs, spustelėję šią lankomiausio šalies nekilnojamojo turto (NT) portalo Aruodas.lt nuorodą.

Aruodas.lt nuotr./Panorama, atsiverianti iš sostinės Aguonų gatvės buto balkono
Aruodas.lt nuotr./Panorama, atsiverianti iš sostinės Aguonų gatvės buto balkono
Aruodas.lt nuotr./Panorama, atsiverianti iš sostinės Aguonų gatvės buto balkono
Aruodas.lt nuotr./Panorama, atsiverianti iš sostinės Aguonų gatvės buto balkono

Ne vien pastogė, bet ir įkvėpimo šaltinis

„Norėčiau pabrėžti, kad rinkoje tokių solidžių variantų nėra daug. Pirmiausia, ir šis 3 kambarių butas, ir visa jį supanti aplinka yra itin prabangūs. Mūrinis, 2009 metais statytas penkiaaukštis daugiabutis namas yra viename ramiausių Vilniaus senamiesčio kvartalų – „Šaltinių namuose“. Kvartalo teritorijoje yra vaikų žaidimų aikštelė ir vienas iš didžiausių uždarų sostinės sodų – itališkasis sodelis. Be to, „Šaltinių namuose“ yra begalė įkvėpimo šaltinių: pradedant absoliučia ramybe didžiausio Lietuvos miesto centre, tęsiant moderniu dizainu pravėrus namų duris ir erdviais kambariais su 2,75 metrų aukščio lubomis, baigiant milijono verta panorama“, –15min patikina prabangų išskirtinio dizaino būstą parduodanti NT agentūros „Resolution“ brokerė Agata Avsejenko.

Prekyboje esančio būsto skelbimą ir daugiau nuotraukų matysite lankomiausiame NT portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Aruodas.lt nuotr./Virtuvės interjeras
Aruodas.lt nuotr./Virtuvės interjeras
Aruodas.lt nuotr./Svetainės interjeras
Aruodas.lt nuotr./Svetainės interjeras

Pėdomis – per šiltas vonios grindis

Naujos statybos penkiaaukščiame name su liftu esančiame klasikinio įrengimo bute įvesta centrinio kolektorinio šildymo sistema.

„Judriam miesto žmogui – sostinės širdyje gyventi norinčiam viengungiui, įsimylėjėlių porai, šeimai su vaikais – šis butas puikiai tiks, kadangi šildymą namuose galėsite reguliuoti patys. Ryte išeidami į darbus jį išjungsite, sugrįžę – vėl įsijungsite. Namas yra ekonomiškas, vidutinė mėnesio šildymo kaina pastate – 49,37 eurų. Be to, šildomos ir šio būsto vonios grindys. Kuomet norėsis įkvėpti gaivaus oro neišeinant iš namų, galėsite įsitaisyti dviejuose buto balkonuose arba tiesiog drąsiai atverti langus – po jais nėra nei eismo, nei automobilių“, – pabrėžia NT brokerė A.Avsejenko.

Dovydo Lopėtaičio nuotr./NT agentūros „Resolution“ brokerė Agata Avsejenko
Dovydo Lopėtaičio nuotr./NT agentūros „Resolution“ brokerė Agata Avsejenko

Patobulintas kūrybingos asmenybės interjeras

Pasak 15min pašnekovės, šio 3 kambarių buto savininkė su solidžia „Šaltinių namų“ kvartalo kaimynyste atsisveikina tik dėl to, jog išsikelia gyventi tolėliau nuo didmiesčio šurmulio – jame prabėgus dešimtmečiui nutarė, jog atėjo laikas permainoms.

„Ji – dailininkė, kūrybingas žmogus su puikiu stiliaus pojūčiu, pati sukūrusi visą būsto interjerą, baldus specialiai jam įsigijusi „Domus galerijoje“ esančiuose salonuose. Beje, vos prieš kelias dienas šiame bute plušo ir interjero dizainerė Sandra Očikaitė, kuri namus papildė naujomis smulkiomis detalėmis, suteikiančiomis jiems dar daugiau patrauklumo ir jaukumo“, – apie vos keliais šimtais metrų nuo artimiausio darželio, mokyklos, parduotuvės ir autobuso sustojimo nutolusį butą Aguonų gatvėje pasakoja NT specialistė.

Tetrūksta kalėdinės eglutės

Būstas, kurį apžiūrėti galite spustelėję šią nuorodą, parduodamas su specialiai jam rinktais baldais bei integruota buitine technika ir yra paruoštas pilnavertiškam naujųjų šeimininkų gyvenimui.

Anot NT brokerės A.Avsejenko, belieka atsiimti 90 kv. metrų ploto butą saugančias šarvo duris atveriančius raktus ir namuose pasipuošti kalėdinę eglutę:

„Viskas paruošta: galite mikliai išsipakuoti daiktus, pasistatyti kalėdinę eglutę ir didžiausias metų šventes sutikti naujuose namuose. Dar vienu medžiu galima papuošti balkoną, kurių bute – netgi du. Abu jie nėra įstiklint, kadangi „Šaltinių namų“ projekte buvo priimtas sprendimas „negadinti“ dailaus fasado stiklu, tokiu būdu paliekant atviras balkonų erdves.“

Aruodas.lt nuotr./Žvilgsnis į miegamąjį
Aruodas.lt nuotr./Žvilgsnis į miegamąjį
Aruodas.lt nuotr./Vaikų kambarys
Aruodas.lt nuotr./Vaikų kambarys

Kvartalas su ypatinga bendruomene

Saugumą šiame Vilniaus senamiesčio Aguonų gatvėje esančiame būste garantuoja ne vien šarvo durų užtvara, bet ir visa ypatinga kaimynystė.

„Saugios ne vien durys, pro kurias patenkama į šią oazę, bet ir visas kvartalas. Įvažiavimas į kiemą galimas tik pro pulteliu atveriamus vartus, todėl kiemelyje drąsiai gali žaisti vaikai – svetimi žmonės vidun nepakliūva. Saugumas, kokybiškos statybinės medžiagos, išskirtinis interjeras, prabanga, lokacija, panorama – šie faktoriai kelia „Šaltinių namų“ kvartalo pridėtinę vertę ir lemia tai, jog šioje sostinės vietoje pigių būstų nėra, tad joje įsikūrusi atitinkama kaimynystė“, – patikina NT brokerė A.Avsejenko.

Prekyboje esančio būsto skelbimą ir daugiau nuotraukų matysite lankomiausiame NT portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius