Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Bigbank“ ir „Pilaitės terasos“ naujakuriams paruošė unikalų pasiūlymą

Pavasaris ir vasara – metas, kai dauguma ieško naujų namų ir skuba juos įsirengti. Specializuotas paskolų bankas „Bigbank“ ir nekilnojamojo turto projekto „Pilaitės terasos“ atstovai pirmą kartą parengė unikalų pasiūlymą, kuris leidžia pasiskolinti pinigų būsto įrengimui be pabrangimo.
„Pilaitės terasų“ projektas
„Pilaitės terasų“ projektas / „Pilaitės terasų“ nuotr.

Bendrovės „Domus Estate“, plėtojančios „Pilaitės terasų“ projektą, pardavimų vadovė Eglė Dedelienė sako, jog gan sparčiai besiplečiančiame Pilaitės rajone naują kotedžų ir daugiabučių kvartalą pavyko suprojektuoti taip, kad kaimynai vieni kitiems netrukdytų, o gyventojai namuose jaustų privatumą ir ramybę – lyg gyventų vieni.

„Šiuo metu pastatyta 30 kotedžų, iš kurių net 19 yra parduota. A klasės 95-112 kvadratinių metrų kotedžai laukia savo šeimininkų. Kotedžą galima įsigyti su pilna arba pilna daline apdaila.

Jos teigimu, vieni klientai, išsekus lėšoms ketina „pagyventi ant dėžių“, tačiau tai tikrai labai apsunkina gyvenimą, ilgainiui ima erzinti. Kiti nutaria apskritai palūkėti prieš įsigydami būstą, ilgiau taupo jo remontui.

Yra iš ko pasirinkti ir ieškantiems jaukaus mažesnio būsto: turime racionaliai suplanuotų 1 - 3 kambarių butų nuo 28 iki 82 kvadratinių metrų. Daugiabučiai yra mažaaukštės statybos, butuose įrengiamas ekonomiškas autonominis dujinis šildymas, šviesus balkonas, pirmame aukšte – privatūs kiemeliai“, – projekto privalumus vardino E. Dedelienė.

Ji pastebi, kad kotedžus šioje Pilaitės dalyje dažniausiai renkasi šeimos, pageidaujančios namų gamtos apsuptyje, su daugiau erdvės, privatumo ir savo žemės, kur galėtų įsirengti terasą, leisti vakarus ir kartu jaustis bendruomenės dalimi.

„Scanpix“ nuotr./ Būsto remontas
„Scanpix“ nuotr./ Būsto remontas

„Čia kiekvienas gali atrasti sau patinkantį butą, nesukdami galvos dėl jo įrengimo. „Pilaitės terasos“ gali pasiūlyti įrengtą butą pagal kliento pasirinktą mūsų siūlomą projektą. Tačiau bendraujant su potencialiais pirkėjais, pastebėjome, kad klientai susitaupo pradiniam įnašui, tačiau nebeturi pinigų baldams. Taip kilo mintis, pasiūlyti klientams paskolą būsto įsirengimui, t.y. baldams, buitinei technikai ir t.t“, – sakė E. Dedelienė.

Jos teigimu, vieni klientai, išsekus lėšoms ketina „pagyventi ant dėžių“, tačiau tai tikrai labai apsunkina gyvenimą, ilgainiui ima erzinti. Kiti nutaria apskritai palūkėti prieš įsigydami būstą, ilgiau taupo jo remontui. Dar kiti naujakuriai apskritai pamiršta tokius niuansus, kaip notaro mokestis, kredito sutarties mokestis, nekilnojamojo turto įregistravimo mokestis Registrų centre ir panašios smulkios išlaidos. Visos jos, sudėjus, apkarpo remontui paliktą biudžetą.

Kalbant apie patarimus, pirmą kartą imant paskolą E. Dedelienė patarė įvertinti, ar komfortiškai gyvensite mokėdami bankui paskolos įmoką.

„Pilaitės terasų“ nuotr. /„Pilaitės terasų“ projektas
„Pilaitės terasų“ nuotr. /„Pilaitės terasų“ projektas

Šiuo metu paskolų bankas „Bigbank“ ir „Pilaitės terasos“ siūlo naujakuriams iki 25 000 eurų paskolą būsto įsirengimui. Ją galima mokėti penkerius metus be jokių palūkanų ir kitų mokesčių, t.y. be pabrangimo.

„Klientui nebereikia taupyti būsto įsirengimui iš anksto. Jis išsirenka būstą, jį nusiperka ir, jei pajamos leidžia, gali papildomai pasiimti paskolą iš „Bigbank“ be pabrangimo. Ar gali būti geriau?“, – svarstė E. Dedelienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius