Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Booking.com įsikurs greta Vilniaus Ozo parko

Nekilnojamojo turto investicijų ir valdymo bendrovė „Technopolis“ išnuomojo beveik visas biurų pastato „Penta“, esančio greta vadinamojo Ozo parko, patalpas ir ruošiasi tarptautinės viešbučių užsakymo internetu svetainės „Booking.com“ įsikūrimui. Iš viso šiame pastate patalpas nuomosis 20 užsienio ir lietuviško kapitalo įmonių, rašoma pranešime spaudai.
Biurų pastatas „Penta“
Biurų pastatas „Penta“ / „Technopolio“ nuotr.

Projektą „Penta“ sudaro vienas septynių aukštų administracinis pastatas, kurio bendras nuomojamas plotas yra apie 13,8 tūkst. kv. metrų. Skelbiama, kad šiuo metu išnuomota 97 proc. visų patalpų.

15min skelbė, kad antrame ir trečiame šio pastato aukštuose balandžio mėnesį įsikurs tarptautinė viešbučių užsakymo internetu svetainė Booking.com. Bendrovė šiame pastate atidarys devintąjį klientų aptarnavimo skambučių centrą Europoje ir septynioliktąjį pasaulyje. Iš viso įmonė nuomosis 4 tūkst. kv. m ploto pastate.

Planuojama, kad šiemet Vilniuje bus įdarbinta apie 200 žmonių, o iki 2022 metų – iki 900 žmonių.

Ketvirtame „Penta“ aukšte suplanuota 14 biurų smulkaus ir vidutinio dydžio įmonėms, nuo 6 darbo vietų (60-250 kv. m), su bendro naudojimo infrastruktūra: dviem virtuvėmis, bendromis poilsio zonomis ir susitikimų salėmis. Patalpas čia išsinuomojo ir kovo mėnesį turėtų įsikurti medienos pramonės įmonė „Vakarų medienos grupė“, aliejaus gamybos bendrovė „Rokiškio aliejinė“, „Vertikali medija“, kuriai priklauso transporto skelbimų portalas „Autogidas“ ir nekilnojamojo turto skelbimų portalas „Domoplius“ ir kitos įmonės.

Didžiausias pastato „Penta“ nuomininkas – „Icor“ įmonių grupė, kurios valdomos įmonės: „Icor“, „Axis Industries“, „City Service“, „Mano būstas“, „Realco“ praėjusių metų pabaigoje įsikūrūrė šio pastato trijuose viršutiniuose aukštuose. Iš viso įmonė išsinuomojo 6,5 tūkst. kv. metrų ploto, kur dirba apie 350 darbuotojų.

„Technopolis“ įsigijo biurų pastatą „Penta“ praėjusių metų balandžio mėnesį iš koncerno "Icor". Taip pat planuoja greta statyti maždaug 20 tūkst. kv. m ploto biurų pastatą. Statybos šiame sklype prasidės 2018 m. pabaigoje bei per dvejus metus šiame biurų mieste bus atidarytas dar vienas pastatas – projektas „Nova“.

Planuojama, kad 2018 metų I ketv. šiame biurų mieste dirbs – apie 6 tūkst., 2021 metais – apie 9–10 tūkst. darbuotojų.

Iš viso greta „Siemens“ arenos Vilniuje esančiame biurų mieste „Technopolis“ yra 7 biurų pastatai – „Alfa“, „Beta“, „Gama“, „Delta“, „Penta“ („Beta“ ir „Delta“ – po du pastatus).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius