-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Butas ant Neries kranto: interjeras toks pat puikus, kaip ir vaizdas pro langą

Vienas svarbiausių dalykų, renkantis butą, yra vieta. Tačiau būna ir taip, kad vieta yra tokia pat puiki, kaip ir pats būstas – toks derinys ne dažnas, tačiau pasitaiko. Sostinės Žirmūnų mikrorajone, mažaaukščių daugiabučių kvartale „Upės rezidencija“, kuri yra ant Neries kranto, esantis dviejų kambarių butas – puikiausias tokio derinio pavyzdys. Skelbimas apie parduodamą butą pasirodė lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.
Butas Žirmūnuose, kvartale "Upės rezidencija"
Butas Žirmūnuose, kvartale "Upės rezidencija" / Aruodas.lt

Kas pavertė šį būstą tokiu patraukliu akiai? Visų pirma, įdomus ir skoningas

stilių lydinys. Butą įrengusi dizainerė interjere sujungė šiuolaikinį art deco ir skandinavišką minimalizmą: sienų apdaila nors ir neišsiskiria spalvų gausa, tačiau žaidžiama tapetų blizgesiu, įdomiomis detalėmis: paveikslus imituojančiais veidrodžiais ir gamtos motyvų dekoracijomis ant sienos, sunkesnių spalvų užuolaidomis, kas sudaro prabangos įspūdį. Iš kitos pusės, baldų apstatymas bute yra minimalistinis, nors ir pagyvinantis interjero spalvų paletę – violetinių detalių svetainės baldų komplektas tiesiog šviečia rudų ir smėlio atspalvių interjere. Būsto savininkai parduodą butą su visais baldais ir aukščiausios kokybės integruota buitine technika.

Daugiau informacijos apie butą, jo kainą ir nuotraukų, rasite paspaudę šią nuorodą.

Nors butas yra dviejų kambarių, beveik 60 kv. m, tačiau dėl patogaus ir funkcionalaus išplanavimo jis atrodo gerokai didesnis: užėjus iš laiptinės dešinėje pusėje vienoje erdvėje yra virtuvė, valgomasis ir svetainė, iš kurios galima patekti ir į balkoną; kairėje – miegamasis su atskira drabužinės patalpa; buto centre – vonios kambarys, kurį patogu pasiekti tiek iš miegamojo pusės, tiek iš svetainės.

Butas orientuotas į rytų ir pietų puses, todėl yra ne tik šviesus, bet ir šiltas. Didžiausias privalumas atsivers, kuomet iš svetainės užeisite į balkoną – galėsite įvertinti, kokioje patogioje ir gražioje vietoje stovi šis namų kvartalas. Balkonas orientuotas į upės pusę, be to, yra trečiame namo aukšte – grožėtis Neries vaizdais netrukdys medžių viršūnės. Ši namo pusė pastatyta šalia pėsčiųjų tako, taigi vasaros vakarais balkone įsitaisiusių buto savininkų ir svečių neerzins pravažiuojančių automobilių keliamas triukšmas.

Uždara automobilių statymo aikštelė yra suprojektuota prie namo iš gatvės pusės. Šalia jos įrengta ir vaikų žaidimo aikštelė. Patogu ir tai, kad netoli kvartalo yra visa išvystyta infrastruktūra: vaikų darželiai, mokyklos, parduotuvės, sporto klubai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius