-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusios duonos kepyklos vietoje iškils dar du daugiabučiai

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Eika“ šių metų viduryje planuoja pradėti dar dviejų namų statybas Žirmūnuose, Tuskulėnų gatvėje. Namuose numatoma įrengti 122 butus, rašoma pranešime spaudai.
„Namų pynės“
„Namų pynės“ / „Eika“ nuotr.

Bendrovė „Eika“ Žirmūnuose paskelbė pradedanti antrąjį projekto „Namų pynės“ etapą. Bus statomi du 9 ir 7 aukštų A energinės klasės daugiabučiai.

Šiame etape suprojektuota 122, 1–4 kambarių butai su balkonais ir terasomis. Sklype bus įrengtos poilsio zonos ir vaikų žaidimo aikštelės.

Planuojama, kad žemesnis namas bus baigtas kitų metų vasarį, o aukštesnis – 2018 metų rugpjūtį. Investicijos į antrą etapą sieks 3 mln. eurų.

„Eika“ nuotr. /„Namų pynės“
„Eika“ nuotr. /„Namų pynės“

Projektas vystomas keturiais etapais: šiuo metu baigiami statyti du devynaukščiai, kuriuose bus įrengta 138, 1-4 butai, taip pat pradedami 278 vietų požeminės automobilių stovėjimo aikštelės įrengimo darbai

Iš viso per keturis planuojamus projekto vystymo etapus projekte „Namų pynės“ įsikurs daugiau nei 400 šeimų, o bendros investicijos į projektą sudarys per 24 mln. eurų.

Planuojama, kad 1,3 hektaro dydžio buvusioje gamybinėje teritorijoje pirmieji gyventojai įsikurs šių metų vasarą, o iki 2021 metų sklype iškils 7 A energinio naudingumo klasės daugiabučiai.

Tuskulėnų gatvėje veikė vienas iš „Vilniaus duonos“ kepyklos padalinių, tačiau pastačius naują kepyklą ir logistikos centrą Aukštuosiuose Paneriuose, jis buvo uždarytas. Teritorijoje iš viso buvo 18 pokarinių XX amžiaus antros pusės statinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius