Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Citus“ į „Link Ten“ projekto statybas sostinės Šnipiškėse investuos 9 mln. eurų

Nekilnojamojo turto projektų plėtros ir valdymo įmonės „Citus“ pernai rudenį anonsuotame projekte „Link Ten“ prasideda statybos darbai – šią savaitę miesto savivaldybė patvirtino statybas leidžiantį dokumentą. Vilniuje, Šnipiškėse iškilsiančiam projektui prireiks apie 9 mln. eurų investicijų. Projekto 80 proc. statybos baigtumą pasiekti planuojama per metus – 2022 m. I ketv. Statybų valdymu užsiims grupės įmonė „Citus Construction“, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Link Ten“ projekto sostinės Šnipiškėse vizualizacija
„Link Ten“ projekto sostinės Šnipiškėse vizualizacija / „Citus“ nuotr.

Iš 114 „Link Ten“ namuose siūlomų butų šiuo metu rezervuoti jau 46, tai sudaro apie 40 proc.

„Citus“ vadovas Mantas Galdikas pažymi, kad projektui bus ieškoma ir finansinio partnerio, kurio dalyvavimas projekte didins paties projekto patikimumą.

„Šiandien Vilniuje nieko nebestebina plačiai taikoma praktika, kad būstai parduodami dar nepastatytuose namuose. Tačiau aktyvioje rinkoje atsiranda ir nepatyrusių žaidėjų, kurie ne visada gali užtikrinti projekto užbaigimą. Tai mažina pasitikėjimą visa rinka. Įmonių grupės mastu turime pakankamai finansinių išteklių, kad visus projektus galėtume užbaigti savarankiškai“, – kalba M.Galdikas.

Dviejuose A+ energinio efektyvumo klasės 5 ir 6 aukštų „Link Ten“ namuose, kuriuos projektavo „2 Bricks | Architects“, galima rinktis 1–4 kambarių, 28–88 kv. m ploto butus. Butai pirmuosiuose aukštuose siūlomi su privačiais kiemeliais, o viršutiniuose – su erdviomis terasomis.

Projekte taip pat bus komercinių patalpų. Iš viso planuojama 120 automobilių parkavimo vietų (7 vietos – antžeminėje, 113 – požeminėje aikštelėse) bei 45 dviračių saugyklos.

Projektas numato amfiteatro, hamakų, tinklų, kabančių krėslų įrengimą. Taip pat 6 m. čiuožynę ir stogines su elektros lizdais kompiuteriams ar kitai įrangai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius