-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Eika“ pradėjo antrą „Bajorų alėjos“ plėtros etapą, planuoja dar 350 butų

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Eika“ pradėjo gyvenvietės sostinėje „Bajorų alėjos“ antro kvartalo statybas. Pirmajame „Bajorų alėjų“ kvartale šiuo metu pastatyti ir parduodami 117 butų, o lapkričio pradžioje pradėtos pirmųjų antrojo kvartalo namų – 36 butų – statybos ir pardavimai.
Projektas „Bajorų alėjos“
Projektas „Bajorų alėjos“ / Bendrovės nuotr.

Teigiama, kad 9 ha ploto teritorijoje bus statomi du kotedžinio tipo ir vienas mažaaukštės statybos namai – iš viso apie 2180 kv. metrų. Šiuose namuose numatyti 1-4 kambarių butai, kurių plotai nuo 40 iki 97 kv. m.

„Kalbant apie jau įsikūrusių gyventojų portretą, matome, kad daugiausia kuriasi šeimos su vaikais, bet turime klientų ir vyresnių porų, ir jaunų žmonių“, – pranešime spaudai cituojamas „Eikos“ plėtros direktorius Martynas Žibūda.

Į pirmąjį „Bajorų alėjų“ kvartalą investuota apie 8,1 mln. eurų, o į naujus tris namus – 3,3 mln. EUR. Pirmųjų naujojo kvartalo trijų namų statybos pabaiga numatyta 2019 metais.

Taip pat įmonė yra numačiusi teritorijoje įrengti dar 350 butų, kurių bendras plotas – 19 tūkst. kv. metrų. Numatytos 348 automobilių stovėjimo vietos. Preliminari statybų pradžia 2020 metų III k. – pabaiga per kelis etapus 2026 metų vidurys.

Teritorijoje bus statomi dviejų tipų namai: blokuoti kotedžų tipo ir 4 aukštų daugiabučiai. 70 proc. ploto projektuojama daugiabučiuose pastatuose, 30 proc. kotedžuose.

Numatytos investicijos antrame kvartale sieks beveik 20,7 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius