-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Hanner“ 6,6 mln. litų investicija – naujas sklypas Vilniuje

AB „Hanner“ investavo į naują 2,34 ha sklypą Vilniuje tarp Švitrigailos, Algirdo ir Panerių gatvių. Sklypą bendrovė įsigijo už 6,6 mln. litų iš bankroto administratoriaus, planuoja jame plėtoti komercinio nekilnojamojo turto projektą.
Arvydas Avulis
Arvydas Avulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiuo metu sklype stovi sandėliavimo pastatai, užregistravus žemės nuomos sutartį, bus pradėti jų griovimo darbai. Taip pat ruošiamasi rengti nekilnojamojo turto projektą, kurio įgyvendinimas prasidės 2015 m., o jį užbaigti planuojama 2016 m.

„Lietuvos nekilnojamojo turto sektoriuje pastaruosius metus itin aktyviai plėtojami gyvenamųjų namų projektai, didėja būstų pasiūla. Tuo tarpu kompanijų plėtra ir vis aktyviau steigiami paslaugų centrai išryškina būtent biurų paklausos potencialą“, – sako Arvydas Avulis, „Hanner“ valdybos pirmininkas.

Projektui gaires diktuoja ir verslui patogi sklypo pozicija – tarp oro uosto ir miesto centro. Tai vieta, tinkama šiuolaikiniam atviro tipo biurui. Pasak A. Avulio, pagrindinis projekto tikslas – rinkoje pasiūlyti patrauklius modernumu ir kaina bei atitinkančius šių dienų reikalavimus biurus.

„Atsižvelgiant į rinkos poreikius, projekte gali būti numatyta prie komercinės paskirties pastatų prijungti ir gyvenamosios. Tokiu atveju biurai būtų panaudojami kaip užtvara nuo gatvių sklindančiam triukšmui“, – sako Arvydas Avulis, „Hanner“ valdybos pirmininkas.

Pagal sklypo parametrus, bendras nekilnojamojo turto plotas gali siekti apie 30 000 kv. metrų, tad ruošiant projektą bus galutinai apsispręsta dėl jų paskirstymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius