Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Valančiūnas su žmona JAV nusipirko namą už 920 tūkst. JAV dolerių

Krepšininkas Jonas Valančiūnas kartu su žmona Egle įsigijo namą Džermantaune (angl. Germantown), Tenesio valstijoje. Už jį šeima atseikėjo 920 tūkst. JAV dolerių (beveik 828,4 tūkst. eurų), praneša bizjournals.com.
Jonas Valančiūnas ir Eglė Valančiūnienė įsigijo namą Džermantaune
Jonas Valančiūnas ir Eglė Valančiūnienė įsigijo namą Džermantaune / „Uhlhorn Brothers Construction“/ Realtor.com ir Luko Balandžio nuotr.

Krepšininko naujus namus statė bendrovė „Uhlhorn Brothers Construction“, o projektavo vietos architektas Dougas Enochas.

JAV spauda pastebi, kad Džermantaune gyvena 39 tūkst. žmonių ir jis yra didesnis „nei Valančiūno gimtasis miestas Utena“.

Apie 427 kv. m ploto dviejų aukštų name įrengti keturi miegamieji. Tačiau nekilnojamojo turto skelbimų portale Realtor.com nurodoma, jog name yra penki miegamieji. Svetainėje yra įrengtas židinys.

„Uhlhorn Brothers Construction“/ Realtor.com nuotr./Jono Valančiūno ir Eglės Valančiūnienės naujasis namas Džermantaune, JAV
„Uhlhorn Brothers Construction“/ Realtor.com nuotr./Jono Valančiūno ir Eglės Valančiūnienės naujasis namas Džermantaune, JAV

Namas pastatytas šiemet, o pradėtas pardavinėti vasarį už 995 tūkst. JAV dolerių. Birželį jo kaina sumažinta iki 975 tūkst. JAV dolerių, rodo Realtor.com duomenys.

J.Valančiūną ir jo žmoną Eglę atstovavo nekilnojamojo turto agentūros „Marx-Bensdorf“ atstovai Jonas Dickensas ir Mike'as Parkeris. Pardavėjus atstovavo Martha Uhlhorn.

15min primena, kad 27 metų 213 cm ūgio „centras“ šių metų liepą sudarė trejų metų 45 mln. JAV dolerių vertės sutartį su „Memphis Grizzlies“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius