-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune atidaryta pirmoji „Rimi Express“ parduotuvė

Antradienį Kaune atidaryta naujausia „Rimi“ tinklo parduotuvė, išsiskirianti savo vieta ir dydžiu. Tai pirmoji express formato parduotuvė Kaune ir antroji – šio miesto autobusų stotyje. Tokį poreikį padiktavo šios vietos lankytojai – skubantys, kelionei besiruošiantys ar iš jos grįžtantys miesto gyventojai ir svečiai. Jiems, pasitelkiant jau sukauptą express prekybos centrų valdymo patirtį, „Rimi“ adaptavo ir ribotame plote atvėrė naujausio formato parduotuvę. 
Kaune atidaryta pirmoji „Rimi Express“ parduotuvė
Kaune atidaryta pirmoji „Rimi Express“ parduotuvė / zenpr.lt nuotr.
Temos: 2 „Rimi“ Kaunas

Apie tai rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Antros „Rimi“ parduotuvės atidarymas Kauno autobusų stotyje – gerai apgalvotas, tikslingas sprendimas, kurį priėmėme atsižvelgdami į šios vietos lankytojų ir čia jau veikiančios mūsų tinklo parduotuvės pirkėjų išsakytus poreikius. Jų apklausa atskleidė, jog dalis Kauno autobusų stoties lankytojų susiduria su dilema: užsukti į „Rimi“ ir apsipirkti labai skubant, kad tik nepavėluotų į autobusą, ar vis tik apsieiti be reikiamų prekių ir ramiai laukti kelionės“, – sako „Rimi Lietuva“ Prekybos centrų valdymo vadovė Irina Miklienė. Pasak jos, būtent tokiems – į tikslą skubantiems pirkėjams ir įrengta antroji „Rimi“ Kauno autobusų stotyje.

„Atidarę express formato parduotuves Vilniuje bei kurortiniuose miestuose, taip pat – turėdami gerą patirtį plėtojant informacijos centrus didžiuosiuose „Rimi“ prekybos centruose, žinome, ko reikia užimtam ir skubančiam pirkėjui. Jam, pirmiausia, svarbu patogumas ir galimybė vienoje vietoje rasti viską, ko gali prireikti kelionės metu ar iš jos skubant į tolesnį tikslą. Atitinkamai, naujausioje „Rimi“ pirkėjai galės įsigyti vartojimui paruoštų šviežių maisto produktų – salotų, sumuštinių, įvairių užkandžių, taip pat gėrimų, spaudos leidinių“, – sako I.Miklienė.

Naujausioje „Rimi“ įdarbinti 4 žmonės, į parduotuvės įrengimą investuota apie 140 tūkst. eurų. Tai 14-oji „Rimi“ Kaune bei šeštoji express formato parduotuvė šiame prekybos tinkle. Dvi šio formato parduotuvės veikia Vilniuje – Didžiojoje gatvėje ir multifunkciniame komplekse „Live Square“, taip pat – Druskininkuose. Sezoninės express formato „Rimi“ šiltuoju metų laiku atidaromos Palangoje ir Šventojoje. Su naująja „Rimi“ Kaune tinklą šiuo metu sudaro 62 parduotuvės, o iki 2023-iųjų pabaigos, vykdant intensyvią plėtrą, jų skaičius visoje šalyje sieks 100-tą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius