-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune – nauja erdvė teniso ir kitų rakečių sporto mėgėjams: išdygs dvi arenos

Kaune planuojama atidaryti naują teniso ir kitų rakečių sporto pramogų kompleksą. Islandijos pl. 9 įsikursiantis statinys bus sudarytas iš dviejų arenų. Projektiniams pasiūlymams jau gautas Kauno miesto savivaldybės pritarimas, o Mažosios teniso arenos statybos, planuojama, bus pradėtos jau šių metų rudenį.
Kaune – naujas teniso pramogų kompleksas
Kaune – naujas teniso pramogų kompleksas / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Projektą plėtoja praėjusių metų pradžioje Kaune įsikūrusi UAB „Islandijos 9“, kurios vadovas ir vienas iš akcininkų yra teniso entuziastas Mažvydas Beiga, 2017 metais pasitraukęs iš logistikos verslo ir pradėjęs veiklą sporto paslaugų srityje.

„Tenisą žaidžiu jau daugiau nei 10 metų ir dabar Kaune matau nišą teniso ir kitoms rakečių sporto pramogoms, todėl kartu su partneriais ėmėmės bendro projekto – plėtoti teniso pramogų kompleksą. Ilgai ieškojome tinkamos vietos, o Islandijos plentas mums pasirodė patrauklus dėl gero matomumo ir patogaus susisiekimo“, – komentavo M.Beiga.

Planuojama, kad Mažosios teniso arenos statybos darbai prasidės šiemet rudenį, o arenos atidarymas įvyks kitų metų vasarą. Numatomas Mažosios arenos plotas sieks 2 516 kv. m, iš kurių 1 980 kv. m bus skirta teniso salei. Joje planuojami trys kortai.

Likęs plotas bus skirtas dušams, persirengimo kambariams, pirties zonai ir treniruočių erdvėms, kur vyks jogos ir aukšto intensyvumo užsiėmimai grupėms.

„Mūsų projekto vizija yra sukurti aukščiausio lygio rakečių sporto šakų kompleksą Kaune, patogų žaisti tenisą, skvošą, padelio tenisą, badmintoną. Norime, kad atvykę svečiai čia turėtų įdomios ir įvairios veiklos visai dienai, o išėję norėtų sugrįžti. Dėl to planuojamos kloti profesionaliems žaidėjams tinkamos dangos, žaidėjų akių nevarginantis apšvietimas, taip pat ir papildomos paslaugos, tokios kaip masažai, kineziterapeuto konsultacijos. Komplekse taip pat bus kavinė, sporto prekių parduotuvė ir kitos įprastos paslaugos“, – pasakojo M.Beiga.

Įgyvendinus Mažosios teniso arenos projektą, numatomos Didžiosios arenos statybos, kurioje planuojami 6 teniso, 4 skvošo ir 2 padelio teniso aikštelės, sporto prekių parduotuvė, vaikų kambarys, restoranas, SPA, sporto salė ir 4 lauko teniso aikšteles.

Skaičiuojama, kad bus sukurtos mažiausiai 8 darbo vietos. Artimiausiu metu Mažosios arenos pavadinimas gali pasikeisti priklausomai nuo partnerystės su kitais prekių ženklais.

Mažąją teniso areną projektavo UAB „Simper“, interjero dizainą kūrė Jungtinės Karalystės bendrovė „Sparcstudio Ltd.“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius