Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kontrabandos karaliaus“ sūnus parduoda namą Vilniuje beveik už 1,3 mln. eurų

Kontrabandos karaliumi praminto Viliaus Karaliaus sūnus Edgaras Karalius už 1,29 mln. eurų parduoda namą Vilniuje, Valakampiuose. Šis namas „išgarsėjo“, kai E.Karaliui buvo pateikti kaltinimai neteisėtu praturėjimu.
Parduodamas Edgaro Karaliaus namas Vilniuje
Parduodamas Edgaro Karaliaus namas Vilniuje / Aruodas.lt ir 15min nuotr.

Nors skelbta, kad E.Karalius namą įsigijo iš buvusio Alytaus mero Česlovo Daugėlos ir jo žmonos Virginijos, Registrų centre jie vis dar nurodomi kaip savininkai.

Skelbimų portale Aruodas.lt rašoma, kad parduodamas 439 kv. m namas išskirtinėje Valakampių pušyno apsuptyje. 2 aukštų mūriniame name įrengti 6 kambariai, jam taip pat priklauso 20 arų sklypas.

„Tai ypatingas pasiūlymas ieškantiems namų, kurių artimiausioje kaimynystėje karaliautų gamta, ramybė ir privatumas. Aplinkiniai namai išsidėstę 300 metrų spinduliu, tad gyvendami šioje miesto vietoje jausitės kaip sodyboje, kur kaskart sugrįžę netrukdomi galėsite atsikvėpti po darbų ir miesto šurmulio“, – nurodoma skelbime.

Aruodas.lt nuotr./Parduodamas Edgaro Karaliaus namas Vilniuje
Aruodas.lt nuotr./Parduodamas Edgaro Karaliaus namas Vilniuje

2004 metais pastatytas namas įsikūręs pušyno apsuptyje, atokiau nuo pagrindinių gatvių.

Namą su sklypu parduoda nekilnojamojo turto agentūros „Solds“ brokerė Agnė Navickienė.

Primename, kad 2017 metais Vilniaus miesto apylinkės teismas nutraukė neteisėtu praturtėjimu kaltinto stambaus masto kontrabanda įtariamo Edgaro Karaliaus bylą.

Nutartimi panaikintas laikinas nuosavybės teisių apribojimas žemės sklypui ir gyvenamajam namui Svajonių gatvėje, taip pat dviem žemės sklypams Lazdijų rajone.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Edgaras Karalius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Edgaras Karalius

E.Karalius buvo kaltinamas, kad negalėjo pajamomis pagrįsti turėto turto, jam priklausė beveik 1,8 mln. eurų vertės sklypas ir gyvenamasis namas, 200 tūkst. eurų vertės negyvenamos patalpos ir 15 tūkst. eurų vertės „Mercedes-Benz C220“ automobilis.

Kaip skelbė prokuratūra, E.Karaliaus teisėtos pajamos nuo 2001 iki 2011 metų pradžios sudarė šiek tiek daugiau nei 420 tūkst. eurų.

Tuo laikotarpiu, iki savo 28-ojo gimtadienio, E.Karalius įsigijo turto daugiau kaip už 919 tūkst. eurų, o vidutinės vartojimo išlaidos siekė beveik 27 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius