Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“ atidaro parduotuves Palangoje, Visagine ir Elektrėnuose

Ketvirtiadenį prekybos tinklas „Lidl“ atidarė pirmąją parduotuvę Lietuvos kurorte – Palangoje, o kitą savaitę atidaromos parduotuvės Visagine ir Elektrėnuose. Trijų naujų parduotuvių atidarymai šiuose Lietuvos miestuose iš viso sukurs daugiau nei 90 naujų darbo vietų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Lidl“ pirkiniai
„Lidl“ pirkiniai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Į naująją parduotuvę Elektrėnuose, įsikūrusią adresu Sabališkių g. 1D, pirkėjų kasdien lauks nuo 7 iki 22 val. Nauja parduotuvė Visagine atsidarys ir kasdien veiks nuo 8 iki 22 val. Ji pastatyta centrinėje miesto dalyje – Veteranų g. 9, buvusio viešbučio „Aukštaitija“ vietoje. Bendradarbiaujant su vietos savivaldybe ir kuriantis Visagine, buvo atsižvelgta ir į vietos bendruomenės poreikius, to rezultatas – netoli naujosios parduotuvės įrengta vaikų žaidimo aikštelė su poilsio zona, o Veteranų g. šalikelėje įrengti takai pėstiesiems bei nauja autobusų stotelė.

„Tikime, kad „Lidl“ plėtra Palangoje, Visagine ir Elektrėnuose padidins konkurenciją, o tai darys teigiamą spaudimą prekių kainų lygiui bei atitinkamai bus naudinga vartotojams. Sparti mūsų plėtra prisideda ir prie užimtumo regionuose didinimo – per visas tris spalio mėnesį atidarytas parduotuves iš viso bus sukurta beveik šimtas naujų darbo vietų“, – sako UAB „Lidl Lietuva“ centrinės tarnybos vadovas Marius Kybartas.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 39 prekybos tinklo parduotuvės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius