Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos energija“ aukcione pardavė NT objektų už 83,6 tūkst. eurų

Birželio 13 dieną vykusiame nekilnojamojo turto aukcione buvo parduoti du „Lietuvos energijos“ grupės įmonei „NT Valdos“ priklausantys nekilnojamojo turto objektai iš viso už 83,6 tūkst. eurų, įskaitant ir PVM, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Lietuvos energija
Lietuvos energija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Aukcione buvo parduotas pastatas - sandėlis, esantis Marijampolės g. 22A, Šiauliuose už 81,7 tūkst. eurų, įskaitant PVM. Antrasis aukcione pardavinėtas pastatas – Švenčionyse esantis sandėlis parduotas už 1,9 tūkst. eurų, įskaitant PVM.

„Lietuvos energija“ nekilnojamojo turto aukcionuose toliau sėkmingai parduoda savo pagrindinėje veikloje nenaudojamą turtą, sukurdama finansinę naudą mūsų akcininkui – valstybei. Už parduotą turtą gautas lėšas planuojame nukreipti pagrindinei savo veiklai vystyti“, – sako „Lietuvos energijos“ finansų ir iždo tarnybos direktorius Darius Kašauskas.

Aukcioną, kuriame parduoti šie du objektai organizavo tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“.

„NT Valdos“ ir toliau parduoda energetikos grupės pagrindinėje veikloje nenaudojamą turtą, todėl pirkėjai yra kviečiami domėtis ir pasinaudoti šia galimybe.

Visas „Lietuvos energijos“ nekilnojamasis turtas parduodamas taikant viešo pardavimo procedūras, kurios sudaro sąlygas nekilnojamojo turto objektus parduoti didžiausią kainą pasiūliusiems rinkos dalyviams.

Nuo 2016 m. „Lietuvos energija“ viešuosiuose aukcionuose ir konkursuose yra pardavusi nekilnojamojo turto už 94 mln. eurų, įskaitant PVM.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius