Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Marriott“ rengiasi paleisti trumpalaikės prabangaus būsto nuomos platformą

Viešbučių tinklas „Marriott International“ rengiasi paleisti elektroninę trumpalaikės prabangaus būsto nuomos platformą, kad galėtų konkuruoti su „Airbnb“ ir kitais trumpalaikės būsto nuomos rinkos – vieno sparčiausiai besivystančių turizmo sektoriaus segmentų – dalyviais.
„Marriott“
„Marriott“ / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Nuo kitos savaitės bendrovė siūlys trumpam išsinuomoti apie 2 tūkst. prabangių būstų tam tikruose JAV, Europos, Karibų jūros ir Lotynų Amerikos regionuose.

„Marriott International“ sprendimas paleisti platformą „Homes & Villas“ parodo, jog, keičiantis vartotojų kelionių poreikiams, mes tebesame pasiryžę kurti inovacijas“, – pareiškė bendrovės komercijos direktorė Stephanie Linnartz.

Platforma bus paleista po to, kai buvo sėkmingai įgyvendinta bandomoji programa, pridūrė ji.

„Marriott“, kuriai, be kita ko, priklauso viešbučių prekių ženklai „Sheraton“ ir „Ritz-Carlton“, naujosios platformos naudotojams leis kaupti lojalumo taškus, kuriuos bus galima panaudoti kitą kartą nuomojantis būstą.

Bendrovė pirmoji iš viešbučių grupių žengia į trumpalaikės būsto nuomos rinką, nors, JAV verslo dienraščio „The Wall Street Journal“ duomenimis, į šį segmentą taip pat žvelgia nemažai jos konkurentų, įskaitant „Hilton“ ir „Hyatt“.

Pasak „Marriott“, naujosios platformos naudotojai galės išsinuomoti, pavyzdžiui, kotedžą su keturiais miegamaisiais Kalifornijos vyno regione, vilą su šešiais miegamaisiais ir panoraminiu baseinu Italijos Sorente ar net XVIII amžiaus pilį su privačiu ežeru Airijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius