Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas NT portalas Lietuvoje: viskas greičiau ir patogiau

Nekilnojamojo turto rinkos dalyvių dėmesiui – nauja NT skelbimų portalų grupė. Turtoteka.lt, turtoturgus.lt, turtopaieska.lt NT brokeriams ir individualiems pardavėjams bei pirkėjams leis savo turtą parduoti, išnuomoti dar greičiau ir patogiau.
Turtoteka.lt
Turtoteka.lt

„Nuolat analizuoju nekilnojamo turto rinka, aktyviai seku jos naujoves ir tendencijas, todėl nusprendžiau įkurti savo skelbimų portalus. Lietuvoje yra nemažai šios srities konkurentų, bet mes ateiname su naujomis idėjomis ir geromis sąlygomis norintiems pirkti ar parduoti butus, indvidualius namus, sodybas ar sklypus. Mūsų pristatomi portalai sugeneruoti aiškiam ir patogiam valdymui, kad kiekvienam žmogui būtų paprasčiau naudotis tiek įkeliant skelbimą, tiek ieškant nekilnojamo turto objektų.“, – sako portalų grupės įkūrėja ir vadovė Aušra.

Klientų patogumui – du skirtingi paslaugų paketai: „Standartinis“ arba „VIP“. „Standartinis“ paketas suteikia galimybę skelbimą įkelti tik į turtoteka.lt, o įsigijus paketą VIP, NT skelbimą leidžiama įkelti į visus 3 portalus vienu metu: turtoteka.lt, turtoturgus.lt, turtopaieska.lt, - bei iškelti jį visam laikotarpiui. Klientas gali rinktis ir vieną iš išvardintų puslapių atskirai.

Portalo turtoteka.lt skiltyje „Partneriai“ lankytojams pateikiama informacija aktuali tiek perkantiems jau pastatytą ir įrengtą būstą, tiek planuojantiems pradėti statybas. Čia bankų, turto vertintojų, geodezininkų, architektų kontaktai. „Informacijos ir šaltinių srautas internete milžiniškas, todėl sukūrėme bazę, kurioje dalinsimės patikimų ir laiko patikrintų partnerių kontaktais. Tai neabejotinai leis sutaupyti laiko, kurio naujakuriams dažnai labai trūksta“, – šypsosi pašnekovė.

Projekto vadovė akcentuoja ir itin vartotojams patogią portalų sąsają. Jiems sudaryta galimybė objektus matyti pateiktus sąraše ar parodytus žemėlapyje. Paspaudus ant objekto žymeklio pateikiama informacija apie parduodamą namą, sklypą ar sodybą. Tai be papildomų pastangų sudaro sąlygas iš karto susipažinti su parduodamo objekto kontekstu – išnagrinėti jo apylinkes, pamatuoti atstumus iki geografiškai pirkėjui svarbių taškų, vietovių ir pan. Galima matyti tiek įprastą žemėlapį, tiek vaizdą iš palydovo. Čia pat galima rinktis ir virtualaus turo po vietovę galimybę.

„Ši sąsaja vartotojams patogi dėl kelių dalykų. Išsirinkus objektą mūsų portaluose, jį bus nesudėtinga išnagrinėti visais aspektais – nereikės papildomai naršyti internete ieškant informacijos įvairiuose kituose šaltiniuose“, – privalumus vardija p. Aušra.

Projekto vadovė priduria, kad nekilnojamojo turto agentūroms bus taikomos išskirtinės bendradarbiavimo sąlygos. „Kviečiame sąžiningai ir sklandžiai dirbti kartu“, – prisijungti kviečia NT reklamos specialistė. Verslininkė tiki, kad subūrus stiprią komandą šiai portalų grupei pavyks užsitarnauti patikimos partnerės vardą Lietuvos NT rinkoje.

„Noriu pasidžiaugti, kad jau pasirašėme ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį su pirmaisiais partneriais – nekilnojamojo turto agentūra „Cactus“, vykdančia veikla Alytaus, Kauno regionuose“, – sako pašnekovė.

Remiantis VĮ „Registrų centras“ duomenimis Lietuvoje, 2016-ųjų metų pirmąjį pusmetį Lietuvos NT rinkoje buvo fiksuotas didesnis aktyvumas nei prieš metus. NT pirkimo-pardavimo sandorių skaičius visuose segmentuose. Per pirmąjį šių metų pusmetį Lietuvoje pirkimo-pardavimo sandoriais įsigyti 15662 butai – 21,6 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai. Indvidualių namų šiemet per pirmąjį pusmetį pirkimo-pardavimo sandoriais įsigyta 10,2 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu metu - 4551 individualus namas. Ženklus augimas fiksuotas ir žemės sklypų rinkoje - per pirmąjį pusmetį šiemet Lietuvoje pirkimo-pardavimo sandoriais įsigyti 30 335 žemės sklypai, tai yra 17,5 proc. daugiau nei per pirmą pusmetį pernai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius