Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nekasdieniškas vaizdas: prabangus kotedžas Vilniaus centre su privačiu kiemu

Kuriant namų erdvę vieta įpareigoja. Tokios taisyklės laikėsi ir visai šalia Vilniaus Senamiesčio, Švenčionių gatvėje esančio prabangaus kotedžo šeimininkai, kurie nepagailėjo nei laiko, nei lėšų būsto įrengimui. Skelbimas apie nekasdieniškus apartamentus pasirodė lankomiausiame nekilnojamojo turto skelbimų portale Aruodas.lt
Kotedžas Vilniaus Švenčionių gatvėje
Kotedžas Vilniaus Švenčionių gatvėje / Aruodas.lt

„Kotedžas yra išskirtinėje Rasų kolonijos gyvenvietėje, kurioje XVIII amžiuje buvo parkas ir sodas, o XIX amžiaus pabaigoje sukurta viena pirmųjų prabangių namų bei kotedžų gyvenvietė Vilniuje. Rasų rajono patrauklumas tarp prestižinio būsto pirkėjų paskutiniu metu labai išaugo, rajonas sparčiai atsinaujina ir tobulėja, todėl tai yra labai gera investicija. Rasų kolonija yra Rasų rajono dalis, artimiausia Senamiesčiui, čia gyvendami pasieksite Rotušės aikštę pėsčiomis per 10 minučių," - sako Ignas Vaitkunskas, „Rebaltic" prestižinio būsto brokeris.

Suderintos detalės ir spalvos, originalūs sprendimai išduoda – į pagalbą pasitelkta profesionali dizainerė. Dizainerė, kurdama interjerą, idėjų sėmėsi iš 60-ųjų stiliaus. Nostalgiją tiems laikams išduoda svetainės baldai ir įranga: kėdės, foteliai ir šviestuvai. Tačiau nebuvo nukeliauta banaliausiu

kopijavimo keliu, atkartojant prieš pusšimtį metų Vakaruose populiarų stilių: miegamieji kambariai įrengti skandinavišku stiliumi, taip pabrėžiant praktiškumą. Taigi visi namai tarsi padalinti į dvi erdves – reprezentacines patalpas ir gyvenamąsias.

Daugiau informacijos apie apartamentus, jų kaina ir nuotraukas, rasite paspaudę nuorodą.

Beveik 150 kv. m ploto kotedžas išsidėstęs per tris aukštus: pirmame aukšte yra stilinga svetainė su židiniu ir virtuvės zona bei tualeto patalpa. Iš pirmo aukšto galima patekti tiesiai į vidinį kiemą. Antrame aukšte įrengti du miegamieji kambariai ir pagrindinė vonia. Trečiame aukšte yra dar du miegamieji kambariai, vonia ir didelė drabužinė. Būstas turi mažą „paslaptį“ – po svetaine yra autentiškas vyno rūsys.

Didelis miegamųjų skaičius išduoda, kad šis būstas orientuotas į šeimą. Toliau nuo pagrindinių transporto arterijų, nuošalioje gatvėje esančio ir vidinį kiemą turinčio kotedžo gyventojai gali mėgautis ramybe ir šeimyniniu gyvenimu. Prie pat esantis vaikų darželis ir Karalienės Mortos mokykla leis patogiai pasirūpinti atžalomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius