Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nemenčinėje atidaryta nauja „Norfa“ parduotuvė

Penktadienį, Nemenčinėje, Vilijos g. 2 , atidarytas naujas „Norfa“ prekybos centras. Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad parduotuvėje veiks 5 savitarnos ir 3 įprastinės kasos. Prekybos centro bendras plotas apie 2 tūkst., o prekybos salės – apie 1,5 tūkst. kv. metrų. Šalia įrengta stovėjimo aikštelė, talpinanti apie 70 automobilių.
„Norfa“
„Norfa“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

XL formato „Norfoje“ dirbs apie 30 darbuotojų. Į jos statybas ir įrangą investuota maždaug 2 mln. eurų. Naujame prekybos centre taip pat veiks „N“ vaistinė.

Šiuo metu šalyje veikia 148 „Norfa“ parduotuvės. 2020 m. bendrovė planuoja atidaryti 10 naujų ir atnaujintų prekybos centrų, į kuriuos ketina investuoti apie 15 mln. eurų.

„Norfos mažmenos“ 2019 metų prekių ir paslaugų apyvarta siekė 632,790 mln. eurų su pridėtinės vertės mokesčiu (PVM) – 7,7 proc. daugiau negu 2018 metais, kai bendrovės pardavimai sudarė 587,545 mln. eurų. Be PVM apyvarta išaugo nuo 489,533 mln. iki 527,238 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius