Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NT vystytojui „Omberg“ vadovauja P.Kirdeika

Augančios nekilnojamojo turto bendrovės „Omberg" direktoriaus pareigas eina Petras Kirdeika. Ilgametę vadovavimo patirtį sukaupęs specialistas sieks dar labiau sustiprinti kompanijos pozicijas rinkoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Petras Kirdeika
Petras Kirdeika / Petras Kirdeika

Prie „Omberg" vadovų komandos prisijungęs P.Kirdeika reikšmingai sustiprins strateginio lygmens vadovų komandą. Jo sukaupta vadovavimo ir procesų valdymo patirtis augančiose ir didelėse įmonėse prisidės prie sėkmingos tolesnės kompanijos veiklos.

„Nekilnojamojo turto rinka – itin aktyvi. Kintantys gyventojų poreikiai skatina kompanijas ieškoti ir kokybiško būsto, ir kartu kokybiško gyvenimo sprendimų. Čia matau didelį potencialą ir esu pasiruošęs nuosekliai dirbti toliau stiprinant „Omberg" komandą, plečiant vystomų projektų portfelį, gerinant klientų patirtį ir taip prisidėti prie tolesnio kompanijos augimo, pozicijų rinkoje stiprinimo", – sako P.Kirdeika.

P.Kirdeika patirtį kaupė KPMG, vėliau dirbo telekomunikacijų bendrovėje „Tele2", kur 16 metų ėjo skirtingas vadovaujančias pareigas įvairiose šalyse, vadovavo televizijos ir interneto paslaugų tiekėjui „Cgates".

Ambicingo, kūrybiško ir reikiamą patirtį sukaupusio vadovo paieškas vykdžiusi „Omberg" bendradarbiavo su vadovų paieškos kompanija „AIMS International Lietuva".

„Dirbdami su „Omberg" pastebėjome, kad konkurencingoje NT rinkoje veikianti kompanija demonstruoja iš tiesų spartų rezultatų augimą ir nuolat ieško būdų, kaip juos gerinti toliau. Daug reikšmės tam turi vadovo indėlis – tiek strateginės įžvalgos, tiek ir orientacija į klientą bei sugebėjimas operatyviai priimti reikalingus sprendimus. Tikime, kad patirtį labai dinamiškame verslo segmente Lietuvoje ir užsienyje sukaupęs vadovas padės kompanijai siekti užsibrėžtų tikslų", – sako „AIMS International Lietuva" vyresnioji vadovų paieškos konsultantė Vaida Ruškienė.

Sparčiai auganti „Omberg" praėjusiais metais Vilniuje pateko į daugiausia būstų pardavusių vystytojų penketuką, o pirmąjį šių metų ketvirtį – į trejetuką. Per pirmuosius tris šių metų mėnesius kompanija sostinėje pardavė 110 butų ir kotedžų. Tai yra dvigubai daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai. Šiemet, palyginti su praėjusiais metais, investicijas į būsto projektus „Omberg" planuoja padidinti 67 proc. – nuo 15 iki 25 mln. eurų.

Šiuo metu „Omberg" Vilniuje vysto penkis projektus: „Gilužio slėnis", „Grigalaukio dominija", „24 istorijos", „34 istorijos" ir „FluxRecords". Visi būstai yra A arba A+ energinės naudingumo klasės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius