Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio viešbučiai karantino metu: romantiška vakarienė kambaryje, naujos pramogos ir žaidimai visą parą

Šiuo sudėtingu laikotarpiu daugelis verslų yra priversti apriboti savo veiklas, tokiu būdu sumažinant darbo apimtis savo darbuotojams ir rizikas klientams. Tačiau „Romantic“ ir Bistrampolio dvaro viešbučių komandos nestokoja ryžto ir noro dirbti, tad nuo šiol teikia ne tik apgyvendinimo paslaugas. Šios įmonės operatyviai reaguodamos į COVID-19 sukeltus padarinius, sparčiai adaptavo savo verslus prie pasikeitusių sąlygų ir pasiūlė klientams atnaujintų paslaugų sąrašą.
Autoturizmo perlai: Bistrampolio dvaras prie Panevėžio
Bistrampolio dvaras prie Panevėžio / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

Idėją pasiskolino

Nuo šiol „Romantic“ viešbučio svečiai gali išsinuomoti prabangų kambarį su vaizdinga panorama pro langą, pietums ar vakarienei.

„Viešbučio komandą šiai idėjai įkvėpė kolegos iš „Kempinski“ viešbučio, kurie yra sumanę tokią praktiką. Dėl to, šią gražią, ir neabejotinai klientams naudingą paslaugą, viešbutis perkėlė ir į Panevėžį, su siekiu savo klientams pasiūlyti lanksčias ir itin saugias paslaugas“, – sakė viešbučio direktorė Dovilė Šipelienė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viešbutis „Romantic“
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viešbutis „Romantic“

Jau spėjo pamėgti

Pasak jos, tokia galimybe pavakarieniauti viešbučio kambaryje jau spėjo pamėgti įsimylėjėlių porelės, pasiilgusios romantikos bei verslo klientai, suinteresuoti toliau sėkmingai palaikyti verslo santykius su klientais, partneriais ir kt.

Nuo šiol „Romantic“ viešbučio svečiai gali išsinuomoti prabangų kambarį su vaizdinga panorama pro langą, pietums ar vakarienei.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viešbutis „Romantic“
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viešbutis „Romantic“

„Klientams tereikia telefonu rezervuoti viešbučio kambarį norimu laiku bei užsisakyti patiekalus. Visas maistas, su pasirinktais gėrimais ir desertais pristatoma į kambarį. Čia klientams yra garantuojamas privatumas, konfidencialumas ir, žinoma, saugumas“, – atskleidė D.Šipelienė.

Kompiuteriniai žaidimai visą parą

Karantino laikotarpiu „Romantic“ viešbutyje taip pat yra teikiamos ir sveikatinimo, reabilitacijos paslaugos „Etno SPA“ arba sveikatingumo centre „In Forma“. Čia dirba kvalifikuoti kineziterapijos specialistai, kurie savo klientams padės karantino pabaigą pasitikti dar sveikesniems nei bet kada anksčiau.

„Deja, svarstome uždaryti ir SPA paslaugas, nes pastebėjome, kad žmonės yra įbauginti jomis naudotis. Viešbutyje yra laukiami ir pramogų gerbėjai, nes čia nuo šio rudens yra galimybė atvykti tiesiog pažaisti „Play Station“ kompiuterinius žaidimus privačiame viešbučio kambaryje.

Tai galimybė nieko netrukdomiems žaisti savo mėgiamus žaidimus, neerzinant namiškių azartiškomis emocijomis ir naktiniais žaidimais“, – apie pramogas pasakojo D.Šipelienė.

Naujos pramogos

Bistrampolio dvaro vadovas kunigas Rimantas Gudelis tvirtino, kad svečių tikrai sumažėjo, tačiau didžiausias srautas atkeliauja savaitgaliais. „Vis dar daugiausiai lankytojų sulaukiame savaitgaliais. Žmonės atvyksta iš kitų miestų. Ir, nors negalime jiems suteikti daugelio mūsų įprastų paslaugų, esame sugalvoję ir naujų veiklų“, – aiškino R. Gudelis.

Dvaro archyvo nuotr./Bistrampolio dvaras
Dvaro archyvo nuotr./Bistrampolio dvaras

Viena iš naujausių pramogų – pažintinis pėsčiųjų takas. Jo metu svečiai turi galimybę susipažinti su apylinkėmis. „Aplankysite Bistrampolio dvaro kapinaites, Barklainių koplyčią ir kitas istorines apylinkių vietas. Maršrutas siekia net 7 kilometrus, tad pamatyti, tikrai bus ką“, – sakė kunigas.

Be pažintinio tako, R.Gudelis tvirtino, kad iki šiol populiariausia pramoga – žirgynas. „Mūsų žirgyno darbuotoja yra vienintelė, kuriai nė kiek nesumažėjo darbo. Gal net priešingai – padaugėjo“, – sakė jis.

Dvaro archyvo nuotr./Bistrampolio dvaras
Dvaro archyvo nuotr./Bistrampolio dvaras

Svečiai nelieka alkani

Taip pat R.Gudelis pripažino, jog kaip dalis šalies viešbučių, taip ir jie, tiekia maistą į kambarius, laikantis visų saugumo reikalavimų. „Maistą tiekiame ir išsinešimui, ir pristatome į kambarius. Tad svečiai tikrai nelieka alkani“, – juokėsi jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius