Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduodamas sostinės Vytenio gatvėje esantis „Telia Lietuva“ biuras

Telekomunikacijų bendrovė „Telia Lietuva“ aukcione planuoja parduoti sostinės Vytenio gatvėje esantį įmonės biurą. Už 5 aukštų, 4,9 tūkst. kv. m ploto administracinės paskirties pastatą bus prašoma 3,03 mln. eurų pradinė kaina.
„Telia“ salonas
„Telia“ salonas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pranešime spaudai skelbiama, kad „Telia Lietuva“ nekilnojamojo turto aukcionas vyks rugpjūčio 9 dieną.

Pasak aukcioną organizuojančios tarptautinės nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „Newsec“ Tarpininkavimo grupės vadovės Jurgitos Šilaikytės, šį pastatą įsigijęs pirkėjas beveik dvejus metus turės stabilų pajamų srautą.

„Telia Lietuva“ planuoja nuomotis parduodamą pastatą iš būsimo savininko tol kol neišsikraustys į dar tik statomą biurą Saltoniškių gatvėje. Per tą laiką investuotojas galės surasti naujus nuomininkus“, – sako ekspertė.

„Newsec“ nuotr./„Telia Lietuva“ biuras Vytenio gatvėje
„Newsec“ nuotr./„Telia Lietuva“ biuras Vytenio gatvėje

Viešojo aukciono metu, kuris įvyks rugpjūčio 9 dieną, pirkėjams be Vytenio g. parduodamo biuro, bus pasiūlyta įsigyti ir kitas, „Telia Lietuva“ veikloje nenaudojamas, patalpas, ir atskirus pastatus – iš viso 50 nekilnojamojo turto objektų visoje Lietuvoje. Bendras parduodamų patalpų plotas yra beveik 18 tūkst. kv. m, o pradinė parduodamo turto portfelio kaina – daugiau kaip 6,7 mln. eurų.

15min skelbė, kad „Telia Lietuva“ 2019 metų pradžioje planuoja persikraustyti į naują biurą Vilniuje, Saltoniškių gatvėje. Planuojama, kad verslo centre įsikurs 1200 įmonės darbuotojų.

Pasirašytoje ilgalaikėje statybos ir nuomos sutartyje numatyta, kad pagrindinė „Telia“ buveinė bus įrengta 2018 metų pabaigoje, o darbuotojai į patalpas kraustysis nuo 2019 metų pradžios. Šiuo metu „Telia“ darbuotojai Vilniuje dirba šešiuose skirtinguose biurų pastatuose Lvovo, Vytenio, Muitinės, T.Ševčenkos, Ukmergės gatvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius