-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduotas SEB centrinės būstinės kompleksas Vilniuje

Uždarojo tipo nekilnojamojo turto investicinis fondas Lords LB Special Fund II pardavė SEB banko būstinę Vilniuje. Objektą įsigijo Liuksemburgo investicijų valdymo bendrovės „REInvest Asset Management S.A.“ valdomas nekilnojamojo turto fondas „DEREIF SICAV FIS S.A.“. Tai yra pirmoji šio fondo investicija Baltijos šalyse, tačiau regione planuojama ir daugiau investicijų. Šalys susitarė, kad šio sandorio finansinė informacija bus konfidenciali, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Parduotas SEB centrinės būstinės kompleksas
Parduotas SEB centrinės būstinės kompleksas / Martyno Rudzinsko nuotr.

Lords LB Special Fund II A klasės biurų kompleksą pradėjo vystyti 2016 metais, o šią vasarą į jį persikraustė ir nuo rugpjūčio klientams duris atvėrė vienintelis pastato nuomininkas – SEB bankas.

Tikimasi, kad per ateinančius porą mėnesių objektas gaus „BREEAM Outstanding“ sertifikatą. Tuomet tai bus pirmasis ir kol kas vienintelis pastatas Baltijos šalyse, įvertintas šiuo aukščiausiu tarptautiniu sertifikatu už tvarius pastatus.

Tarp Nacionalinės dailės galerijos ir „Forum Palace“ pastatyto biurų komplekso bendras plotas – apie 12,9 tūkst. m². Įrengta 268 automobilių parkavimo vietos ir viena pirmųjų Lietuvoje padelio aikštelių.

Martyno Rudzinsko nuotr./Parduotas SEB centrinės būstinės kompleksas
Martyno Rudzinsko nuotr./Parduotas SEB centrinės būstinės kompleksas

Investicijų valdymo bendrovė „REInvest Asset Management S.A.“ įkurta 2017 m. Liuksemburge. Tai – nepriklausoma, savininkų valdoma bendrovė.

Bendrovė teikia paslaugas strateginių konsultacijų nekilnojamojo turto ir fondų valdymo klausimais, taip pat konsultuoja reguliuojamų ir nereguliuojamų investicinių priemonių struktūrizavimo klausimais.

Šiuo metu ji valdo įvairios paskirties nekilnojamojo turto objektus visoje Europoje, kurių vertė viršija 1,5 mlrd. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius