Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbtas Klaipėdos Naujosios perkėlos rekonstrukcijos užbaigimo darbų konkursas

Žmones ir mašinas iš Klaipėdos į Kuršių neriją kelianti valstybės valdoma bendrovė Smiltynės perkėla paskelbė Naujosios perkėlos rekonstrukcijos užbaigimo darbų konkursą.
Smiltynės perkėla
Smiltynės perkėla / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pasak Smiltynės perkėlos laikinojo vadovo Mindaugo Čiako, konkursą laimėjęs rangovas turės atlikti didžiąją dalį planuotų rekonstrukcijos darbų iki vasaros sezono.

„Atlikta tik apie 18-20 proc. darbų, rangovams pateikti nauji perskaičiuoti žiniaraščiai. Būtinai norime, kad darbai būtų padaryti iki gegužės mėnesio. (Darbų – BNS) termino labai nesumažinome – tik mėnesiu, nes dalį darbų „LitCon“ atliko“, – BNS sakė M.Čiakas.

Centriniame viešųjų pirkimų portale nurodoma, kad pasiūlymus konkursui galima teikti iki rugsėjo 6 dienos.

Vasarį Smiltynės perkėla skelbė nutraukusi 1,33 mln. eurų vertės Naujosios perkėlos rekonstrukcijos sutartį su finansinių sunkumų patiriančia Vilniaus statybos įmone „LitCon“, nes pastaroji, turėjusi rekonstruoti infrastruktūrą per 6 mėnesius, neįvykdė įsipareigojimų. „LitCon“ dėl šio sprendimo kreipėsi į teismą, bylos nagrinėjimas Klaipėdos apygardos teisme numatytas rugsėjį.

Smiltynės perkėla darbų sutartį su „LitCon“ dėl teritorijos tarp Klaipėdos Varnėnų ir Smiltynės gatvių infrastruktūros tvarkymo darbų pasirašė 2018 metų gegužę, o darbai pradėti rugsėjį.

Skelbta, jog teritorijoje tarp Varnėnų ir Smiltynės gatvių planuojama įrengti 0,16 km ilgio gatvę, 0,33 km ilgio pėsčiųjų ir dviračių takus, 831 m ilgio nuotekų, 326 m ilgio vandentiekio, 394,29 m ilgio lietaus nuotekų, 286 m ilgio elektros, 1034 m ilgio apšvietimo, 924 m ilgio ryšio tinklus, lietaus nuotekų valymo įrenginį ir siurblinę buitinėms nuotekoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius