Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą Baltijos šalyse pristatoma technika

Šiais metais tarptautinė statybų ir remonto paroda „Resta 2016“ atverė duris visiems, norintiems sužinoti statybų pasaulio naujienas, pamatyti šios srities pažangiausių technologijų sprendimus bei įdomius eksponatus, padedančius lengviau, greičiau ir ekonomiškiau įvykdyti įvairius statybų darbus.
Pirmą kartą Baltijos šalyse pristatoma technika
Pirmą kartą Baltijos šalyse pristatoma technika / Projekto partnerio nuotr.

Ilgametė parodos dalyvė – „Cat“ atstovė Lietuvoje UAB „Witraktor“ – prisideda prie įspūdingos „Resta“ parodos statybinės technikos lauko ekspozicijos ir lankytojų dėmesiui pristato visą spektrą patikimų „Cat“ mašinų, tarp kurių bus unikalių, į Baltijos šalis atvežtų pirmą kartą.

“Ypatingai džiaugiamės, galėdami pristatyti naujos kartos vikšrinį asfaltbetonio klotuvą Cat AP655F ir ratinį krautuvą Cat 972M XE” – nurodė UAB „Witraktor“ vadovas Rasantas Valaitis. Šios įspūdingos mašinos jau sulaukė didelio susidomėjimo tarptautinėje statybos parodoje „Bauma 2016“, Vokietijoje. Dabar jas apžiūrėti ir įvertinti gali „Resta 2016“ parodos lankytojai.

Projekto partnerio nuotr./vikšrinis asfaltbetonio klotuvas Cat AP655F
Projekto partnerio nuotr./vikšrinis asfaltbetonio klotuvas Cat AP655F

Kuo unikalus F-serijos Cat AP655F vikšrinis asfaltbetonio klotuvas? Šioje mašinoje įdiegtos naujausios technologijos, padedančios maksimaliai didinti darbo našumą. Joje apjungtos labai svarbios asfalto klotuvui savybės: galingumas, patikimumas, darbo greitis ir lengvas valdymas. Viena iš ryškiausių inovacijų – asfalto garų surinkimo ir ventiliavimo sistema, kuri ištraukia dūmus ir garus, susidarančius asfalto klojimo eigoje, ir tokiu būdu suteikia mašinos operatoriui žymiai daugiau konforto. Be to, AP655F modelyje įdiegta inovatyvi Mobil-TrackTM technologija.

Projekto partnerio nuotr./inovatyvi Mobil-TrackTM technologija
Projekto partnerio nuotr./inovatyvi Mobil-TrackTM technologija

Tai pažangi vikšrinės važiuoklės sistema, suteikianti mašinai išskirtinį stabilumą, manevringumą ir didesnį transportavimo greitį (iki 14 km/val.). Technologija veikia tokiu principu, kad asfalto klojimo procesas būtų nepertraukiamas, o asfalto danga – tolygi ir vientisa.

Svarbu paminėti ir tai, kad šis klotuvas turi galingą 70 kW generatorių, leidžiantį įkaitinti klojimo plokštę per rekordinį laiką – 15 minučių. Dar viena svarbi naujovė, tai – vandeniui atsparus bei turintis dieninio ir naktinio režimo funkcijas, klotuvo valdymo skydelis, valdomas mygtukais, o ne svirtimis. Toks valdymo skydelis yra ypatingai patikimas. Bandymai patvirtino, kad net po 1 milijono ciklų naudojimo tokio tipo skydelis dirba nepriekaištingai ir be gedimų.

Dar viena, ypatingo dėmesio verta, UAB “Witraktor” ekspozicijos puošmena – ratinis krautuvas Cat 972M XE. Tai tobulas galios, degalų ekonomijos ir efektyvumo derinys. Šios mašinos kuro sąnaudos 25% mažesnės nei kitų „Cat“ M-serijos ratinių krautuvų ir 35% mažesnės nei ankstesnių „Cat“ K-serijos ratinių krautuvų. Tai viena tvirčiausių, inovatyviausių, patikimiausių ir ekonomiškiausių mašinų savo klasėje.

Projekto partnerio nuotr./Pirmą kartą Baltijos šalyse pristatoma technika
Projekto partnerio nuotr./Pirmą kartą Baltijos šalyse pristatoma technika

Visomis parodos dienomis parodoje dirbs technikos specialistai tiek iš Lietuvos, tiek iš užsienio šalių: Latvijos, Estijos, Lenkijos. Konsulsuosime ne tik technikos įsigijimo, nuomos, bet ir finansavimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius