-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plungės rajono pareigūnai persikėlė į naujas patalpas: dirbs oriai

Antradienį Plungės rajono pareigūnai antradienį darbą pradėjo naujose patalpose – darbuotojai persikėlė iš pastato, adresu Vytauto g. 1, į patalpas Minijos g. 4.
Plungės policijoje – įkurtuvės naujose moderniose patalpose
Plungės policijoje – įkurtuvės naujose moderniose patalpose / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

„Sutartis dėl pastato nuomos buvo pasirašyta pernai, gruodžio 6 dieną. Darbai tuo metu ir prasidėjo“, – rašoma policijos, kuri ir skyrė lėšų patalpų naujinimui, žiniasklaidai išplatintame pranešime.

Per pusmetį, anot pareigūnų, patalpos tapo šiuolaikiškos, jose įrengtos vaizdo stebėjimo, eilių reguliavimo sistemos, privažiavimas, aktų ir sporto salės, automobilių aikštelė.

Pastatas taip pat esą gerai apšiltintas iš išorės, tad išlaidos jo šildymui turėtų būti mažesnės.

„Sumontuota individuali šildymo dujomis sistema, kuri taip pat užtikrins ekonomišką šildymą. Pastate sumontuoti LED šviestuvai, kurie leis taupyti ir elektros energiją“, – rašoma pranešime.

Klaipėdos apskrities VPK nuotr./Plungės policijoje – įkurtuvės naujose moderniose patalpose
Klaipėdos apskrities VPK nuotr./Plungės policijoje – įkurtuvės naujose moderniose patalpose

Pirmajame naujojo Plungės rajono komisariato aukšte yra įrengtos interesantų priėmimo patalpos, migracijos paslaugų patalpos, Operatyvaus valdymo patalpos (budėtojų dalis) su laikinojo sulaikymo patalpomis. Taip pat įrengta rekuperacinio vėdinimo sistema, bendro naudojimo patalpose veikia kondicionavimo įranga.

Antrajame aukšte įrengti pareigūnų kabinetai. Pastatas aptvertas, prie vartelių įmontuotas pasikalbėjimo su Klaipėdos apskr. komisariato budėtoju pultas.

„Policijos departamentas stengiasi, kad visi Lietuvos pareigūnai turėtų geras darbo sąlygas. Neseniai gavote naujus automobilius, mes pažadėjome naują komisariatą, ir šiandien jis čia, taip pat netrukus jus pasieks ir naujos uniformos. Tarnaukite žmonėms ir su meile dirbkite savo darbą“, – atidarydamas naująjį komisariato pastatą sakė generalinis komisaras Linas Pernavas.

„Ne pastatai puošia žmones, o žmonės pastatus. Linkiu, kad Plungės gyventojai visada norėtų užeiti pas jus pasitarti, pasikalbėti ir gauti reikiamos pagalbos“, – Plungės rajono pareigūnams linkėjo Klaipėdos apskr. komisariato viršininkas, o A.Motuzas esą dėkojo Policijos departamento vadovybei bei Plungės merui A.Klišoniui už pastangas, kad Plungės pareigūnai turėtų orias darbo sąlygas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius