-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pribloškianti prabanga: pasižvalgykite po parduodamą namą prie Mančesterio

Anglijoje, netoli Mančesterio, parduodamas įspūdingo dydžio gyvenamasis namas. Jis plyti 404 arų teritorijoje, nuostabioje upės pakrantėje. Už jį prašoma 9 mln. eurų.
Prie Mančesterio parduodamas ypač prabangus namas
Prie Mančesterio parduodamas ypač prabangus namas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Namas

Pagal individualius kliento poreikius kurtoje rezidencijoje galima džiaugtis idile privačioje teritorijoje, esančioje netoli Halės kaimo.

Nekilnojamąjį turtą suprojektavo „Tsiantar Architects“, garsūs vietos architektai. Name gausu natūralios šviesos, nes per visą aukštį esantys langai į šį nuostabų namą įsileidžia daug saulės spindulių.

Pirmą kartą įžengus į „Riverside“ rezidenciją, iš karto pajuntamas erdvės pojūtis, nes pirmiausia patenkama į kvapą gniaužiančią valgomojo salę, iš kurios galima patekti į likusias gyvenamąsias patalpas, tarp jų – didelę svetainę, kino salę ir kabinetą, tačiau neabejotinai namo širdis yra virtuvė, kurta Diane Berry Kitchens iš Prestwicho pagal individualų užsakymą.

Vida Press nuotr./Prie Mančesterio parduodamas ypač prabangus namas
Vida Press nuotr./Prie Mančesterio parduodamas ypač prabangus namas

Pagrindiniame miegamajame yra nuostabi erdvė su dideliu balkonu, iš kurio atsiveria vaizdas į Bollino slėnį. Taip pat yra prabangiai įrengtas vonios kambarys ir drabužinė. Likusiuose keturiuose miegamuosiuose yra vonios kambariai ir nuostabūs vaizdai į apylinkes.

Apatiniame pirmame aukšte įrengtas laisvalaikio ir poilsio kompleksas su dideliu pramogų kambarių kompleksu, kuriame yra ir baras, poilsio zona, treniruoklių salė ir atskira laisvalaikio zona su didele sūkurine vonia, taip pat persirengimo zona.

Į šią nuosavybę patenkama pro dvejus elektrinius vartus. Čia įvažiavus pasitinka erdvi automobilių stovėjimo aikštelė, iš kurios galima patekti į trijų automobilių garažą.

Sodai, supantys šį namą, išpuoselėti ir nepertraukiamai pereina į žemesnius sodus bei kitus sklypus, kurie ribojasi su Bollin upe, prie kurios savininkai gali žvejoti – mat turi tam teisę.

Yra didelis pramoginis kiemelis su dideliu lauko baseinu ir vaizdu į slėnį, iš kurio atsiveria išties puiki erdvė mėgautis valgant ir bendraujant gryname ore.

Teritorijoje yra dviejų miegamųjų atskiras svečių namelis ir didelis sandėliukas. Iš viso „Riverside“ rezidencija yra 404 arų teritorijoje. Tai padeda sukurti nuostabią aplinką vienam iš geriausių šio rajono namų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius