-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Revolut“ Vilniuje išsirinko naujus namus

Lietuvoje kuriamas „Revolut Bank“ pasirašė nuolatinio biuro nuomos sutartį ir pradėjo įrengimo darbus verslo centre Konstitucijos prospekte. Kompanija įsikurs „Quadrum“ biurų komplekso trečiajame pastate, 9-jame, viršutiniame, aukšte. Įmonės vadovai pasakojo, kad dar šįmet planuoja dvigubinti darbuotojų skaičių.
„Revolut“ įsikurs „Quadrum“ verslo centre
„Revolut“ įsikurs „Quadrum“ verslo centre / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Į naująjį biurą įmonė planuoja įsikelti gruodį. Bankas įsikurs viršutiniame – devintame pastato aukšte, 876 kv. m. patalpose.

„Šiuo metu Vilniuje dirba 43 žmonių kolektyvas, iki metų pabaigos planuojame darbuotojų skaičių padvigubinti. Viskas priklausys nuo to, kiek tinkamų specialistų į kiekvieną darbo vietą galėsime pririnkti“, – 15min sakė „Revolut Bank“ vadovas Virgilijus Mirkės.

Naujajame biure numatyta apie 90 darbo vietų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Virgilijus Mirkės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Virgilijus Mirkės

„Revolut“ planuoja dar šiais metais pradėti teikti bankines paslaugas, tačiau konkrečios datos dar neatskleidžia. Įmonė ketina teikti indėlių, lėšų likučio draudimo ir vartojimo paskolas.

„Dar nesame pasiruošę, bet turėtume kažkada šį pusmetį ir pradėti. Tikslios datos nesame numatę ir judame per greitai, kad galėtume nusimatyti datą ateityje, nes bus anksčiau arba vėliau padaryta“, – teigė V.Mirkės.

Anot jo, šiuo metu vyksta paruošiamieji darbai, peržiūrimos ir testuojamos sistemos, pasirašomos sutartys su trečiosiomis šalimis dėl audito ir kitų paslaugų. Taip pat ieškoma darbuotojų.

„Ieškome šiuo metu ir teisininko, ir atitikties specialisto, vyriausiojo IT technologo, kreditų analitiko. Kai viską turėsime, galėsime ir startuoti“, – 15min komentavo V.Mirkės.

„Revolut“ nuotr./„Revolut“ biuras Londone
„Revolut“ nuotr./„Revolut“ biuras Londone

„Revolut“ Vilniaus biuro interjerą, kaip ir kitų grupės būstinių, kuria britų kompanija „Thirdway“.

„Revolut Ltd“ žmogiškųjų išteklių vadovas Andrius Bičeika 15min sakė, kad biuro aplinka kuriama išlaikant vientisą interjero dizainą ir stilių. Visuose biuruose dominuoja urbanistinis stilius, natūralios medžiagos, atviros darbo erdvės, bendra virtuvė darbuotojams, kurį gali būti paverčiama į renginio erdvę, taip pat minkštos poilsio zonos bei stovimi stalai.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Revolut“ įsikurs „Quadrum“ verslo centre
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Revolut“ įsikurs „Quadrum“ verslo centre

Nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „Newsec“ Nuomininkų atstovavimo grupės vadovas Baltijos regione Martynas Babilas atstovavo „Revolut“ pasirenkant biurą.

Šiuo metu „Revolut“ paslaugomis Lietuvoje naudojasi apie 200 tūkst. klientų. Jiems jau trečią savaitę teikiama pagalba lietuvių kalba.

Be Vilniaus, „Revolut“ grupės įmonės savo biurus turi dar 17-oje kitų valstybių.

„Šiuo metu įmonėje jau dirba daugiau kaip 1,2 tūkst. darbuotojų 21 biure visame pasaulyje, tarp kurių – Niujorkas, San Fransiskas, Singapūras, Tokijas, Portas, Berlynas, Torontas ir daug kitų“, – sakė A.Bičeika.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Bičeika
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Bičeika

Jo teigimu, dalis steigiamų biurų taps technologiniais ar klientų aptarnavimo centrais, kiti dirbs vietos rinkose plėtodami verslą ir rinkodarą.

Lietuvoje registruota įmonė „Revolut Bank“ specializuoto banko licenciją iš Europos centrinio banko Lietuvos banko teikimu gavo 2018 m. gruodį.

Paskutiniojo, trečiojo, verslo centro „Quadrum“ biurų pastato Konstitucijos prospekte statybas numatoma baigti šių metų pabaigoje. Šiuo metu išnuomota 50 proc. pastato ploto, o iki liepos pabaigos Norvegijos kapitalo įmonių grupė „Schage“, plėtojanti kompleksą, tikisi jį užpildyti 70 proc.

Pirmuosiuose dviejuose „Quadrum“ pastatuose visos patalpos išnuomotos, o viename jų įsikūręs bankas „Luminor“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius